quote:Orijinalden alıntı: mind of a madmanAbooo Benimde moralim bozuldu, bende 172'im böyle kısa kalırım demek ki yanlarında
quote:Orijinalden alıntı: ArchiStudentquote:Orijinalden alıntı: Vincent Kompany uzun zamandir görmüyordum bunu Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Fhistle-Xquote:Orijinalden alıntı: Dr. Socrates Alıntıları Göster La bunlar 2 metrenin üstünde olsa anlarımda pek inandırıcı gelmedi foto Erman o kadar cücük değil.
quote:Orijinalden alıntı: CR7_35La bunlar 2 metrenin üstünde olsa anlarımda pek inandırıcı gelmedi foto Erman o kadar cücük değil.Alıntıları Göster Ceyhun 1.93, Eray 1.95, Erman 1.68
quote:Orijinalden alıntı: Menladi Ceyhun 1.93, Eray 1.95, Erman 1.68 Alıntıları Göster fazla kısa kalmış yanlarında
quote:Orijinalden alıntı: Menladi Ceyhun 1.93, Eray 1.95, Erman 1.68 Eray 197 Erman 166 normal o zaman 2 metre boy varmış Erayda ulen.
quote:Orijinalden alıntı: CR7_35quote:Orijinalden alıntı: Menladi Ceyhun 1.93, Eray 1.95, Erman 1.68 Eray 197 Erman 166 normal o zaman 2 metre boy varmış Erayda ulen.Alıntıları Göster La bide nasıl bir cesarettir arkadaş ya Benim boy 1.80,ben cesaret edemem bunların yanında foto çekilmeye
quote:Orijinalden alıntı: FiratSenennLa bide nasıl bir cesarettir arkadaş ya Benim boy 1.80,ben cesaret edemem bunların yanında foto çekilmeye Alıntıları Göster Eray kaleye geçmeye başlasın.
quote:Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın GeceyiEray kaleye geçmeye başlasın.Alıntıları Göster hobbit terk.
quote:Orijinalden alıntı: cg-TR83hobbit terk.Alıntıları Göster Eray'ın 2 cebindede Iphone mu var bana mı öyle geldi ?
quote:Orijinalden alıntı: Brandt Abooo Benimde moralim bozuldu, bende 172'im böyle kısa kalırım demek ki yanlarında Erayla Silivri'de karşılaştık yanımdan geçmez olaydı benim boy 1.82 olduğu halde küçücük kaldım . Bide ben kendimi uzun sanırdım
quote:Orijinalden alıntı: furgquote:Orijinalden alıntı: Brandt Abooo Benimde moralim bozuldu, bende 172'im böyle kısa kalırım demek ki yanlarında Erayla Silivri'de karşılaştık yanımdan geçmez olaydı benim boy 1.82 olduğu halde küçücük kaldım . Bide ben kendimi uzun sanırdımAlıntıları Göster yazık la çok kısa kalmış :D yalnız adamda hiç ego yok belliki her babayiğit gidip çekilemez böyle hemde fotonun biryerlerde yayınlanacağını bilirse
quote:Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheRyazık la çok kısa kalmış :D yalnız adamda hiç ego yok belliki her babayiğit gidip çekilemez böyle hemde fotonun biryerlerde yayınlanacağını bilirse Alıntıları Göster erman bu takımın lideri olur demedi demeyin çünkü kanında var yaşadığı yerde var o ruh