Şimdi Ara

EŞCİNSELLİK SİZCE GERÇEK Mİ ROL MÜ? ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

EŞCİNSELLİK SİZCE GERÇEK Mİ ROL MÜ? ANKET

(En Son Oy Tarihi: 15.9.2023)
Giriş
  • Jackie Chan kızını lezbiyen olduğu icin terk etmis 2018de sokakta yatiyormus kizcagiz kiz babasına homofobik diyor

Sizce bu lgbti olayı bir gercek mi biyolojik olarak yoksa özenti hastalik ruhsal degisim dikkat cekme istegi vs mi?

Ben biyolojik gerçekliğine inanamiyorum çünkü zorlarsa herkesin herkesle cinsellik yasayabilecegini düşünüyorum herkes zorlarsa kendini biseksüel olabilir örneğin hic alakasiz 2 erkege yada 2 kadina gerekli hormonu ilaci verin bakin nasıl iliskiye giriyorlar siz bile şaşarsiniz

Bu nedenle bu işin bilimselligine inanmıyorum 2 kromozom cesiti var xx ve xy 3.sü yok ve her insan belirli koşullarda biseksuel yapılabilir buna inanıyorum deneyini falan yapmak da mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Temmuz 2023; 16:54:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahudilerin dünyaya yaydığı bir dayatma olarak görüyorum. Varsa bir rahatsızlık karşı cinse geçersin olay biter, yani tedavi yöntemi uygulanır. (Brezilyada bu var mesela) Saçma sapan hemcinslerin birbirleriyle evlenmesi kadar akıl noksanlığından ötürü birşey değildir bence..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doguştan gelen bir hastalik olduğuna inanıyorum . Cinsel tercihin sonradan değişeceğine inanmıyorum ayrıca eşcinselliğin normal olduğunu da düşünmüyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilimsel gerçek bir hastalık.

• Brezilyada eşcinsellik “tedavisi” mi varmış EŞCİNSELLİK SİZCE GERÇEK Mİ ROL MÜ? ANKET 

Türklerin bilimle imtihanı..

• Moruk okuduğunu anlamama sorunun mu var tedavisi: psikolojik yada bülent ersoy yaptığı gibi işte

• ABD ve Avrupa, küresel dünya yaratmak için bu lgbt zımbırtsını destekliyor. Dini ve toplumsal değerleri yıkıp ulusları kimliksizleştirmek için bu sapkınlığı yaymaya çalışıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EŞCİNSELLİK SİZCE GERÇEK Mİ ROL MÜ? ANKET

• Globalizmin oyuncaklari tabi destekler omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

He.

• He

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayvanlar da mı dikkat çekmeye çalışıyor, gayet gerçek bir şey.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Hayvanlarin hormonları çok çılgın deli gibi daliyorlar birbirlerine benim teorime göre her şey hormon gerekli hormonu normal birine ver o da lgbti olur

• Hamza ben de seni zeki biri sanıyordum. Konu tam bir turnusol olmuş herkesin yazdıklarını notlarına ekliyorum ki ileride muhattap falan alıp fikir alışverişi yapma gafletine düşmeyeyim.

Dünya'nın çukur noktası olan orta doğuda insanlar eşcinsel olduğu için ömür boyu hapse atılıyor ya da idam ediliyor ve her yıl bu "suçtan" dolayı ceza alan insanlar hala var. Bu insanlar da mı dikkat çekmeye çalışıyor ya da özeniyor?

Bir insanı çok zorlarsan herkese ilgi duyurabilirsin kadar boş bir argüman olabilir mi? Eğer çok zorlayarak yapılıyorsa şu ülkede kim buna çok zorlanıyordur da eşcinsel olmayı tercih ediyordur acaba?

Siz sosyal medyada izlediğiniz birkaç videodan dolayı eşcinselliğin çok kabul gören bir yer olduğunu düşünüyorsunuz herhalde ama ülkenin gerçek yüzü bu değil. 80+ milyonluk ülke Kadıköy'den ibaret değil. Bu ülkenin %99'unda sokakta erkek erkeğe el ele tutuşursanız tepki görürsünüz. Bu ülkenin %99'unda erkek arkadaşınızı yanağından bile olsa romantik bir şekilde öperseniz tepki görürsünüz. Bu ülkenin %100'ünde ev kiralarken erkek arkadaşınızı ev arkadaşınız olarak tanıtırsınız. Yakın arkadaş çevreniz dışında hiçbir yerde kimliğinizi alenen yaşayamazsınız. Hatta %99'unun ailesi bile bilmiyordur ve öğrenmesini istemezler. Kim durup dururken böyle bir ayrımcılığa ve izolasyona razı olur sanıyorsunuz?

• Bilimin açıkça hastalık değildir dediği bir şeyi beğenmediği için ezip büken, hala çaresizce yorumlamaya çalışan insanlarla asla bir şey tartışılmasını ve fikir alışverişinde bulunulmasını önermiyorum. Fikir alışverişi yapılacak konular felsefi konulardır, bilimin ortaya attığı kesin yargıları yorumlamak değildir.

• Bitane öyle tanıdığım vardı çocuk bi kız buldu döndü 180 derece resmen :) bence yokluktan oluyor bunlar hep

• Satoshi. kullanıcısına yanıt
    Zeki biri olmak demek tek bir görüşe saplanip onu savunmayan herkesi zeki olmamakla etiketlemek degildir bro her mesele saygi çerçevesinde tartisilabilmelidir

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Yok artik cbsjsjssjsn

• Her konunun birçok detayı olur genelde,

Dışarıdan anlaşılmayan eşcinsellik mi ?

Ulu orta eşcinsellik mi ?

Sadece ilişki mi ? Sadece aşk mı ?

Psikolojik anormallik denilebilir. Kendimden biliyorum (sadece aşk şıkkı),

Karşı cinse de, hemcinse de aşık olmuştum, karşıcinste cinsellik de düşünüyorsun ama hemcinste salt aşk var.

Ama herkes bu şekilde değildir, kimisi sapıklığından öyledir, kimisi doğuştan, hangsi hangisinden ne bilecen.

Dolayısıyla tek kelimeye indirgeyemeyiz.

Bu konuda bildiğim tek kesin şey lgbtizyxa örgütlerinin gayet art niyetli olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 9 Temmuz 2023; 23:50:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.