Şimdi Ara

Erman Toroğluna Don Yolladık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terbiye sınırı - Alpaslan Dikmen (24.03.2007)

Galatasaray taraftarı, ultrAslan öncülüğünde, kulüpteki kötü gidişatı çok ahlaklı ve seviyeli bir
    şekilde protesto ediyor.

(Her ne kadar bir kısım yalaka yazar çizer takımı buna "Sportif başarısızlığın getirdiği protestolar" dese de öyle olmadığını konunun muhatapları çok iyi biliyor... Bu da kafidir!)

Tabi bu protestolar yapılırken bir takım pankartlar hazırlanıyor. Ömründe taraftarla alakalı hiç bir hadisenin içinde (dayak yemekten başka…) olmayan Toroğlu ise her şeyi çok iyi bilir edalarıyla, G.Saray-Rizespor maçında Kapalı Tribün’de Başkanımız Canaydın’a hitaben açılan "İstediğin kadar değil; İstenildiğin kadar durursun" pankartına atıfta bulunarak, Galatasaray taraftarına hakaret etmiş ve mealen şöyle demiştir "Bu taraftarın don alacak parası yok, bu pankartları nasıl yaptırsın?"

Böyle muhteşem bir yorum ancak ünlü bir Türk büyüğü olan Erman Toroğlu’ndan beklenirdi zaten!

Yahu 40 m. beyaz keten bez, 3-4 kutu sprey boya çok pahalı bir şey değil sayın Toroğlu! Bu taraftar kimseye avuç açmamış, toplamı yüzlerce milyarı bulacak organizasyonlara imza atmış; dünya tribünlerine örnek olacak koreografileri yapmıştır. Hani birleri kendi yöneticilerinin satın aldığı bayrakları bile tribünlerinde açmayı beceremezken hem de... Ayrıca o pankartı açanların içerisinde parayla satın alınabilecek karakterdeki tipleri kantarda tartarak satın alabilecek paraya sahip
    insanlar çok.

Ama size göre, taraftar denen topluluklar mahluktur, sürüdür öyle değil mi? Kendi başlarına asla bir şey düşünemez, beceremezler! Siz ve sizin gibi düşünenler öyle sanmaya devam etsin.

Bize göre ise rengi ne olursa olsun taraftar kavramı altında birleşen tüm sporseverler velinimettir
    ama sizler bunun kıymetini bilmiyorsunuz… Ya da şımarmışsınız!

Ha bugünlerde size ”hediye don” yağarsa hiç şaşırmayın. Bilin ki bu da taraftarın asaletindendir. Yoksa başka şey de gönderebilirlerdi! Mesela pembe gömlek! Hani size çok yakışıyormuş ya;
    Şansal abim öyle diyordu.

-----------------------------------------------------------------------------------

GÜLE GÜLE GİYİVER HOCAM!

Erman Toroğluna Don Yolladık !

KURYE ŞİRKETİ DON PAKETİNİ LİG TV'YE TESLİM EDERKEN;

http://www.ultraslan.com/Fotos/06-07/ermana_don_yolladik/010.jpg

• valla iyi yapmışınız....çenelerini tutmayı öğrensinler biraz..

şu köpekli olanı mı gönderdiniz?...süper tercih bence
  • güle güle kullansın güzel düşünce susmayı öğrensin
  • alıştırmasaydınız..

bu yüzsüz şimdi çorap fanila felan da ister
  • Tanga çok iyi gider Erman'a
  • ermanın söylediklerinin özü doğru olmasına karşın söyleyiş tarzı çok kötü.uygun örnekler vermesi lazım.
  • Selamlar ;

Tüm takım taraftarlarının, yani bizlerin ortak paydası aşık olduğumuz renkler.Ve rengimiz ne olursa olsun birlik olarak cevap vermenin hazzıda bir başka.Ben ister Galatasaray, ister Fenerbahçe, ister Beşiktaş, isterse diğer takım taraftarına olsun haketmedikleri itham ve suçlamaları kendime yapılmış gibi hissediyor ve sinirleniyorum.Bu yorumları yapanların hangisi takımının maçını izlemek için 14 saat beklemiş stad önünde, hangisi ihtiyacı olmadığı halde aynı havayı tennefüs edip, aynı ortamda bulunmak için güvenlik görevlisi olarak çalışmış aşık olduğu renklerin kulübünde ? Hiçbirisi tabiki.Onlar sadece menfaatleri doğrultusunda atıp tutuyor ve Tür futbolunu yangın yerine çeviriyorlar.Ultraslan'ı tebrik ediyor ve davamızı destekleyen tüm arkadaşlarımızada teşekkür ediyorum.Ben Türkiye'de Erman Toroğlu'ndan daha büyük bir dansöz tanımam.

Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz artık ona doberman diyoruz
    dondaki resim odur
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

biz artık ona doberman diyoruz
    dondaki resim odur

• muhahhaa.

helal olsun.zekice ve güzel

aslında hazır el atmışken yaptırsalarmış birazda,dağıtsaydık medyanın çok bilenlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

ermanın söylediklerinin özü doğru olmasına karşın söyleyiş tarzı çok kötü.uygun örnekler vermesi lazım.

Toroğlu'nun işi gücü abartmak.

O pankarta anlatılmak istenilen cümleyi taraftara muhalefet söyletiyor. Taraftarı muhalefet kışkırtıyor. Yada o pankartı asanlar muhalefetin paralı adamları gibi bir şeyler söylese sorun yok.

Ama işi gücü raiting olan Toroğlu raitingini arttırmak için bu olayı taraftarlara hakaret edecek cümlelerle anlatmayı seçiyor.

GS taraftarı böyle bir tepki vermek istiyorsa bence isabet olur.

Don ları hayırlı uğurlu olsun artık saat başı don değiştirecek kadar donu olur heralde.

• erman fener uşağı satılmışın biridir.
  • çok yaratıcı,tebrikler,iyi düşünmüşsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

erman fener uşağı satılmışın biridir.

fb taraftarı kaç kez buna benzer protestolar yapmıştır ona karşı biliyor musun?...

hemen fb düşmanlığı ve gs-bjk kardeşliği olayına dönüştürüyosunuz olayı...
  • son bir kaç haftadır yazılarını takip et kimi kolladığını görürsün ben olsam onu inönüye sokmam.
    quote:

Orjinalden alıntı: karalı

quote:

fb taraftarı kaç kez buna benzer protestolar yapmıştır ona karşı biliyor musun?...

• quote:

bu nasıl bir kuyruk acısıdır?
  • quote:

son bir kaç haftadır yazılarını takip et kimi kolladığını görürsün ben olsam onu inönüye sokmam.
    quote:

Orjinalden alıntı: karalı

quote:

bu adam 10 yıldır yazı yazıyo bi haftayı napiym?...."fener uşağı" de çık işin içinden...hem fb'lileri kıl et, hem kardeş gs'lilerin kalbini fethet, hem de arada bjk'a pay çkar...en temiz yol valla...

sen inönü'ye sokma ,ben de kadıköy'e sokmuyorum....o zaman ihale gs'a mı kalıyo...gs uşağı oluyo yani..

• donu giyiyor mu :) televizyondan teşekkür etti mi? :) süper tepki bu arada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

ermanın söylediklerinin özü doğru olmasına karşın söyleyiş tarzı çok kötü.uygun örnekler vermesi lazım.

Toroğlu'nun işi gücü abartmak.

O pankarta anlatılmak istenilen cümleyi taraftara muhalefet söyletiyor. Taraftarı muhalefet kışkırtıyor. Yada o pankartı asanlar muhalefetin paralı adamları gibi bir şeyler söylese sorun yok.

Ama işi gücü raiting olan Toroğlu raitingini arttırmak için bu olayı taraftarlara hakaret edecek cümlelerle anlatmayı seçiyor.

GS taraftarı böyle bir tepki vermek istiyorsa bence isabet olur.

Don ları hayırlı uğurlu olsun artık saat başı don değiştirecek kadar donu olur heralde.

• Ya ben bu sabah radyoda bir Galatasaraylı arkadaştan duydum Toroğlunun saygısızlığınıSadece Galatasaraylılar için değil demekki tüm taraftarlar için aynısını düşünüyor ve bu adama malesef pirim veriliyor hersene en az 2-3 çıkış yapıp paraları topluyor ayıptır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.