Şimdi Ara

Ersun Yanal Ali Koç Hayalim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden bu adam ne yaptıya bir Allahın kuluda açıklamıyor.Misal basına soyunma odası sızdı ve orada adeta,

Adam takım idman yapsın diye yırtınıyor ve Fenerbahçe çetesi ise karşı çıkıyordu.Ben orada Ersuna hak verdim.

Onun dışında ise Azizle aralarında ne gecti kimse bilmiyor.

Bu adam Trabzonsporu saymayın Anadolu kulüplerinde bile efsane top oynatmış bir adam.Bizim takıma gelmiş ve yine şimdiki gibi Aykutun,

Yeteneksiz korkak 2 sezonda liderden 20 puan fark yemiş takımını ertesi sezon 10 kisi ile Besiktasa bile adeta kök söktürecek seviyeye getirmiş ve Nisanda şampiyon yapmıştır.

Sadece ben değil Ekşi gibi herkese söven sözlük taraftarları bile Ali Koç Ersun Yanal hayali kuruyor.

Yav abicim adamların Fatih Terimi varsa bizimde Ersunumuz var.Eee Trabzonda başarısızsa Fatihte Milli Takimda basarisiz degilmiydi.

Ben Buvac olmazsa Ersunu isterim ve Ersun Ali Koç rüzgarıyla yapacaklarımız beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10numara

@10Nummara
    Daha fazla
    Ersun Yanal Bursaspor Fenerbahçe maçı sonrası kalp krizi geçirmiş ve kalbine stent takışmış, doktorların tüm ikazlarına karşın bu maçta takımımın başında olmam lazım diyerek Fenerbahçe Galatasaray maçında sahaya çıkmıştı. Maçı 2-0 kazandık, tabii ki.
  • 10numara

@10Nummara
    Daha fazla
    Ersun Yanal Bursaspor Fenerbahçe maçı sonrası kalp krizi geçirmiş ve kalbine stent takışmış, doktorların tüm ikazlarına karşın bu maçta takımımın başında olmam lazım diyerek Fenerbahçe Galatasaray maçında sahaya çıkmıştı. Maçı 2-0 kazandık, tabii ki.
  • La Haine kullanıcısına yanıt
    Olur mu kendisi şampiyon yapmadı takımı eski başkan yaptı. Maaşları vermese nasıl şampiyon olacaklardı ??
  • 10numara

@10numara
    çok bilinmez ama
    Ersun yanala Gaziantepspor Fenerbahçe maçı devre arasında soyunma odasında karaciğer nakli yapıldı, ikinci devreye doktorların tüm uyarısına rağmen takımın başında sahaya çıktı
  • Ersun Yanal karşıtları benim nazarımda Fenerbahçeli falan değildir. Konyasporludur.

Ersun Hoca Fenerbahçe'yi Fenerbahçe gibi oynatmıştır.

Gerçek bir Fenerbahçelinin Ersun Hoca'nın oynattığı futbolu beğenmemesi mantık dışıdır.

• O sene harika geçmiş nisanda şampiyon olmuştuk. Gs Terim kadrosunu dağıtmış. Mancini başarısız olmuş rüzgar onların karşısında bizim arkamızdaydı.

Transfer yapma şansımız vardı. Oturmus kadro. Şampiyon takım. Td. hazır.

Ne olduysa yaz dönemi oldu. Doğru düzgün transfer yapamadık. Aziz YILDIRIM gitti sırf Bjk almasın diye Dieogoyu aldı. İpler bana göre burada koptu. Ersun YANAL istemiyordu Dieogoyu. 10 numara alacam diye Dieogo alındı.

O zamanlar Kevin Kampl haberleride çıkmıştı. Bir sene önce yazın Salzburgu elerken gözümüze batmıştı ki Ersun Hocada o tarz bir isim istiyordu.

Birde Bu arka beşli grubu hocayı istemiyor deniyordu. Ben buna inanıyorum. İnanma sebebim o yaz ki hazırlık maçlarında takım çok isteksizdi. Soma yararına düzenlenen Kupada Kadıköyde Chealse ve Bjk karşı çok kötü oynadılar. Sezon hazırlıklarının yarısından fazlasıda geçilmişti. Muhtemelen Oyuncular yönetime hocayı istemiyoruz dedi. Hocada aynı şekilde bu arka beşli grubundan bazılarını göndercem dedi.

Bunu nereden cıkarıyorum ertesi sene arka beşlinin çoğu sorgusuz sualsiz gönderildi. O ara muhtemelen Aziz YILDIRIM ile Ersun YANAL arasında tartışmada yaşanmıştır. Aziz Yıldırımda o kadar oyuncu göndermektense hocayı yollayıp o seneyi atlatır ertesi sene yeni kadro kurarım diye düşündü ve hocayı gönderdi.

Ertesi senede oyuncuları temizledi yeni kadro kurdu ama bu yapılanma sonun başlangıcı oldu milyonlarca euro harcayıp bir önceki seneden daha dengesiz bir takım kurdu üstüne FFP geldi malum süreç filan bugune kadar geldik.

Bugün Ali KOÇ Yönetimi harıl harıl avrupada hoca arıyor ama anlaşılan o ki bizi kabul eden bir hoca yok. Geçen senede Aziz Yıldırım aradı ama kimseyi bulamamıştı.

Taraftarın büyük bir kısmı Aykut Kocamandan ölümüne nefret ediyor bağlar kopmuş. Bu şekli ile Aykut Kocamanın kalması hata olur. Gitmesi şart. Yerine iyi bir yabancı bulamadıklarına göre tek seçenek Ersun YANAL. ancak o ilk geldiği sene gibi dengeli bir takım bulmayacak ve o zaman ki Fenere göre maddi anlamda daha güçsüz bir Fb var.

O sene bizi şampiyon yaptığı için bir şansı daha hak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Ersun Yanal karşıtları benim nazarımda Fenerbahçeli falan değildir. Konyasporludur.

Ersun Hoca Fenerbahçe'yi Fenerbahçe gibi oynatmıştır.

Gerçek bir Fenerbahçelinin Ersun Hoca'nın oynattığı futbolu beğenmemesi mantık dışıdır.
    ali koçun gündeminde ersun yanal yok istemiyo, dolayısıyla galiba sizin fenerli tanımınıza ali başkan da girmiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dönem mancinin ekmeğini çok yedi, Mancini yerine o dönem hamza dahi olsa biz şampiyonluğu vermezdik ersuna. Son haftalarda bi ton maç kaybettiniz siz kaybettikce bizde kaybettik içimde ukte kaldı o sezon. Tamamen mancinin hatasına o duruma düştük. Deplasmanlarda maç hiç alamıyorduk nerdeyse.
  • Şu an için en doğru tercih gibi gözüküyor, 64 puan alıp ligde tarihin en kötü senelerinden birini geçiren, rezil rüsva olan, özgüveni yerlerde olan bir takımı ya nasıl olsa son dakikada bile atarız diyen bir takıma dönüştürmesi bile gelmesi için bir neden, o sezon 74 puanla ligi bitirdi Nisan'da şampiyonluk gelmese 80 olurdu muhtemelen, çapsız gibi istatistik kasmayı önemsemedi tabii Ersun Yanal. Birileri gibi şampiyon olacağız öyle görünüyor demedi biz şampiyon olacağız diğerleri sıralamayı belirlesin dedi. Çok ciddi hakem skandallarına rağmen bile çapsız gibi sürekli bahane aramadı, bu yüzden Aykutçular sevmez bu adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 10 Haziran 2018; 5:52:6 >
  • Harbiden ne yaptı da sevilmiyor bu adam?

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Harbiden ne yaptı da sevilmiyor bu adam?
    Aykut'tan daha iyi top oynattığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

O dönem mancinin ekmeğini çok yedi, Mancini yerine o dönem hamza dahi olsa biz şampiyonluğu vermezdik ersuna. Son haftalarda bi ton maç kaybettiniz siz kaybettikce bizde kaybettik içimde ukte kaldı o sezon. Tamamen mancinin hatasına o duruma düştük. Deplasmanlarda maç hiç alamıyorduk nerdeyse.
    Nasıl vermezdik la ? Nisanda şampiyonlugu garantiledi takım daha erkeni yok ? Son maçlarda full yedeklerle çıktık sampiyonluk garantilendikten sonra.

• O sene rakipler iyi olsa da bir şey farketmezdi, Nisan'da değil Mayıs'ta olurduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

O dönem mancinin ekmeğini çok yedi, Mancini yerine o dönem hamza dahi olsa biz şampiyonluğu vermezdik ersuna. Son haftalarda bi ton maç kaybettiniz siz kaybettikce bizde kaybettik içimde ukte kaldı o sezon. Tamamen mancinin hatasına o duruma düştük. Deplasmanlarda maç hiç alamıyorduk nerdeyse.
    Kesin öyledir zaten, Kazansaydınız deplasmanda o zaman ne yapalım? Bizde kendi sahamızda zar zor kazandık bu sene sizde bu yüzden şampiyon oldunuz kendi emeğiniz yok Aykut Kocamanın ekmeğini yediniz o zaman, Aynı mantık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Kesin öyledir zaten, Kazansaydınız deplasmanda o zaman ne yapalım? Bizde kendi sahamızda zar zor kazandık bu sene sizde bu yüzden şampiyon oldunuz kendi emeğiniz yok Aykut Kocamanın ekmeğini yediniz o zaman, Aynı mantık

Alıntıları Göster
    Evet öyle zaten, hatta 1 puana kadar inmişti fark mancini salağı derbiyi alamadı. 3 veya 4 hafta üst üste galibiyet alamadığınız bi dönem oldu siz kayıp verdikce bizde verdik. Kalbur üstü düzgün bi td adamla biz o kayıpları vermezdik.

Ersun yanal'ın şansına denk geldi o dönem nerde görülmüş fener bjk gs yarış içerisinde iken fb üst üste 3 4 hafta puan kaybı vericek aynı zamanda bjk ile gs'de kayıp vericek hemde öne geçme şansı var iken super lig tarihinde ender görüldü oda o sezona denk geldi.. O yüzden o sezon benim içimde ukte kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 11 Haziran 2018; 3:54:1 >

• Kardeşim imparatorunuz kovulmadı mı o sezon ne şansından bahsediyorsun ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.