Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

es-l2 de oynuyorum hero görevi! HELPPP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu serverdda oynuyorum 76 lvl hawkeye var yeni bişi oldu ama ismini akilmda tutamadim şimdi ben bu adami hero yapcam gorewi bilmiom bana yardım edr misiniz???

• kisaca anlatam heroluk quest deil sadece hero olypiatlarina katilabilmen icn subclass ve nobless questlerini yapman gerekio bunlari yaptiktan sora olimpiatlarda puan toplayarak hero olunuo.subclass ver nobless questleri es-l2 nin sitesinin forumunda yazıyor.Tabe inglizcen varsa ii olr
  • ya sen bana es de yardım edebilirmisin yaaa
    69 lwl da takıldıdaa
  • kansiz sana belediye yardim etsin ( kotu anlamayin kankimdir :D )
  • Benim Char War Es-L2 de Subb+ Nobless
    Hero olmak istiyosan sole pek bilinmiyen bi char ac Cunku her classin birincisine bi Heroluk weriyo Rakip ne kadar az olursa o kadar ii. Nobless questi yaklasik 4-5 saatlik bi quest
  • summoncu ac daha dogrusu subclass la summoncu ol o charla olimpiyatlara gir summoncu ile daha kolay hero olablirsin cubic atiyor summon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightelf41 -- 28 Ekim 2006; 23:48:20 >
  • nooblesse cok bikkinlik veriyo ya 3. asamada kaldim gorewi yapamiyom delirdim gorewi yapamayinca es-l2 yi biraktim +16 s grade dual yapmistim baskasina werdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasim diğer arkadaslarin dediği gibi sub-class+nobless olman gerekiyor.eğer yapacaksan 10 saatte yaparsin tabi boss cikma durumuna da bağli olarak,yalniz sunu da söyleyim sub yaparken fazla uğraşma sana baium a vurman için verdikleri dagger i aldiğin zaman misc shop tan quest item den blooded fabric al git baium a vur sana bi görev daha veriyor o görevi yapma o uzun görevin sonunda da sana blooded fabric veriyor satiliyor yani . eger hero olmak istiyorsanda mage acma bss ler calismiyor buff larin yok zaten potlarda kullanilmiyor acacaksanda summoner ac kedi yle at la oldurursun benim doominator var ama mana bitiyo lanet olasi :[ sub class gorevini oren castle in disindaki maestro dan aliyorsun 3. asamada kalan arkadasim muhtemelen boss dan dolayi yapamamisindir o da sans isi be ben 2. seferde yaptim oda ilk sefer gittigimde 3 saat bekledim 5 dk buff almaya gittim geldim odada kimse kalmamis kesmisler boss u :P yardima ihtiyaciniz olursa spinoza ya pm atabilirsiniz

• ALLAH rızası için birisi bana elite subclass ve ondan sonraki olimpiyat için gerekli questlerin nasıl yapılacağını soylesin lütfen
  • elitede ooooooo 5 görev fln var ya ben denedim de arkadaş bir ayda yaptı
  • Ya Kardesim lutfen dedim ALLAH rızası icin dedim siz yaparsiniz biseler sadace 5 gorevin questleri nereden basliyo onu deyim
  • hhhh
  • http://www.moonstarl2.com/forum/index.php?showtopic=221 arkadas,m burda ivory tower questine kadar ivory questini sen yaparsin kolay gerisi ben eternal de 5 gunde gorewi yaptim 3 gun golkonda bekledim :D
  • hero olunca ne oluyo çok merak ediyorum biri beni aydınlatsın. Bende es de oynuyorum ama hic ugrasmadım (adım clara pm atabilirsiniz )
  • ARKADAŞLAR BANA Bİ SERVER SÖYLEYİN ÇÜNKÜ HİÇ Bİ SERVER GİRMİYO::((:(:(
  • YAW ARKADAŞLAR BU SERVERLER NEDEN KAPANDI BİLEN VARMI NE GÜZEL SUBBCLASS YAPACAKTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix_mesut -- 26 Kasım 2006; 8:43:35 >
  • Ya ne güzel Subbclasstım server kapandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.