Merhaba hocam ben pandemiden önce 15 seans tüm kol için buz lazer epilasyona gitmiştim %70 dökülme oldu ama parça parça şeklinde oldu bir bölgede hiç kıl yok bir bölgede var çok çirkin bir görüntü oluştu açıkcası yaptırdığıma pişman oldum. Pandemide epliasyona gittiğim yer kapandı 2 yıldır seansa gitmedim şimdi size iki sorum var birincisi tamamen dökülen bölgelerde kıllar geri çıkar mı beklesem eski epilasyon yapılmamış görüntüsüne döner mi yoksa yine seansa gidip tamamen kılları bitirmek mi benim için görüntü açısından çözüm olacaktır. İkincisi sorum ise sizde tüm kol için fiyatlar nedir? |
erkeklere özel lazer epilasyon (112. sayfa)
-
-
Sayın qualitytr lazer sonrası 2 yıl geçtikten sonra gelmesi olası uykudaki kılların tamamı çıkar. Bu nedenle işlem sonrası 2 yıl geçtikten sonra olan görünüm kalıcı görünümdür deriz. Ayrıca hep söylediğim gibi 4-6 seans lazer sonrası nekadar işlem yapılırsa yapılsın maksimum %10 daha azaltım sağlanabilir. Esas olarak mevcut kılların incelmesi sağlanabilir. Bu nedenle lazerle devam etmenizin tek amacı olabilir o da mevcut kılların incelmesidir. Sizin mevcut durumunuz üzerinden konuşulması gereken önemli bir husus da erkek epilasyonda estetik kıl azaltma konusudur. Pek bu mevzuyu konuşmayı sevmiyorum zira işini hakkıyla yapan birçok kuruma şüpheyle yaklaşmaya neden olabiliyor. Ancak sizin gibi birçok mağdur olduğu için işini bilerek yapan kurumları tenzi ederek bazı kritik bilgileri vermem gerekiyor. Özellikle tüm mesleki tecrübe ve bilgisini kadın epilasyon üzerine yapan bir uzmanın hayatta kıl azaltma yapmamış olduğunu anlamak pek zor değil. Tüm meslek hayatında, kolumdaki veya bacağımdaki kılların azalmasını istiyorum veya göğüs kıllarım incelesin istiyorum diyen bir kadının kuruma girmiş olması ihtimali nedir? Elbetteki bu imkansız. Hal böyleyken bu uzmanın hayatı boyunca kaç tane seyreltme işlemi olmuş olabilir? Engin tecrübeye sahip olamayacağı aşikardır. Yine erkekte kıl azaltma yapılırken kolun iç kısmında kıl kalmaması ancak üstünde kalması normal görünüm için şart. Peki sınır neresi olacak ve o sınırlarda yapılması gereken işlem nedir bilmesi mümkün mü? Kolunuzu düz tutarak veya dirseğinizi çevirerek baktığınızda kılların sınırları değişecektir. Peki siz epilasyonda kolunuzu hangi pozisyonda tutmanız gerekir biliyor olabilir mi? Hayatı boyunca tüm kılları yok edicem diye işlem yapan bir uzman kılların kalması için işlemi hangi hızda, hangi derinlik ve enerji seviyesinde yapılması gerektiğini bilebilir mi? Şunu da dip not olarak belirtmek gerekir ki uzman eğitimi yapan kurumlarda erkek epilasyon ile ilgili bu estetik kıl azaltma konusu pek anlatılmaz. Bu sorular ışığında kadın epilasyon kurumunda erkeğe epilasyon yapılması ne derecede güvenli olabilir? Evet sonuç alınır mutlaka ama sizin istediğiniz sonuç bu mudur? Elbette burda işini bilinçli ve düzgün yapan kurumları ayrı tutarak yazıyorum. Gideceğiniz kurumun erkek epilasyonda yeterli ve yetkin bir kurum olduğundan mutlaka emin olmanız gerekir. Sizin için lazer yerine iğneli epilasyon ile sıfırlamaya öneriyorum. Zira ölmesi beklenen kıllarınızın neredeyse tamamı öldürülmüştür. Bu noktadan sonra lazer sadece maddi kayba neden olacaktır. Sorunuz cevapsız kalmasın diye kol seansı 400 TL den yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saçlarım döküldüğü için 10 yıldır saçlarımı 3 numaraya vuruyorum. 1 yıldır da 3 günde 1 jiletle kazıyorum. Sorum şu. Ben kelliği kendime yakıştırdığım için artık kesmek istemiyorum. Acaba lazer epilasyon yaptırsam başarılı sonuç alır mıyım? İz kalma veya başka olumsuz bir durum yaşanır mı?
-
Sayın Berkay Günönü lazer ile sıfırlama yapmanız imkansızdır. Bu nedenle iğneli epilasyon yapılması şarttır. İz konusunda iğneli epilasyon sonrası iz kalma riski mevcuttur ancak bu risk tecrübeli ellerde en düşüktür. Ne yaptığını bilmeyen acemi bir uzmana denk gelmemeniz için etraflıca araştırma yaparak kararınızı verin. Lazer denek isterseniz buz lazer deneyebilirsiniz ancak başarı şansınız çok düşüktür. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Merhaba buz lazerin sağlığa zararı var mı arkadaslar. Kullanılan cihazların riski var mı bilginiz var mı bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın cevgen06 buz lazerlerin doğru kullanıldığında tıbben hiçbir zararı yoktur. Ancak cilt tipine uygun olmayan ayar ve dozlarda kullanımda yanıklara neden olabilir ki bu yanıklar da genelde iz bırakmadan düzelen 1-2 derece yanıklardır.
Yanitiniz için çok teşekkür ederim peki sahte cihazlar ya da başka türde zarar veren cihazlar var mı bilginix var mı bu konuda
Sayın cevgen06 piyasada fda onaylı veya ce sertifikası olan cihazlara güvenebilirsiniz. Ancak malesef bazı kurumlar aslen IPL teknolojisi olan, yani gerçek lazer olmayan cihazları buz tutan başlıklar takarak buz lazer diye pazarlamakta. Bu tip sahtekar kurumlara dikkat etmek gerekir zira buz lazerin vereceği faydayı bu cihazlarda göremezsiniz. Fiyat olarak oldukça ucuz fiyatlara sattıkları için piyasada fazlasıyla satışı yapılmakta. Orjinal buz lazerlerin maliyetleri ve cihaz fiyatları çok yüksek olduğu için satış fiyatları da buna binaen yüksek olmakta. Bu nedenle de o kadar maliyetle orjinal buz lazer alıp piyasada satılan sahte buz lazerlerle mücadele etmek dürüst kurumlar için ekstra efor gerektiriyor. Bazı hastalıklar ve özellikli deri lezyonları hariç sıhhi açıdan bu tür cihazlar dahil hiçbir lazerin sakıncası yoktur. Bu güne kadar en uyduruk cihazda bile yanık riski hariç bildirilen kanser veya sair hastalık sebebi olması gibi bir durum yok. Teorik olarak ise bazı cilt hastalıkları ve kanser riskli benlerde lazer kullanılmamalıdır. Elbette bunları değerlendirmesi gereken bir hekim olmalı. Bu yönüyle de en kaliteli lazerden en uyduruğuna kadar hangisi kullanılırsa kullanılsın önce bir hekim tarafından cilt değerlendirmesi yapılmalıdır. Bir örnek verecek olursak vitiligo hastalığı olan bir hastada lazer uygulaması hastalığın ilerlemesine neden olabir. Eğer böyle bir durum varsa elbette lazerin zararı olur demek gerekir. Fakat vitiligosu olmayan birinde lazerden sonra vitiligo çıkması diye birşey söz konusu olmaz. Sizin herhangi bir cilt hastalığınız veya kanser riski olan beniniz yoksa gönül huzuruyla her tip lazere girebilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken şey dolandırılmamak. Lazer işleminin erkekte ne gibi sonuçlar vereceği ve nasıl uygulanması gerektiğiyle alakalı birçok yazım var. Forumda birkaç sayfa geriye doğru biraz okuma yaparsanız eminim dolandırılmadan süreci tamamlayabilirsiniz. Umarım sorularınıza yeterli cevapları verebilmişimdir. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 18 Aralık 2022; 12:6:21 >
Harikasınız ya. O kadar detaylı güzel ve aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz kim Allah razı olsun. Keşke bulunduğum şehir küçük olmasa ya da burada şubeniz olsa çok teşekkür ediyorum iyi ki bu forumda sizin gibi değerli insanlae var. Saygılarımla
Bu güzel övgüleriniz için ben teşekkür ederim. Yaklaşık 10 yıldır bu platformda erkek epilasyon ile ilgili karınca kararınca bilgilerimi paylaşarak sizleri doğru yönlendirmeye çalışıyorum. Benim müşterim olmanız veya olmamanız inanın hiç mühim değil. Mühim olan doğru bilginin paylaşılması ki işi bilmeyen kurumlarca zarara uğramayın. Erkek epilasyonda bu sene 18. yılıma girdim ve erkek epilasyonun ilk temsilcilerinden olarak bu konuda kendimi sorumlu hissediyorum. Sizlerin katılımıyla, buradan kadın epilasyondan birçok noktada keskin farkları olan erkek epilasyon hakkında doğruları anlatmak benim için onurdur. Umarım hayallerinize ulaşırsınız. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Merhaba hocam illaki yazılmıştır ve cevaplanmıştır ama bir konuda size danışmak istiyorum, İstanbula gelme şansım olmadığı için soruyorum, sırt omuz ve sakal altı ve sakal üstü için epilasyon yaptırmak istiyorum kıl yoğunluğum oldukça yüksek ve kalın ten rengim esmere yakın. Hangi tarz epilasyon ve hangi markaları önerirsiniz? Örnek veriyorum şu makina buz lazer, bulamazsanız şu makina da olur tarzında?
-
Sayın anduriss esmer tenli kişilerde lazer olarak ilk tercih buz lazerlerdir. Makine olarak ise fda onayı veya ce sertifikası olan buz lazerler güvenle girilebilecek lazerlerdir. Gideceğiniz kurumun kullandığı makineyi söylerseniz daha makbul olur zira bu kriterlere giren birçok marka var ve burdan eksik bir marka vermek pek adil olmaz. Epilasyon olarak ise hiç lazer görmemiş bir kişide eğer işlem yapılacak alanda ayva tüyleri yoğunluğu %30 dan fazla ise veya lazer kullanımı kontrendike ise ilk tercih iğneli epilasyon olabilir. Aksi durumda herzaman önce lazer sonra kalan kıllar için iğneli epilasyon yapılması en doğru yaklaşımdır. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 20 Aralık 2022; 7:38:35 >
Hocam bu ilgi alakanıza hayranım öncelikle onu belirtmek istiyorum 😄 Zaten geçmişte ne yazık ki yanlış bir uygulama olduğu için ayva tüylerim tamamen kıla dönüştü, önerinizi göz önünde bulundurarak bir araştırma yapıp size tekrardan hangi marka olduğunu bildireceğim akabinde son kararımı vermek istiyorum, kalan kıllar içinse kısmetse sizin işletmenize gelmek istiyorum. Görüşmek üzere..
Sayın anduriss bu güzel övgüleriniz için teşekkür ederim. Yalnız şunu belirtmek gerekir ki lazerin tetiklediği ayva tüyleri maalesef tekrar gireceğiniz lazerle sadece zayıflatılabilir. Ama yine de güçlü bir buz lazer şansınızı denemeniz aklınızda kalmaması için önemli. Bu nedenle lazerden beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm. Kalanlar için 0506 114 91 11 nolu telden bizimle iletişime geçerseniz hayat boyu tüm kıllardan kurtulmanız için sizin yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 20 Aralık 2022; 21:4:47 >
Anladım hocam, gönül ister ki direkt size geleyim ama şartlar uygun değil, kısmen de olsa kurtulup kalıcı olarak da sizinle bitiririz umarım bu işi 😁 Görüşmek üzere.
"naturel erkek epilasyon" Merhaba Kadir bey merhaba iyi seneler dilerim. Yeni yıl için fiyatlandırmalarınız mevcut mu paylaşabilir misiniz? Her sene fiyat alıyorum ama bi kısmet olmuyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurarli -- 9 Ocak 2023; 13:42:57 > -
bende merak edıyorum
-
Öncelikle tüm forum ailesinin yeni yılını kutlarım. Yeni yılda herhangi bir zam yapmadık. Hangi bölge olacağını belirtmemişsiniz. Örnek teşkil etmesi için kısa bir süreliğine en pahalı paketimiz olan tüm vücut kalça kasık dahil 8 seanslık paket ücretimiz 8000 TL olarak devam ettiğini söyleyebilirim. . Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan FDA onaylı Alman malı bir cihazdır. İlgilendiğiniz bölgeler için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Genital bölge ve koltuk altı bölgesindeki kıllardan tamamen kurtulmak mümkün mü? Başarı oranı nedir?
yani hangi beklenti ile bu bölgelerdeki kıllardan kurtulmak için epilasyon yapılmalı?
Bu 2 bölge birde yanak kısmı için seans sayısı ve fiyat alabilir miyim?
-
Sayın evoo. 9 genital bölgede lazer harici bir yöntem önermiyorum. Lazerde de hep söylediğim gibi başarı şansı kişiden kişiye değişir. %90 sonuç da alınabilir %30 da. Kıl kök derinliğine göre her bireyde farklı sonuçlar olur. Genel anlamda 4-6 seans arası yeterli olup ben kurumumda 8 seans yapıyorum. Son 2 senası olası ihtiyaç halinde hangi sıklıkta senasa girmek gerekeceğini belirlemek amacıyla yapıyoruz. Yine hep anlattığım gibi lazerde ölen kılların yanısıra incelen kıllarda olacaktır ve bu kılların yeniden kalınlaşması testosteron etkinliğine bağlı olarak 6 ay ila 1 yıl arasında değişmektedir. Sizde hangi sürede olacağını bu son 2 seansta belirliyoruz. Lazer cihazı olarak fiberoptik buz lazer kullanıyoruz. Elimizdeki cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir ve 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan FDA onaylı Alman malı bir cihazdır. Koltukaltına gelirsek lazer için yine aynı bilgiler geçerli olmakla beraber iğneli epilasyon ile %100 başarı garantisi veriyoruz. O nedenle sonuca odaklı %100 başarı istiyorsak iğneli epilasyon tercih etmek gerekir. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X