Şimdi Ara

erzurum van transit karayolu ibreti alemlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yolda resimlerde gördüğünüz çukur hendek adı herne ise binlerce adet bulunmaktadır
    ibreti alemlik
    bu yolda hergün onlarca kaza olmakta ve her ay ortalama 5 in üzerinde ölümlü kaza olmaktadır

http://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc02194rz1.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/1880/dsc02204cv0.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/7256/dsc02205rf1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp-tr -- 17 Mayıs 2007; 9:03:06 >

• Ankara şehir içide hiç farklı değil. Seçimler yaklaşıyor diye son 1-2 gündür yama ekipleri iş başında ama yollar o kadar kötü ki ne kadarını yamalayabilirler.Ayrıca o yamalarda 1-2 ayda haşat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 147BLACK

Ankara şehir içide hiç farklı değil. Seçimler yaklaşıyor diye son 1-2 gündür yama ekipleri iş başında ama yollar o kadar kötü ki ne kadarını yamalayabilirler.Ayrıca o yamalarda 1-2 ayda haşat olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: 147BLACK

Ankara şehir içide hiç farklı değil. Seçimler yaklaşıyor diye son 1-2 gündür yama ekipleri iş başında ama yollar o kadar kötü ki ne kadarını yamalayabilirler.Ayrıca o yamalarda 1-2 ayda haşat olur.

Yamalarda 2 gün icinde yerin dibine giriyor Cukur aramaktan bıktım yollarda.

Hatta konya yolunun sol şeridinden nefret ediyorum.Aşti tarafında sol şerit işkence.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

Hatta konya yolunun sol şeridinden nefret ediyorum.Aşti tarafında sol şerit işkence.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Konya yolu ve Eskişehir yolunu akşam 4 - 5'ten sonra es geçeceksin. İptal durumda.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Erzurum -Van karayolu sel felaketi nedeniyle şu an ulaşıma kapalı sayılır. Dün iş icabı Erciş'teydim. Anayoldaki köprü bu halde. bakalım nasıl yapılacak. Şu an ulaşım oradaki bizim barajın üstündeki yoldan yapılıyor ama çok zor şartlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Erzurum -Van karayolu sel felaketi nedeniyle şu an ulaşıma kapalı sayılır. Dün iş icabı Erciş'teydim. Anayoldaki köprü bu halde. bakalım nasıl yapılacak. Şu an ulaşım oradaki bizim barajın üstündeki yoldan yapılıyor ama çok zor şartlarda.

Alıntıları Göster
    hele bayburt gümüşhane arasında geçen sene bir yol vardı görmeniz lazım

bildiyiniz tarla üzerine çakıl dökmüşler üzerinden silindirde geçirmemişler heralde bi taraf yatmış öbür taraf kalkmış çakıl taşları yumruğum kadar zaten 5 km lik yolu abartısız 20 dk ya geçebilmişizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

hele bayburt gümüşhane arasında geçen sene bir yol vardı görmeniz lazım

bildiyiniz tarla üzerine çakıl dökmüşler üzerinden silindirde geçirmemişler heralde bi taraf yatmış öbür taraf kalkmış çakıl taşları yumruğum kadar zaten 5 km lik yolu abartısız 20 dk ya geçebilmişizdir

Alıntıları Göster
    2 sene van-ercis de oturmustum , Erzurumluyumdur , ailecek tatilerde erzuruma gittigimizden bilirim o yollarin nasil oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: d09ukan

2 sene van-ercis de oturmustum , Erzurumluyumdur , ailecek tatilerde erzuruma gittigimizden bilirim o yollarin nasil oldugunu

Alıntıları Göster
    http://img527.imageshack.us/img527/7256/dsc02205rf1.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/8159/dsc02207mb4.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/5230/dsc02208gp1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp-tr -- 17 Mayıs 2007; 9:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atp-tr

http://img527.imageshack.us/img527/171/dsc02217ph4.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/171/dsc02217ph4.jpg

Alıntıları Göster
    walla tebrikler. 2 senedir bölgede görev yapıyorum gitmedigim il kalmadı memleketin en berbat yolları burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

walla tebrikler. 2 senedir bölgede görev yapıyorum gitmedigim il kalmadı memleketin en berbat yolları burada.

Alıntıları Göster
    Bu yoldan Patnos ve Erciş.e en son 2 yıl önce gitmiştim. Hala bu yol aynı vaziyetteyse ilgililere yazıklar olsun. Verilen bunca doğrudan ve dolaylı vergiler nerelere harcanıyor bilemiyorum. Bu yolun iki şehri birbirine bağlıdığını düşünemiyorum. Kesinlikle katılıyorum. Çok kötü bir yol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Bu yoldan Patnos ve Erciş.e en son 2 yıl önce gitmiştim. Hala bu yol aynı vaziyetteyse ilgililere yazıklar olsun. Verilen bunca doğrudan ve dolaylı vergiler nerelere harcanıyor bilemiyorum. Bu yolun iki şehri birbirine bağlıdığını düşünemiyorum. Kesinlikle katılıyorum. Çok kötü bir yol.

Alıntıları Göster
    bilen birisinden rica ediyorum resimleri görünür şekilde load etsin

sayfa açıldıgında görünsün lütfen

milli servet yazık günahtır
    iranlıların 20 yıl önceki yaptığı dogubeyazıt nato asfaltında daha leke yok iken bu asfaltların hali nedir

kaza bir yana bu yollarda insanlar ölüyor

yazık

• quote:

bilen birisinden rica ediyorum resimleri görünür şekilde load etsin

sayfa açıldıgında görünsün lütfen

milli servet yazık günahtır
    iranlıların 20 yıl önceki yaptığı dogubeyazıt nato asfaltında daha leke yok iken bu asfaltların hali nedir

kaza bir yana bu yollarda insanlar ölüyor

yazık

Alıntıları Göster
    bunlardan binlerce olduğunu düşünün

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya hocam aynen nefret ediyorum aştinin ordaki sol seritten adamlar bi rogar kapagini bukadar mı ayarlamaz yaa.
    hususi sanki sol seritte hız kessinler ya da obur seritleri kullansinlar diye.
    ben gıcıgım artık orda orta seritten gidiyorum hep.yoksa takur tukur ses sinir ediyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: xtatic

ya hocam aynen nefret ediyorum aştinin ordaki sol seritten adamlar bi rogar kapagini bukadar mı ayarlamaz yaa.
    hususi sanki sol seritte hız kessinler ya da obur seritleri kullansinlar diye.
    ben gıcıgım artık orda orta seritten gidiyorum hep.yoksa takur tukur ses sinir ediyo...

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    hergün bu yola gürbulaktan 400 tane tır girmekte

bizim en fazla sınır ticareti yaptıgımız ülkelerden birisi iran

ve bu transit yol trabzon gibi bir limanı güney sınır kapılarına bağlayan yol

sen bir yere yol götürmezsen su elektrik vermezsen üvey evlat muamelesi yaparsan sonuçları ne olur acaba

siz evinizin bir odasına çocuklarınızı koyup odasının kapısını kilitlerseniz diğer odalarına açmazsanız o çocuklardan ne beklersiniz

gün geçmiyor ki bu yollarda her ay bir kaç ölümlü kaza meydana gelmesin

milli servetten vazgeçtik insanlar ölüyor bu yollarda yazıktır günahtır

biz burada gelip geçiciyiz belki ama nedense bu yollar hep böyle kalacakmış gibi geliyor

bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak

bu manzara beni üzüyor ve üzülerek söylüyorum maalesef ülkeme yakıştıramıyorum

kimin ne yaptığı önemli değil bu ülkenin toprakları bunlar ve bu topraklar kim neyi iddia ederse etsin bizim ve kimsenin olamaz

benim gözümde mersin ne ise buralar aynı

yani herkesin sahip çıkması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp-tr -- 17 Mayıs 2007; 15:49:13 >

• quote:

hergün bu yola gürbulaktan 400 tane tır girmekte

bizim en fazla sınır ticareti yaptıgımız ülkelerden birisi iran

ve bu transit yol trabzon gibi bir limanı güney sınır kapılarına bağlayan yol

sen bir yere yol götürmezsen su elektrik vermezsen üvey evlat muamelesi yaparsan sonuçları ne olur acaba

siz evinizin bir odasına çocuklarınızı koyup odasının kapısını kilitlerseniz diğer odalarına açmazsanız o çocuklardan ne beklersiniz

gün geçmiyor ki bu yollarda her ay bir kaç ölümlü kaza meydana gelmesin

milli servetten vazgeçtik insanlar ölüyor bu yollarda yazıktır günahtır

biz burada gelip geçiciyiz belki ama nedense bu yollar hep böyle kalacakmış gibi geliyor

bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak

bu manzara beni üzüyor ve üzülerek söylüyorum maalesef ülkeme yakıştıramıyorum

kimin ne yaptığı önemli değil bu ülkenin toprakları bunlar ve bu topraklar kim neyi iddia ederse etsin bizim ve kimsenin olamaz

benim gözümde mersin ne ise buralar aynı

yani herkesin sahip çıkması gerekir

Alıntıları Göster
    İlerde yollar daha iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

ileri
    ne zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.