Şimdi Ara

Erkekte 1.85 boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi şöyle söyliyim yaşım 20 ve bir boy takıntım var şu son 1 yıldır net boyum 1.85 ama uzunmu kısamı sizce yanımdan uzun biri geçince kendimi acayip kısa hissediyorum o mu normal yoksa benmi çok kısayım diye sizce 1.85 boy nasıl bir erkeğe göre, düşünceleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relentless12 -- 5 Mart 2015; 23:47:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1,85 Boy Erkekler: Boyun Getirdiği Sağlık Faydaları ve Yaşam Tarzı Önerileri

1,85 boy, erkekler arasında oldukça yaygın bir boy uzunluğudur. Bu boy, çeşitli sağlık faydaları ve yaşam tarzı önerileriyle ilişkilidir.

Sağlık Faydaları:

• 1,85 boy erkekler, daha düşük kalp hastalığı ve felç riskiyle ilişkilendirilmiştir.
    • Ayrıca bazı kanser türlerine karşı daha dirençli olabilirler.
    • Uzun boy, daha güçlü kaslar ve daha iyi bir duruş ile ilişkilidir.

Yaşam Tarzı Önerileri:

• 1,85 boy erkekler, kalp sağlığını desteklemek için düzenli egzersiz yapmalıdırlar.
    • Sağlıklı bir beslenme planına uymalılar ve sigaradan kaçınmalıdırlar.
    • Boylarına uygun kıyafetler ve ayakkabılar seçmek, sağlıklı bir duruşu korumak için önemlidir.

1,85 Boy Erkekler İçin İpuçları:

• Güçlü kaslar geliştirmek için ağırlık antrenmanı yapmayı düşünün.
    • Duruşunuzu iyileştirmek için yoga veya pilates gibi esneme egzersizleri yapın.
    • Boyunuza uygun bir yatak ve yastık kullanın, bu uyku kalitenizi iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

Sonuç:

1,85 boy erkekler, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürerek boy uzunluklarının getirdiği faydalardan yararlanabilirler. Bu ipuçlarını takip ederek, sağlığınızı iyileştirebilir ve kendinize güveninizi artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En ideal yav ne kısası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay boyunuza anladik 180 den asagi adam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi boydasın.kısa falan değilsin tabii devler ülkesinde falan yaşamıyorsan
  • elfler ülkesinde mide bulandırıcı bir hobitsin o kadar diyeyim. alp dağları tarafında dolaşma fazla
  • kardeş kusura bakma amacım boyumla ilgili hava atmak felan değil ama bu takıntı öyle bir şeyki istiyorumki dışardaki insanlar ne düşünüyo benmi kafaya takıyorum yoksa gerçekten takıntılarımda haklımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: relentless12

kardeş kusura bakma amacım boyumla ilgili hava atmak felan değil ama bu takıntı öyle bir şeyki istiyorumki dışardaki insanlar ne düşünüyo benmi kafaya takıyorum yoksa gerçekten takıntılarımda haklımıyım?

Kardeş rusyada yaşamıyorsun günde kaç tane 1.85 üstü adam görüyorsunda bu kadar dert ediyon 1.75 ortalama tr 1.80 ideal 1.85 besttir fazla takılma boyu ortalama 1.65 olan kızlarla aynı ülkede yaşıyorken hem napcan boyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeter şu boy konularından artık illalah geldi.
    Durup durup oranızı buranızımı ölçüyorsunuz yav.
    Eskiden forumda bir mizah olurdu şimdi oramcılar buramcılar.
    Yeter artık sizden sağlık bölümü değil bura git oraya aç konunu bırak burda mizah yapalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben ne yapayım? Boyum 1.88 kendimi hobbit hissediyorum. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arcyria61 A kullanıcısına yanıt
    ne bileyim önceden saça takıntım vardı ve bu öyle bir şeyki sorunu kendi içinde halledemiyeceğin şeyler illa birisi olumsuz da olsa fikrini söylicekki sende tatmin olasın bakıyom adam 1.90 yanımdan geçiyo dönüp bakıyom tam ideal duruyo artık giydiği kıyafettenmi vücut yapısındanmı iyi duruyo bu adam 1.90 ken böyle iyise ben kesin kısayım diyom ama yinede çok sağol biraz da olsa içime su serptin
  • kendimden uzun birini görünce ben de kötü oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: relentless12

ne bileyim önceden saça takıntım vardı ve bu öyle bir şeyki sorunu kendi içinde halledemiyeceğin şeyler illa birisi olumsuz da olsa fikrini söylicekki sende tatmin olasın bakıyom adam 1.90 yanımdan geçiyo dönüp bakıyom tam ideal duruyo artık giydiği kıyafettenmi vücut yapısındanmı iyi duruyo bu adam 1.90 ken böyle iyise ben kesin kısayım diyom ama yinede çok sağol biraz da olsa içime su serptin

Ne demek hocam 1.70 leri düşün bide onlar napsın

• byob kullanıcısına yanıt
    elfler insanlardan kısadır yiğenim.

konuyu açan arkadaşa gelecek olursak en ideal boy bence 1.85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 6 Mart 2015; 0:07:06 >
  • 3 m'den aşağısı yaşamasın arkadaş.
  • Yönetiminde artı şu boy konusu açanlara 15 gün konuyu yanlış yere açmaktan vermesi lazım.
    Bu forumda sağlık bölümü var ve benzer bin tane konu var.

Ben artık şikayet ediyorum sabah ve öğlen 2 tane konu kapandı 15 gün yediler.

Ilk bir iş bulun iş bırakın bütün gün boy ölçmeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 boyun var ve kendini kısamı hissediyon yoksa boyunun 1.85 olduğunu duyurmaya mı çalışıyon anlamadım.
  • Yazık ya 1,85 boy... kısayım diyor
  • 5 cm eksiğin var kardeş.Bu forumu terket.Adminler banlar birazdan zaten kısa diye.Bizim en kısamız 190
  • Aga sen kısa hissediyorsan biz ölelim 1.75
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.