Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.377
Cevap
210
Favori
418.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 sene kadar önce kliniğinize gelip 1 seans tüm vücut buz lazer yaptırmıştım. Malesef yurtdışına çıkışım nedeniyle devam edememiştim. Şimdi tekrar tüm vücut gelmeyi düşünüyorum fakat Ankara'da yaşadığım için gelemiyorum. Ankara için tanıdığınız, bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı? Malesef erkek için kalça kasık lazer epilasyon bulmak kolay değil ve iş ve fiyat standartı her yer için değişiyor. Önerebileceğiniz yer yoksa da şunlara dikkat et, şu fiyattan fazla ödeme diyebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

Peki bu fiyatlar tek seans için mi veriliyor yoksa 6-8 seans için mi ?

• catacombofdevil kullanıcısına yanıt
    Sayın catacombofdevil malesef ankarada bildiğim bir kurum yok. Size tavsiyem buz lazer yapan düzgün bir kurum tercih etmeniz. Yalnız piyasada ıpl makinelere buz başlık takarak buz başlık diye satan birçok kurum var. Ben onlara buzlanmış başlık diyorum. Bunlara dikkat ederek orjinal buz lazer yapan bir kurum olup olmadığından emin olmanızı öneririm. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoTçu Tacettin. kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar derken hangisinden bahsettiğinizi anlamadım. Bir fikir olsun diye tüm vücut kalça kasık dahil 8 seans fiyatımız 7200 TL dir. Fiyatlarımız bu doğrultuda değerlendirebilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Yarım kol + omuz + sırt için fiyat alabilir miyim?

• Sayın biperva saydığınız bölgelerin seans ücreti 750 TL dir. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan FDA onaylı Alman malı bir cihazdır. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• tüm vücut fiyat alabilir miyim? İlk defa yaptıracağım.

• serdardogruoz S kullanıcısına yanıt
    Sayın serdardogruoz şuan ağustos sonuna kadar tüm vücut 8 seans ücreti kampanyalı fiyatı kalça kasık hatiç7200 TL, dahil 8000 TL dir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 9 Ağustos 2022; 14:20:41 >
  • Doktor bey verdiğin cevaplar için öncelikle teşekkür ederim, bu çok değerleri bilgileri parayla anlaştığımız doktorlarlardan duyması bile zor iken sizin bu yaptığınız çok değerli.

benim size 1 sorum daha olacak, Ben Antalya'da yaşıyorum geceleri çalışıyorum. Yaptığım iş klimalı bir ofis ortamı. Sadece sabahları 10 dakika kadar zayıf bir güneş ışığına mağruz kalıyorum o kadar.

Ben bulunduğum yerde bir operatör doktor buldum lazer yapan, Lazer cihazı Cynosure Elite Plus modeli.

Ben şuan sadece sakal ve kaş bölgesine epilasyon uygulatacağım, yazın ortasındayız fakat dediğim gibi güneşe maruz kalmıyorum. Şuan yüz bölgesine lazer uygulatmam uygunmudur?

Sakal yapım çok kalın ve 1 kökten 2-3 kıl çıkıyor, hem seyretlme hemde yanak üstünü sildirmek istiyorum.

Sarışınım ve sakallarım siyah.

• Pixelnouma kullanıcısına yanıt
    Sayın pixelnouma kullanılan cihaz alexandrite lazerdir. Ten renginiz beyaz kaldıkça uygulanmasında bir sakınca yoktur. Kural olarak alexandrite lazerler yaz aylarında uygulanmaz ve nedenide güneş görüyor olmaktır. Ancak sizin böyle bir durumunuz olmayacağı için rahatlıkla uygulanabilir. Sarışın olmanız her ne kadar sakallar siyah gözükse de kıl köklerinizin de sarı renge yakın olacağını gösterir. Bu nedenle işlemin başarısı çok yüksek olmayabilir. Bu nedenle başlarken umudunuzu yüksek ama beklentinizi düşük tutmak hayal kırıklığı ihtimalini azaltacaktır. Umarım dilediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• sizi yıllardır takip ederim ama haala gelebilmiş değilim saygılar hocam merak ettiğim için girip baktım ben makineyle eziyet çekmeye devam :)

• kamil611 K kullanıcısına yanıt
    Birgün inşallah zaman bulup en azından bir kahvemizi içmeye gelirsiniz. Sizinle tanışmaktan mutluluk duyarım :) Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Merhabalar, dh için indirim var mı? sırt ve omuz için fiyat alabilir miyim?

• lequil L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sayın lequil. Şuan ağustos sonuna kadar sırt omuz 8 seanslık paketlerimiz 3500 TL dir. Vade farksız 3 taksit imkanı mevcuttur. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan Alman malı FDA onaylı bir makinedir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

hocam hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. tatilden yeni döndüm ve yandım hani baya esmerim bu sorun olur mu bekleyip daha sonra mı size ulaşayım? 2. sorum da 8 seansta net bitiyor mu 4 seans veya 10 seans sürme durumu yok mu?

• lequil L kullanıcısına yanıt
    Sayın lequil lazer işleminde garanti veya şu kadar biter gibi söylemler asla söylenemez. Lazer epilasyon ışınların kıl tarafından emilerek ısıya dönüşmesi ve oluşan ısıya bağlı kıl kökünün ölmesi prensibine dayanır. Mevcut lazer teknolojileri 5 mm derinliğe kadar ulaşsa da hedef kıl kökünde ölüm yaratacak ısıya ancak 3 mm ve daha yüzeysel olan kılllarda sağlayabilir. Daha derin kıl köklerinde ise ölümcül ısıya ulaşmak, o bölgeye ulaşan ışık yoğunluğu azaldığı için mümkün değildir. Alandaki kılların hangi derinlikte olduğunu önceden bilmemiz mümkün olmadığı için de belli bir başarı oranı vermek bilimsel değildir. %100 bitme garantisi sadece iğneli epilasyon için verilebilir. Kurumumuzda iğneli epilasyon işlemleri %100 bitme garantisi yazılı olarak verilerek yapılmaktadır. Lazer işlemi için yaz aylarında güneşlenme sonrası deri dökülmeleri tamamlanır tamamlanmaz yapılabilir. Buz lazerler yaz kış uygulanabilen en son sistem teknolojidir. O nedenle deri döküntünüz biter bitmez işleme başlayabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Merhabalar ben ortalama olarak tüm vücut için iğneli epilasyon ortalama fiyatı ne kadardır ve kaç seans/saat/gün gelmemiz gerekmektedir acaba? Sırt üst kol ve omuz bölgesi temiz, bacaklar yoğun denilebilecek ve alt kol, göğüs ve göbek orta yoğunlukta seviyede denilebilir. Bu veriler doğrultusunda sorularıma tahmini bir cevap/cevaplar verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• mmmericmmmeric M kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon için fiyat bölgeyi görmeden verilmez çünkü fiyatlandırma süreye göre yapılır. Kıllar tek tek toplanacağı için kıl miktarı süreyi belirler. Ağustos sonuna kadar 20 saatlik paket ücretimiz 5000 TL dir. İşlemin ne kadar süreceğini belirlemek için muayeneye gelmeniz gerekir. Muayenelerimiz ücretsizdir. Randevu için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Merhabalar ensemin kenarlarında çıkan saçlar için işlem yapıyor musunuz? Uzağında oluşan çirkin görüntüyü kökten çözmek istiyorum.Ayrıca fiyatı ne olur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Sayın 21guns kesin çözüm iğneli epilasyon ile sağlanabilir. Fiyat konusunda bölgedeki kılların miktarı önemli zira süreye göre maliyet belirlenir. 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.