Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
210
Favori
419.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli hocam kemer üstü buz lazer, ayaklar için iğneli lazer düşünüyorum. Beyaz tenli ve koyu kıllara sahibim lakin sırtımda bazı bölgelerde henüz kıl formunu almamış tüyler de var lazer sonrası onlar güçlenebilir mi? Ve İzmit’ten gelmeyi düşünüyoruz. Seans araları kaç gün olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avengement kullanıcısına yanıt
    Sayın avengement inçe tüy yani ayva tüyü olarak bilinen kıllar lazer etkisiyle kalınlaşabilir. Bu nedenle işlem yapılacak alanda %30 dan fazla ayva tüyü varsa lazer durumu daha kötüleştirebilir. Bu nedenle bu tip durumlarda iğneli epilasyon düşünmek daha mantıklıdır. Müsait bir zamanınızda kuruma gelip muayene olursanız size daha detaylı bilgi verebilirim. 0506 114 91 11 nolu telden bize ulaşıp randevu alarak muayene olabilirsiniz. Muayenelerimiz ücretsizdir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @naturel erkek epilasyon merhabalar rica etsem bilgi verebilirmisiniz. Normal lazer epilasyon ayda 1 seans mı uygulanır? Ben izmirde bir güzeliik merkezinde 2 yıldır lazer yaptırıyorum. Tüm vucüdumda bölge bölge azalmalar var . Vucüdumdaki kılların yüzde 40-50 kadarı azaldı. Azalan bölgelerde kıllar kirli sakal gibi duruyor ve uzamıyor. Bu normal mi? Lazeri yapan kişiye sorduğumda “erkeklerde kıllar çok kuvvetli oluyor , lazer 4 seneye kadar sürebilir dedi “ bu doğrumu acaba?

• skyline94 kullanıcısına yanıt
    Sayın skyline94 lazerin erkeklerde nasıl ve hangi prensiplerle uygulandığını defalarca kez yazdım. Erkekte lazerin başarısı ten rengi, kıl rengi ve kıl kök derinliğine göre oldukça değişkendir. Genel anlamda lazerden beklentiniz azalma ve incelme olmalıdır. %90 sonuç çıkar mı? Elbette olabilir ama bu maalesef oldukça az kişide elde edilebilir. Özellikle en kuvvetli lazer sistemleri olan buz lazerlerde bile yaklaşım budur. Seans aralığını, işlemin temelinde ışığı emerek ısınan kılların köklerde oluşturacağı hasara dayalı olduğu için her seans sonrası çıkması beklenen kılların tama yakınının çıkacağı süre olarak tanımlamak daha doğrudur. Yani seans sonrası, gelmesi olası tüm kıllar, istenen uzunluğa ulaşmadan yapılan seans boşa yapılan seanstır. Bu nedenle ben kurumumda seans aralıklarını kıl çıkış hızına göre belirliyorum. Bu süre her kişi ve her seans sonrası yapılacak takip eden seans için farklı farklıdır. Ayda bir, 40 günde bir gibi kesin kalıplar yaklaşım olarak yanlıştır. Diyelim 1 ay sonra seansınızı yapıldı. Bu esnada çıkması olası kıllarınız bir önceki seanslarda aldığı hasara bağlı 2 ay sonra çıkacaksa size yapılan seans tamamen kandırmaca bir seans olur. Işığı emecek kıl seans esnasında halen çıkmamış ise yarım yamalak bir seans başarıyı da düşürecektir. Parça parça olması lazerde maalesef kaçınılmaz bir durum. Bu durumu yakın takip ederek oluşmasını önlemek üzere belli alanlarda fazla belli alanlarda az enerji kullanarak bu durum minimize edilebilir. Ancak bunu oldukça tecrübeli birisi yapabilir. Bu nedenle erkek epilasyon hayatında yapmamış bir kadın epilasyon uzmanının masasına yatarsanız sonuçlar tamamen şansınıza kalmıştır. En başta erkek epilasyonda %90 başarının nadir olduğunu söyledik. Yani yapılacak işlemlerin en başında bu durum gözetilerek yapılması erkek epilasyon için olmazsa olmazdır. Arta kalacak kılların estetik dağılımını gözetmezseniz facia geliyorum demez gelir. Hep söylediğim gibi düzgün bir lazer ile düzgün bir seans yapılırsa 4-6 seans sonrası nekadar işlem yaparsanız yapın en fazla %10 daha etkinlik elde edersiniz. Çünkü bu sürede lazer ile ölmesi olası kıllarınız ölmüştür ve geri kalanlar sizinle hayat boyu kalacak olan derin yerleşimli köke sahip kıllardır. Lazer 5 mm derinliğe kadar iner ancak kılın yanarak etraf dokuyu kalıcı olarak hasarlaması için gereken ısı 5 mm de oluşmaz. Bu hasarlandırıcı ısı genelde 3 mm ve daha yüzeysel olan kıl köklerinde elde edilebilir. Daha derin kökler ise sadece hasar alarak incelir ve fakat zaman içinde testesteronun etkisiyle bu kıllar kalınlaşacaktır. Bu nedenle yılda 2-3 sefer seans tekrarına ihtiyaç vardır. Umarım biraz aydınlatabilmişimdir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 27 Ağustos 2022; 8:11:21 >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Gittiğim salon bana güzellik yapma adına normalde bir ana seans bir kontrol seansı olurken full ana seans yapalım dedi. Anlattığınıza göre iyi birşey değilmiş bu.

• skyline94 kullanıcısına yanıt
    Ben kurumunuzun bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Genel olarak bayan epilasyon yapan kurumların birçoğu bu şekilde işlem yapmakta. Bayanda %90 ve üzeri başarı genelde elde edilebilmekte zira kıllların hemen hemen %90 ının kökleri lazerin etki alanına girmekte. Bu nedenle işlemden 2-3 hafta sonra yapılan kontrol seanslarında unutulmuş veya az enerji transfer edilmiş alanda atış yapılması doğru bir yaklaşım. En başta %90 ve üzeri başarı hedeflenebilen bir işlemde seans sonrası kıl kalması genelde hastaya bağlı değil işleme bağlı hatadır. Erkekte ise daha derin yerleşimli kıllar çoğunlukta olduğundan seans sonrası kıl kalması zaten beklenen durumdur. Bu nedenle kontrol seansında yapılacak atış ana seansta yapılacak işlemde yaklaşımı bozacaktır. Şöyle dersek daha net olacak. Biz ana seansta kıl dağılımı ve yoğunluğunu gözeterek işlem sonrası estetik dağılım yapmak zorundayız. Eğer kontrol seansında kalan kısımlara atış yaparsak bu kısımlar ana seansta gözükmeyeceği için bizi yanlış yönlendirecektir. Bu nedenle biz işlemden 3 hafta sonra vücutta kalan, dökülen ve yeniden çıkan kıllara bakarak kıl çıkış hızını hesaplıyoruz sadece. Bu süreye göre de bir sonraki seansın aralığını belirliyoruz. Uygulanan her seansın aralığı bu nedenle farklı farklı oluyor. Senas esnasında da kontrolde yoğun kalmış veya atlanmış olan bölgelere enerji transferini diğer bölgelere oranla daha yüksek vererek işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde vücuttaki kılların senkron çıkması sağlanarak nerede çok nerede az atış yapmak gerektiğini doğru şekilde gözlemleyip tüm işlemler bittikten sonra istenmeyen görünüm oluşmasını engellemeye çalışıyoruz. Genelde bu bilgiye birçok kurum vakıf değil. Gayet iyi niyetle kontrol atışları yapılmakta ama dediğim gibi erkekte yapılmaması daha doğru. Ayrıca anladığım kadarıyla kurumunuz da işlem sonrası fazla kalan olduğunu görünce kontrol atışlarını da tam seans gibi yapma kararı almış. Burdan anlaşılan da kurumunuzun hakikaten işini ciddiye alan bir kurum olduğudur. Fakat erkek epilasyon konusunda biraz daha yol katetmeleri gerekecek. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• İğneli epilasyonda paket alımlarında taksit imkanı sunuyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtilalcipasha İ kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon paketlerinde ödeme peşindir. Taksit sadece saat bağımsız olarak yapılan anahtar teslim dediğimiz, alanın tam sıfırlanması işleminde yapılır. Daha detaylı bilgi için 0506 114 91 11 nolu telden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Erkek bel bölgesinde çok hafif tüyler için Ankara'da ne önerirsiniz, sizce iğneli epilasyon daha mı faydalı olacaktır?

• Gemeo kullanıcısına yanıt
    Sayın gemeo iğneli epilasyon daha mı faydalıdır diye sormuşsunuz. İğneli epilasyon için başarı %100 iken lazerde belirsizdir. Yani iğneli epilasyon tartışmasız olarak tek çözümdür diyebiliriz. Ankara'da bildiğim bir kurum yok maalesef. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Merhaba, hocam öncelikle bir hayli kılliyım bir seans olmak üzere epilasyona gitmisligim var ondan sonra sanırsam kıllar artmaya başladı tekrar başlamayı düşünüyorum fakat kıllar yeniden çıkacak korkusu var yani 8 seansin sonucu ne olur kestirmesi zor anladığım kadari ile onuda geçtim 8 seans sonrası kıl çıksa bile eskisi gibimi olur yoksa eskisinden daha sıkmı? Kemer üstü düşünüyorum hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RatchetReis kullanıcısına yanıt
    Sayın ratchetreis lazer epilasyon sonrası erkekte sonuç her bireyde farklı farklı olur. Kimisinde %90 sonuç alınırken kimisinde %20 bile sonuç alınamaz. Ancak şu kesindir ki kıllarda zayıflama mutlaka olacaktır. Zayıflayan kıllar hacmen daha kılsız bir görünüm elde etmenizi sağlar. Az veya çok ölen kıllarıda hesaba katarsak yaklaşık %60-70 daha az kıllı bir görünüm elde edilebilir. Bu görünüm zamanla testosteron etkisiyle, eskisi kadar olmasada daha kıllı bir görünüme dönecektir. Bu nedenle yılda 2-3 kez seansa girmek gerekecektir. Ayrıca işlem yapılan alanda ayva tüyleri, tüm kılların %30 undan daha fazlaysa lazer sonrası eskisinden daha kıllı görünüm elde edilmesi riski de vardır. Bu nedenle ayva tüyü oranı %30 dan fazla olan alanlarda lazer yapmamak daha doğrudur. Muhtemelen sizin başınıza gelen durum bundan ötürüdür. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• horse thief kullanıcısına yanıt
    Sayın horse thief 8 seans ücreti kalça kasık dahil 8000 TL dir. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan FDA onaylı Alman malı bir cihazdır. 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• horse thief kullanıcısına yanıt
    Yani göğüs çıkartmış oluyoruz. Bu durumda 7000 TL den yaparız. Ocak ayına kadar yaklaşık 3 seans biter. Sonrasında yaklaşık 2 ayda bir gelmeniz gerekecek. 6. seanstan sonra ise en az 3 ay aralarla gelinmesi gerekecek.

• Merhaba hocam, yüz ense kulak bölgesine sizin merkezde iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama İstanbula 3 4 gibi süre sonra yerleşeceğim.
    Sormak istediğim: ben 6 ay kadar sivilceler için aknetrent 20mg hap kullandım. Üzerinden 1 yıl geçti şuan kullanmıyorum ama cildim yine çok aşırı yağlı yeni sivilceler oluşmaya devam ediyor. Bende o hapı düzenli olarak değilde 2 3 günde bir düşük dozlarda tekrardan kullanmayı düşünüyorum, cildimde ciddi bir kuruma yapmazsa yine de epilasyon yaptırmama engel bir durum oluşur mu?

• artist58 kullanıcısına yanıt
    Retinoik asit türevi ilaçlar kullanırken epilasyon yapılması sakıncalıdır. İz kalma riskini oldukça arttırır. O nedenle ilaç kullanımı bittikten sonra yapılması daha uygun olacaktır. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Hocam merhaba, size whatsapp üzerinden ulaşmaya çalıştım ancak dönüş yapılmadı, yanak, boyun, göğüs, koltuk altı ve genital bölge için fiyat nedir? Yaş 26, erkek, beyaz ten ve kumralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cndgnokn -- 17 Kasım 2022; 13:5:23 >
  • cndgnokn C kullanıcısına yanıt
    Sayın cndgnokn WhatsApp tan dönüş olmaması mesajınızın ulaşmadığı için veya mesai dışı saate geldiği için olsa gerek. Yada bizim hatamız gözden kaçmıştır. Zira müsait olunduğunda tüm mesajlara anında cevap verilir. Öncelikle lazer mi yoksa iğneli epilasyon mu talebiniz? Lazer ise seans ücreti 900 TL dir. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan FDA onaylı Alman malı bir cihazdır. İğneli için ise genital bölgeye uygulanmadığı için geri kalan bölgelerin bir fotosunu gönderirseniz değerlendirir ona göre ortalama bir fiyat belirleriz. Gündüz hastanede ameliyatlarım olduğum için fotoları 5 ten sonra gönderirseniz çok sevinirim. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• Selamlar hocam. Benim kol kıllarım çok çok kalın ve sert. 15 yıldır düzenli aldığımdan dolayı ve bende erkeklik hormonu biraz fazla olduğundan dolayı kol kıllarım sakal gibi olmuş. Lisede iken 13 yıl önce sınıftaki çocuklar kol kıllarım ile dalga geçmişti. Bende salak gibi gidip jilet ile almıştım. Ondan sonra hep almak durumunda kaldım.

Yani sakal nasıl kalın ve sert ise, kol kıllarımda o derece sert ve kalın. (Erkeğim)

Bir hastanede epilasyon yaptırmaya başladım. 2 adet seansımı oldum. 9 seans toplam olacak. İlk 2 seans 3 hafta arayla oldu. Bundan sonraki seanslar aylık olacak. Sizce kol kıllarım zamanla yumuşar mı? Azalmasını geçtim yumuşaması benim için yeterli. Kollarım bu sebeple kötü görüntü olduğundan, yazları hep uzun kollu gömlek ile geçiriyorum. Yazlar adeta bana işkence gibi geçiyor.

Esmer tenliyim. Kullandığım apilasyon cihazı FOTONA XP MAX.

Sizce bana faydası olur mu? Olumlu olumsuz cevabınızı bekleyeceğim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kera12 -- 25 Kasım 2022; 3:16:8 >
  • kera12 K kullanıcısına yanıt
    Sayın kera12 girdiğiniz cihaz ndyag lazerdir. Bu nedenle az veya çok mutlaka bir azalma ve zayıflama olacaktır. Önemli olan kolda bu durumun denge içinde olmasıdır. Kalan kılların estetik görünümde olması kesinlikle en önemli durum. Eğer oluşan durumdan hoşnut olmazsanız iğneli epilasyon seçeneğiniz olacaktır. O nedenle çaresiz hissetmeyin kendinizi. Lazer bir muammadır ve sonuçlar zaman içinde hep birlikte görülür. İstenen elde edilirse oh ne ala denir ama edilmezse de iğneli epilasyon ile %100 garantili sonuç alınabilir. Girdiğiniz lazer orjinal bir üründür. Bu nedenle etkisi sizde olması beklenen ne ise o oranda olacaktır. Senas aralıkları benim uygulamalarıma göre biraz farklı ama şimdilik bu konuda detaya girmeye gerek yok. İşlemlerinizin tamamen bitiminden sonra çıkan sonuç sizi tatmin etmezse kurumuma beklerim. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.