Şimdi Ara

Ersun Yanal taktik analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ersun Yanal'ın oynatmak istediği oyun hırslı , sürekli pres yapan , koşan , mücadele eden bir takım yaratmak istiyor.

Orta sahada topal meireless holmenle başladı diyelim.Holmen bildiğiniz gibi Ersun Yanal'ın oyun sistemini tam anlamıyla karşılayan futbolcu.Meireless maç seçmeyi bırakıp dünkü gibi oynarsa mükemmel olur.Holmen yoruldu diyelim ikinci yarıya Alper'i alır , o da tam Ersun Yanal'ın sisteminin futbolcusu koşan , basan mücadele eden.Topal yerine selçuk , Meireless yerine formda bir Emre olur.

Ersun yanal maç 3 - 0 4 - 0 da olsa yetmez bana basın , koşun , vurun , kırın , parçalayın diyor.Tam benim kafadan sistem olaraktan.Şimdi elimizde sadece lig ve tr kupası kaldı.Sistemi tam anlamıyla oturtabilirse mükemmel olur.

Bu arada Sow'unda kendine çeki düzen vermesi lazım tamam sol kanatta oynatıyordu onu ama hadi yer konusunda hatalı olabilir hoca fakat ayağında top tutamıyor top.Eğer böyle oalcaksa Sow'u elden çıkarabiliriz.

• 3 defans için iki orta saha oyuncularinin iki yönlü olması lazım yoksa olmaz ayrica 3 defans oynarsak gg defans oynamaz emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

3'lü defans oynasak nasıl olur:
    .
    ..............................Volkan........
    ......GG..............Alves.................Egemen...
    ...Holmen.....Meireles....Alper......Emre...
    ...Kuyt...........Emenike..........Sow...

Facia
  • quote:

.

küme düşürülsek daha hayırlı olur
  • quote:

.

bilmeden sistem yazıyorsunuz 3 lü defans oynayacaksan 3 üde stoper olmalı 3-5-2 , 3-4-3 taktiklerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

.

bilmeden sistem yazıyorsunuz 3 lü defans oynayacaksan 3 üde stoper olmalı 3-5-2 , 3-4-3 taktiklerinde

evet bu kadro mantıklı değil... BENCE İDEAL KADRO BÖYLE OLMALI....
    ......................volkan...............................
    G.GÖNÜL........ALVES.........EGEMEN........CANER(H.ALİ)...............

....................................M.TOPAL(SELÇUK)..............................
    .
    ...................MEİRELES....................... HOLMEN....................................

........EMENİKE.........WEBO(SOW)..............KUYT............................

defans yaparken dizilim böyle ama hücüma çıkınca gökhan ve caner çıkınca m.topal geriye gelerek defansı 3'lemeli.
    ama ben genede deplasmandaki maçta webo(sow)'u yedeğe alıp alperle başlama taraftarıyım.

• quote:

quote:

.

G.G stoper oynamışlığı var Aragones zamanında hemde Bjk maçında ve 0 hata ile oynamıştı. Bu üçlü defans olayını şuan ki kadro yapısı ile bende merak ediyorum ama bunu hazırlık döneminde maçlarında denemeliydik lig maçları bunun için uygun değil. Belki Tr kupasında deneriz.
    Elimizdeki Caner Erkin tam 3-5-2 nin solunca oynayacak özelliklerde bir oyuncu. Sow-Webo-Emenikede ileri 2 liyi oluşturur ve şuan ki sistemde olduklarından daha iyi verim verirler buradaki önemli nokta istekli olmaları lazım ve her maç rakip savunmayı koşup yıpratmaları lazım. Kuyt 5 linin sağında tam oynayamaz ama defans 3 lüsünde G.G de olacağı için ondan kaynaklanan açıkları kapatacaktır. Kuytda ofansa fazlası ile destek olur. 5 lünün ortasında kalan 3 lü ise Meireles Holman Emre Alper Salih Selçuk Topal Cristian arasından uygun olacak şekilde seçilir. Son olarak bu sistem avrupada işlemez ama bizim ligde uygulayabilirsek iş yapar.

Volkan

G.g Alves Egemen

Kuyt Topal Meireles Caner

Holmen

Emenike Webo

İsimler üzerinde değişiklik yapılabilir ama şablon böyle olcak ve herkes maks şekilde istekli oynayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    6 yıl önce açıldı
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

G.G stoper oynamışlığı var Aragones zamanında hemde Bjk maçında ve 0 hata ile oynamıştı. Bu üçlü defans olayını şuan ki kadro yapısı ile bende merak ediyorum ama bunu hazırlık döneminde maçlarında denemeliydik lig maçları bunun için uygun değil. Belki Tr kupasında deneriz.
    Elimizdeki Caner Erkin tam 3-5-2 nin solunca oynayacak özelliklerde bir oyuncu. Sow-Webo-Emenikede ileri 2 liyi oluşturur ve şuan ki sistemde olduklarından daha iyi verim verirler buradaki önemli nokta istekli olmaları lazım ve her maç rakip savunmayı koşup yıpratmaları lazım. Kuyt 5 linin sağında tam oynayamaz ama defans 3 lüsünde G.G de olacağı için ondan kaynaklanan açıkları kapatacaktır. Kuytda ofansa fazlası ile destek olur. 5 lünün ortasında kalan 3 lü ise Meireles Holman Emre Alper Salih Selçuk Topal Cristian arasından uygun olacak şekilde seçilir. Son olarak bu sistem avrupada işlemez ama bizim ligde uygulayabilirsek iş yapar.

Volkan

G.g Alves Egemen

Holmen

Emenike Webo

İsimler üzerinde değişiklik yapılabilir ama şablon böyle olcak ve herkes maks şekilde istekli oynayacak.

1 maçta sıfır hata ile oynadı diye oyuncuya stoper kimliği bürümek nedir?Aragones çaresizlikten oynattı diye hatırlıyorum.Gökhan fiziki olarak stoper vasıflarına sahip değil bir kere.Bek oynarkende çok boşluklar veriyor o bölgede.Adam hücum karakterli bir oyuncu zaten defans çakılı durumaz orda.3 lü defans oynuyorsanda 3 stoper oynamak zorundasın.3 lü defansa gökhanı koymak resmen cahilliktir

• Sivas maci sizin icin bir kriter olamaz, sonuc mactan once tahmin ediliyordu zaten. haftaya oynayacaginiz maca bakmak lazim. Bu mac sizi aldatmasin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Volkan

G.g Alves Egemen

Holmen

Emenike Webo

1 maçta sıfır hata ile oynadı diye oyuncuya stoper kimliği bürümek nedir?Aragones çaresizlikten oynattı diye hatırlıyorum.Gökhan fiziki olarak stoper vasıflarına sahip değil bir kere.Bek oynarkende çok boşluklar veriyor o bölgede.Adam hücum karakterli bir oyuncu zaten defans çakılı durumaz orda.3 lü defans oynuyorsanda 3 stoper oynamak zorundasın.3 lü defansa gökhanı koymak resmen cahilliktir

1 maçlık yanında tek stoper ile oynadı ise yanında 2 stoper ile birlikte daha rahat oynar. O günden sonra ihtiyaç olmadığı için oynamadı ama bu günlerde ihtiyaç doğarsa tekrar oynamayacak diye bir şey yok. Seri hızlı hamleleri yerinde bir oyuncu bek oynarken bütün kanatı savunduğu için arkasında zaman zaman açık verebilir normal bir durum ki dünya üzerinde hiç açık vermeyen bek oyuncusu ben görmedim. Oyuncular çeşitli rollere devşirilebilir kaldı ki bu bahsettiğim sistemin avrupa da zaten işlemiyeceğini söyledim. Tr ligindeki takımların o kadar zorluyacak atak organizasyonuna gireceğini düşünmüyorum Gökhan bu görevi rahat şekilde yapar.

• 3 lü defans anlayışını pek affetmezler gibi geliyor bana. sadece adam adama oynandığında gider ama. illaki adam adama oynayacak defans oyuncularına ihtiyacımız var zaten.

Çok değil 3 güneş yılı yeter sistemin oturması için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.