Şimdi Ara

Erman Toroğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erman Toroğlu:”Galatasaray’a Fransız, Trabzonspor’a da Rum diyor bazıları. O bazıları, yaptıkları şikelerle ülke puanına zarar verip, aşağı çekerken, Galatasaray ile Trabzonspor yukarı çekiyor. Galatasaray ile Trabzonspor, o bazılarından daha Türk. Türkiye’yi rezil etmiyorlar, gururlandırıyorlar.”

Çok doğru söylemiş Erman Hoca.

• diyosun
     Erman Toroğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

diyosun
     Erman Toroğlu
    Bu sözü Mehmet Demirkol söylese bir şey demezdim ya da Ali Ece.Ama bu

Erman Toroğlu

• Fenerliler dolusmus. Gercekler acitmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Fenerliler dolusmus. Gercekler acitmis.
    Bugün böyle söylerler göklere çıkarırız yarın kötü bir şey derler arkasından söveriz. Bunlara prim verdikçe yıllardır ekmek yiyorlar oturdukları yerden.
  • Uslubundan dolayi pek sevilmiyor ama genelde dogru konusuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Uslubundan dolayi pek sevilmiyor ama genelde dogru konusuyor .
    İşte Galatasaraylı taraftar anlayışı bu...Bruma'yı eleştirirken küfrediyordular.Bruma ne diyorsun bu duruma ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yoo bence gayet doğru söyledi adam 5 kişi çalımlıyor hala çalım derdinde kaleciyi 2 kere çalımladı .ben ermana değil brumaya küfrettim mesela

bizim ülkemizde böyle lafı esirgemeyen adamlar pek sevilmez .yılmaz vurala bakın oda aynı .adam elazığı ligde tuttu geçen yıl kovdular adamı bize tecavüz ettiler dedi diye.
  • şimdi erman hoca oldu. laf söylese bu da adam mı olurdu. yazık. eyyamcı lazım size demek ki. vercen gazı vurcan kırbacı.
  • Acaba Fenerbahçenin şike yaptıgını kabul eden tek bir objektif fenerbahçeli var mıdır? Ben hepsinin bu kadar kör oldugunu düşünmüyorum. Şikenin sahaya yansıyıp yansımadıgını bilemem ama teşebbüs oldugu, yapılmaya çalışıldıgı bir gerçek. Bu bile koskoca Fenerbahçenin adını kirletmek için yeterli. Milyonlarca Fenerbahçeli taraftarı, bu derece utandırmak kimsenin hakkı değil. Fenerbahçenin şikeye ihtiyacı da yok, formasını koysa ilk üçe girer. Aziz Yıldırım ve onun gibilerinin ( Yıldırım Demirören ) spor platformlarından uzaklaştırılması gerekir. Zira isimler değişebilir ama zihniyet değişmez ve olan sporumuza olur. Bu yüzden, tüm spor severlerin bu tür olaylar karşısında dik bir duruş sergilemesi ve Türk sporuna katkıda bulunması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Fenerliler dolusmus. Gercekler acitmis.

nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Erman Toroğlu:”Galatasaray’a Fransız, Trabzonspor’a da Rum diyor bazıları. O bazıları, yaptıkları şikelerle ülke puanına zarar verip, aşağı çekerken, Galatasaray ile Trabzonspor yukarı çekiyor. Galatasaray ile Trabzonspor, o bazılarından daha Türk. Türkiye’yi rezil etmiyorlar, gururlandırıyorlar.”

Çok doğru söylemiş Erman Hoca.

Erman Toroğlu kusura bakmasın da Trabzonspor'u ne başarısı var.. Adamlar daha sadece gruptan çıktılar. Fenerbahçe aynı kupada da daha 7-8 ay önce yarı final oynadı. Erman Toroğlu yıllar önce Samsunspor maçında Trabzon takımını doğramasının diyetini ödemeye artık son versin.

Türkiye kimlerin dünyaya rezil ettiğini öğrenmek istiyorsa 80-90 yıllarda bu ülkeye hangi bölgeden hangi ülkenin vatandaşlarının Türk erkekleri için getirildiğini bir araştırsın derim. Bakalım yaranmaya çalıştığı kesim için hala temizler mi diyecek.

TS dendiğin de o yıllarda akla hamsi değil Ruslar gelirdi. Anlayan anladı.

• bu herifi adam yerine koyup yorumunu beğenenlerin takımını tutmuyorum iyiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray

bu herifi adam yerine koyup yorumunu beğenenlerin takımını tutmuyorum iyiki
    İşinize gelince Erman hoca gelmeyince kabzımal oluyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Alıntıları Göster
    Gerçekten Türk insanının neden gelişemediği buradan belli.

Bir insana antipati duyulunca direk her dediğine karşı gelme içgüdüsü Türk İnsanında çok fazla. Bu forum genelinde de var. X şahıs Y şahsı sevmez ve Y şahsı belki X şahsında kabul edeceği mantıklı bir şey söylese bile eleştiri alır.

Erman olsun, AHmet Çakar olsun, Hıncal olsun, Ümit Özat olsun. BU adamlar çok fanatik ve yanlı şeyler söyleyebilir ama bozuk saat günde 2 kere doğru gösterir prensibinden yola çıkarak bazen doğru dedikleri şeylerede doğru demeyi bilmeliyiz.

Erman'ın çoğu dediğine KATILMIYORUM, bazılarına da KATILIYORUM. Bu dediği çok doğru bir laf Erman'ın.

Ne Ermancıyım. Ne Anti Ermancı.

Umarım hayatta sizde böyle olursunuz bir gün.

Malesef takım tutmak gibi fikir tutuyoruz bu ülkede.

Hıncal Uluç. Çoğu dediğine 1 gram katılmam. Bazı dediklerine de katılırım. Fakat bu forumda Hıncal'ın bir dediğine katılıp, daha sonra başka bir dediğine katılmayınca hemen bazı insanlar " Hani ne oldu. Geçen sefer dediğine katılmıyordun. Muahahahah " der. Halbuki katılıp katılmadığım şeyler Aynı insanın AYRI düşünceleridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Gerçekten Türk insanının neden gelişemediği buradan belli.

Bir insana antipati duyulunca direk her dediğine karşı gelme içgüdüsü Türk İnsanında çok fazla. Bu forum genelinde de var. X şahıs Y şahsı sevmez ve Y şahsı belki X şahsında kabul edeceği mantıklı bir şey söylese bile eleştiri alır.

Erman olsun, AHmet Çakar olsun, Hıncal olsun, Ümit Özat olsun. BU adamlar çok fanatik ve yanlı şeyler söyleyebilir ama bozuk saat günde 2 kere doğru gösterir prensibinden yola çıkarak bazen doğru dedikleri şeylerede doğru demeyi bilmeliyiz.

Erman'ın çoğu dediğine KATILMIYORUM, bazılarına da KATILIYORUM. Bu dediği çok doğru bir laf Erman'ın.

Ne Ermancıyım. Ne Anti Ermancı.

Umarım hayatta sizde böyle olursunuz bir gün.

Malesef takım tutmak gibi fikir tutuyoruz bu ülkede.

Hıncal Uluç. Çoğu dediğine 1 gram katılmam. Bazı dediklerine de katılırım. Fakat bu forumda Hıncal'ın bir dediğine katılıp, daha sonra başka bir dediğine katılmayınca hemen bazı insanlar " Hani ne oldu. Geçen sefer dediğine katılmıyordun. Muahahahah " der. Halbuki katılıp katılmadığım şeyler Aynı insanın AYRI düşünceleridir.

Bu tarz bir şey yazacaktım, gerek kalmamış. Bir insanın bir fikrine katılınca hepsine katılmak zorunda değiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Hemen altındaki mesaj..
  • Turkiyeyi rezil eden aziz degildir. Aziz kendi cikari ugruna pislige bulasmistir. Bunlardan her ulkede cikabilir. Cikacaktirda. Turkiyeyi rezil eden pisligi temizleyememesidir. Pisligi savunabilen insanlardir.

• Dogruyu kimin nasil soylediginin bir onemi yok. Ermani hasani selimi gecin soylediklerine gelin. Soyledikleri yalansa onu konusun.

• Gecen sene kim ülken puanını yükseltmiş. Erman hoca zamanında futbolcuyken fasulyeler geldimi fasulyeler diyeceğine keske ülkesını dusunseydi. Önce kendıne bakıcan o kadar adamsan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.