Şimdi Ara

Erkeklik nasıl biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı başka şeylerle meşgul etmemek için

• Cuck olunca biter sanırım. Gönüllü Cuck

• Sürekli oyun oynamak, oyun başından kalkmamak, Dersimli Kemal'e oy vermek ve onun öğretilerine inanmak ve uygulamak, onu kurtarıcı görmek. Zeka düşüklüğüne sahip olmak (maalesef bu toplum genelinin 80%'inde var), iphone serisi telefon kullanmak, dizi izlemek, arkadaşlarla topluca takılmak, tek başına çıkmamak.

Bunları yapanlar tehlike altındadır...

• zandatsui kullanıcısına yanıt
    Anlamadım açık konuş
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Yav ne alaka benim dediğim şeyle
  • BeyBolat35 B kullanıcısına yanıt

O zaman neden soruyorsun hocam? Sen sordun ben de cevapladım. Beğenmediysen bu yazdıklarımı yapmaya devam et gör bak nolacak, sonra da dert yanma burda :)

Ben hormonal olarak nasıl azalır istek yok olur
    sordum kemal ne alaka oyun ne alaka
  • BeyBolat35 B kullanıcısına yanıt

Surekli oturup oyun basindan kalkmayan, karsi cinsi taniyamayan, ayponlarina esir olup da bir kizin elini tutmayan Turk Gencligi, uzerine bir de siyasete falan bulasip, kendisini somurecek adaylara oy verip gelen zamlarla et falan yiyemezse, testosteron hormonun da androjen homonun da giderek azalir dostum.

Zamaninda 15 cocugu olan adamlar disarda fil avliyordu, bi bagirislariyla aslan kaciriyorlardi, bir de simdiki erkeklere bak. Afedersin ama simdi bir erkek bagiriyor diye cumhur baskani bile secilemiyor.

Devir boyle bi cahiliye devri, bu devirde androjen mi kalir testosteron mu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 22 Kasım 2024; 21:51:38 >
    Ben zaten erkekliğimi azaltmak için soruyorum ayrıca söylediğin hiç bir şeyi yapmıyorum hem çalışıyorum hem okuyorum iPhone kullanmayida sevmem
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.