Şimdi Ara

Erken yaşta evlenmek sizce marifet mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 18 -19 yaşında evlenmiş olmak sizce bir başarı mıdır ? çalıştığım işyerinde benden 2 yaş büyük birisi var 18 yaşında evlenmiş bazı sıkıntılar yaşamış eşinin ailesiyle ne zaman evlilik ile ilgili laf açılsa işte sen benim neler yaşadığımı biliyon mu ? işte baban seni bu yüzden evlendirmiyor bilmem ne ileri geri konuşup sinirimi bozuyor . ben 35 yaşındayım bekarım haa bu ben istediğim için değil uygun bir kız bulamadığımız için böyle..

yani adam bunu öyle bir diyor ki sanki kendisi erken evlendiği için plaket ödül almış en sonunda bir gün sen 18 inde evlendin de ne oldu başın göğe mi erdi diyecem o olacak bu ne salakık abi ??

sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ??

• Şartlar uygunsa iyi birşey. Meteliksizin tekiysen kötü. Erken evlenmek iyidir de evlenmiş olmak için evlenilmez. Ben 40'a dayandım evlenmedim. Tanıdığım düzgün kızlar varken bende metelik yoktu kendime hayrım yoktu. Şimdi iyi kötü para var ama tanıdığım kızlar bataklık gibi. Salak mıyım bunlardan birini alayım?

• Erken evlenmek iyidir. İkinci, üçüncü evlilikleri genç yaşta yapabilme imkanı sağlar.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

eyvalah usta bende senin gibiyim yaş oldu 35 elimize kız eli değmedi doğru düzgün elle tutulur bir işde yok kız desen onlarda bir tuhaf abi kimin kapısına gitsen kız 30 una gelmiş evlenmeyi düşünmüyor hasbam o yaşa gelmiş daha ne düşünüyor acaba ??

evlenmiş boşanmış kızlarda denk geliyor ama 2. evliliği yapan kadın genelde hep yemeye sömürmeye gelir diyorlar adamı bilmiyorum bende ne yapacamı şaşırdım valla...

• Eğer benimki gibi sorunlu durmadan içeriden sıkıntı veren çöp baban varsa erken yaşta evlilik olmuyor ilerleyen yaşlarda bulsanda onun bunun artığı oluyor.Her şey ailede başlıyor.

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt

hay ağzına sağlık vallahi kitabın ortasndan konuştun...

benim annem babam da hep bana sıkıntı oldu bir gün yüzü görmedim şu kahpe dünyada.. 36 yaşına geldim ziyan oldum ziyan...

hatta geçen işyernde bir arkadaş lafını açtı sen çok geç kalmışssın usta annen baban bunun vebalini nasıl verecek dedi haklısın diyecek sözüm yok dedim . :( :(

• evlilik yaşı 26 ve üzeridir arkadaş. 18 yaş ne, her iki kişi de aklı olgunlaşmamış çocuk resmen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

kesinlikle çok doğru tespit....

• O yaşta bir insan ancak cehaletten evlenir.

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

Doğru düzgün işi gücü olmayan birisiyle kim neden hayatını birleştirmek istesin anlamadım.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

evet oda yarı bir tartışma konusu...

valla ondan ziyade denizfeneri arkadaşın dediği benim kafamam takıldı. bakalım ilerde bizim karşımıza nasıl birisi çıkacak ??

benim bu yaşa kadar elime kız eli değmedi öyle kafede sağda solda kızlarla gezip tozan adam değilim hiçbir zaman öyle birisi olmadım bilmiyorum ne yapacaz nasıl edecez ??

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

Sen bir baltaya sap ol da sana ailen, eşin dostum arkadaşın kısmet bulur.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

o nedemek la ?? sen yanlış anlamışsın benim işim gücüm var zaten .. ben işsizim demedm ki sana ??

• Açıkcası eskiden anne babalarımız teyzemler vb gibi niye o kadar erken anne baba olmuş derdim..Ama bir baba olarak şöyle örnek verim.. Şimdiki aklım olsaydı erken evlenip 20 yaşında çocuk yapardım çünkü çocuğunuzun hayatında ne kadar fazla olursanız ne kadar zaman geçirirseniz o kadar iyi yaş geçtikçe süprizler o kadar çok çıkıyor ki yaş ilerledikçe hayatınızda belki hiç yaşamadığınız semptonlar veya hastalıklar çıkıyor.. Ama en önemlisi bireylerin eğitimleri.. Yani bunun bilincinde olmak ve eğitimli olmak ve bunu gerçekten istemek.. Yurtdışında mesela örnek almanyadan verelim Almanya hükümeti diyor ki 18 yaşına geldin artık ev tutup kendi ayaklarının üstünde duracaksın artık ailenden ayrılacaksın diyor.. Biraz katı görünebilir bazıları için ama yaptıkları çok güzel birşey aslında

Konumuza dönersek yalnız 18 19 yaşında evlenmek marifet olarak gösterilemez ve evlilik ve aile arasında yaşananlarda kimse kusura bakmasın dışarı aktarılamaz.. Kimse kimsenin hakkında yorum yapamaz kendine güvenen aile bakacak kişi evlensin kardeşim.. Dediğim gibi eğitim önemli 2 cahil yan yana gelir çocuk yaparsa olan çocuğa olur.. Sonra kavga gürültü boşan çocuk ortada kalsın yok öyle bir dünya yine diyorum eğitim eğitim eğitim..

Sanada tavsiyem yaş 35 çok geç kaldın uygunluk muygunluk bakma bu saatten sonra anlaştığın iyi birini bul evlen.. Hayat çok kısa su gibi geçiyor günler.. Teyze kızlarına sor akrabalara sor elbet birinle tanıştırırlar..

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

eyvallah üstad çok güzel tespitlerin var ...

evet evlilik konusunda ben baya geç kaldım ama şuda var çevremizde kimse sebep olmuyor kimse yardımcı olmuyor. insanlarda genelde şu zihniyet var iyi olursa Allahtan kötü olursa benden düşüncesi hakim.

yoksa çevremde 50 yaşında insanlar var bekar.

haa elbette iyi birşey değil ama kimse elini taşın altına sokmuyor sebep olacak vesile olacak kimsemiz ok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.