x (formerly twitter) 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X https://x.com/ajans_muhbir/status/1816224702517453013Ulan dünyadan keko ithal eden bir ülkeye dönüştük. İçimiz Ortadoğu'nun her yerinden, yetmez Afrika'dan gelenlerle doldu, sınırımızın hemen dışında ise Pkklılar bastakilern Arap aşığı dış politikasının çökmesi nedeniyle adım adım etrafımızı sarıyorlar. Hem içten hem dıştan saldıracaklar günü geldiğinde. Bu ülke ulus devleti inşa edene kadar o kadar çok acı çekti ki şimdi ise kendi ellerimizle elimizde kalan vatanında yabancı yatağına çevirdik... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Temmuz 2024; 22:28:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Esanyurt'ta Yabancı Uyruklu Bir Adam Tarafından Taciz Edilen Kadın ile Adam Arasında Tartışma Çıktı
-
-
tanışmanın bir adabı olur, telefon numarasını istemek nedir? ben tanışmak istesem bunu direk söylerim, numara ne alaka? karşında işte, konuş ne konuşacaksan.
-
Ağzına sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllarca 'Cumhuriyetin ilk yıllarında Avrupadan damızlık erkek getirmeyi planladılar' diyerek iftira atanların Türk kızlarını Afganların, Pakistanlıların, Bangladeşlilerin, Afrikalıların ve Ortadoğuluların hedefi haline getirmesi nasıl bir ironidir anlamıyorum...
Neyi eleştirdilerse,neyi kınadılarsa,neye karşı çıktılarsa hepsini yaptılar ve yapmayada devam ediyorlar...
Türk kadını ve kızı en son işgal döneminde böylesine aşağlanmış ve hedef olmuştu...
-
Bu konuda yalnız değiliz, Avrupa'da da durum tam olarak böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emmükleyenler
İhityaç sahibi mazlumlara niye yardım etmiyorsunuz.
Getiriyorsunuz buraya.
Sunsanıza bazı şeylerinizi. Hem sevaptır.
Yani normalde günahta
Size sevap olur
Sonuçta mazlum sevindireceğiniz
Elinde çekiç olan her şeyi çivi sanar ... Bence bariz suçlu olan kadın...
Eğer ki kadın kesitlerle algı yapıp başkalarını kandırıyorsa en başta kadın yargılanmalıdır. Burada erkek te olabilir aynı şey onlar için de geçerli !
Arapça bilmiyorum ama kadına ne var ne yok naber filan manasında "what's up "... Diyor. Kadında algı oluşturmak için belli ki öncesi var çekmemiş veya istememiş veya aklına gelmemiş neyse bir geçmişi var. Yani kadın rutin çekiyorken araya adam girmemiş olayın ortasında bu olay var. Kadın belli ki algı oluşturmak istiyor ve .
Olayı bütüncül ele alınca bu tür kadınların da kendilerini farklı algılaması ve yaşadığı başka sorunları da birikmiş yansıtmalarla bu şekilde tezahür edilmesi ile sosyal medyada paylaşılması filan vahimdir .
Kadın da erkek küfürlerini sıralı saydırmış! Ağzı çok bozuk. Kim bozmuş bunu bilmem ... Ortam olsa gerek ...
Adam sözlü bile olsa ne yapmış göstermiyor :) ...
Bu tür kadınlara ve ortamlara dikkat edin ..
Müslümanların inandığı Allah'ın neden 3 kadın şahit 1 erkeğininkine denktir demiş şimdi anlaşılıyor. Belki de bu inançsal olgu bu topraklardakilere özeldir ....
Hangi bakış açısıyla ele alınsa da burada en başta kadındaki türlü türlü absürtlükler inkar edilemez göze batıyor rahatsız verici ...
-
Bu konuya bile gelip kadını suçlamışlar hocam, içten içe hep tacizcileri suçluyor hepsi ama yarın kendi karıları ve kızları tacize uğrayacak o zaman göreceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk kadınları sokaklarda rahat dolaşamasın diye dışarıdan milyonlarca kertenkele ithal ettiler. Başka bir mantıklı açıklaması yok.
Otobüs durağında ağlayan kızı hatırlayın, bütün dinci kesimin hedefindeydi. Normal yani. Toplum o zihniyete dönüyor.
Birde böyle inceller türedi. Hiçbir türlü kadinlarla muhabbet kuramayıp, 32 patlatıp, evden çıkmayan, beyni zorno izlemekten erimiş ergen yorumu.
Kendisi kızlara yürüyemediği için, elin suriyelisini koruyarak intikam alıyor aklınca.
Türk Kadınlarını baya baya iyi bilen biri olarak aklı sıra öyle yazarsın. İstisnaları vardır ama çoğu maalesef yozlaştı ve bir de bu tür şeyler de türedi ...
İstanbul Sözleşmesi kabul etmeyen nice medeni ülkeler var . Türkiye 'de sonradan iptal edildi ... Bu iptal edilme sürecinde enteresandır her türden kadın yani BABA - KIZ ANNE- KIZ KARI - KOCA aklı sıra veya kasıtlı iftiralar da patlama yaşandı ... Yani medeniyet namına en varsa kadınlar da yozlaşmışlık çarpıtma filan erkeklere nazaran daha çok. Elbette erkeklerin de vardır ...
Bu konuda nice haberler vardır ... Kız son anda pişman babama bilerek iftira attım maddi olarak şunu yapsın diyeydi falan filan ama Hakim bu sefer de hayır sen korkundan böyle diyorsun diyerek nice erkekler / babalar vs bu şekilde hapistedirler ...
Böyle bir ülkedeki Türk kadınlarında her yaş grubunda her sosyal seviyede her gettolaşmada varoşlarda filan fakir zengin eğitimli eğitimsiz maalesef KADINDAKİ bu yozlaşmayı inkar etmek niye ?
Ergenler arasında Meriçlik vardır :) ... Şey biti derler ... Kadınlara yaranmak için yakın olmak için her şeyi yapan erkekleri akla getirdin. Senin gibi birkaç kişi de varmış öğrendik :) ...
ınstagramİstanbul Duysun on Instagram: "Esenyurt Orhangazi Mahallesi'nde bir kadını takip eden yabancı uyruklu şahıs, kadından telefon numarasını istedi. Durumu kayda alan kadın, yabancı uyruklu şahsa küfürler edip olay yerinden gönderdi."https://www.instagram.com/istanbulduysun/reel/C90fpzNqsAzBelki de deşarj olmak için böyle yaptı. Adam Türkçe söylemiyor anlamıyor kadın Türkçe saydırıyor ama bir kadının ağzına yakışmayacak ifadelerle ... Erkek Küfürleri ediyor :) ... Benim bile kullanmadığım küfürler :)
Gitsin Karakola şikayet etsin ... Yapmamış :) ... Anca sosyal medyada yorumlara cevap yetiştiriyor :) . Cevaplarından da profiline bizzat kendisi hakkında isteyen ulaşabilir :) ... Dikkatli olun ...
Zengin ve yakışıklı olsaydı aynı tepkiyi verir miydin diyenler olmuş kadını erkeği ve bu yorumlara da ayrıca köpürmüş " mağdur "kadıncağız :) ...
Görselin paylaşıldığı siteye bakayım dedim buldum hatta orada kadının kendisi de gelmiş :) Tek tek cevap veriyor küfürlerini de basıyor :)
Haberin kaynağındaki yorumlardan da farkına varan eleştiren hemcinsleri kadınlar da var erkeklerden de var ... Elbette ezbere yaklaşanlar da ...
Neyse ... Bazı şeyler yaşanmalı :) ...
Şahsen bu tür şeylere mahal vermem verdirmem de .
En iyimser ilgiye muhtaç ..
En kötümser popüler olmak isteyen argümanı da mazlumu oynamak ...
Sizlere kolay gelsin :) ...
Yazık ama :/ ...
-
Kardeşim sen abazalıktan kafayı yemişsin. Hayal dünyanda oluşturduğun şeyleri gerçek zannetmeye başlamışsın. Bunu senin iyiliğin için söylüyorum. Acil psikolojik destek almalısın.
-
“Gözle görünen köy klavuz istemez...”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tezgahta sunulan her şey yenmez ... Anca eğlencesine belki izlenilir.
-
Arkadaş haklı içindeki sapık duyguları fazla bastırmışsın ki kimliğinin belli olmadığı bu tip platformlarda bol bol dışa vuruyor gibisin...
Gidip tedavi görmende fayda var
-
Biz bu sığınmacılara laf ediyoruz ama forumdan da görüleceği üzere aslında onlardan farkı olmayan büyük bir kitlede bizde var.
kızın giyimine, kuşamına bakıp sokak ortasında tecevüzü tacizi normal olarak yorumlayacak bir kafa yapısı var.
-
Ha ha ha
Körler sağırlar birbirini ağırlar ...
Gibisin diyerek bodoslamak kolay olsa gerek.
Ben uyardım ... Bu kadın gibiler başa bela ...
Sırf o kadın göçmenlere birşeyler yapıyor diye tongaya da düşme. Belli ki göçmen karşıtısın en azından kontrolsüz adaptasyon ve dengelere zarar verecek şekilde oluşlarına. AKP li de olmayabilirsin klişe anti akp ciler de aynı kefeye oturtuluyor ...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıllarca 'Cumhuriyetin ilk yıllarında Avrupadan damızlık erkek getirmeyi planladılar' diyerek iftira atanların Türk kızlarını Afganların, Pakistanlıların, Bangladeşlilerin, Afrikalıların ve Ortadoğuluların hedefi haline getirmesi nasıl bir ironidir anlamıyorum... Neyi eleştirdilerse,neyi kınadılarsa,neye karşı çıktılarsa hepsini yaptılar ve yapmayada devam ediyorlar... Türk kadını ve kızı en son işgal döneminde böylesine aşağlanmış ve hedef olmuştu... |
Türk kadınları sokaklarda rahat dolaşamasın diye dışarıdan milyonlarca kertenkele ithal ettiler. Başka bir mantıklı açıklaması yok. |
Birde böyle inceller türedi. Hiçbir türlü kadinlarla muhabbet kuramayıp, 32 patlatıp, evden çıkmayan, beyni zorno izlemekten erimiş ergen yorumu. Kendisi kızlara yürüyemediği için, elin suriyelisini koruyarak intikam alıyor aklınca. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X