Şimdi Ara

ESEA kullananlar yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki hilelerden bezmemiz sebebiyle dün 5 arkadaş esea satın aldık. Client'i kurduk lobideyiz ama bir türlü maç bulmuyor. Yaklaşık 20-25 dk bekledik. Yardım lütfen

• 5 kisi lobi girerseniz 5 kisi lobi giren baska biri olmasi lazim ki mac bulsun yoksa bulamaz 4 kisi deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 girmek için faceit almanız lazımdı. Hatta direk faceit free ile başlayabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

5 girmek için faceit almanız lazımdı. Hatta direk faceit free ile başlayabilirdiniz.
    ESEA kesinlikle oynanmaz. Yani inanın 2 kişi de girseniz 5 kişi de maçı o kadar uzun süre sonra buluyor ki insan kanser oluyor.
    Faceit'te premium aldık ama 5 kişi pre giremiyorum max 3 kişi girebilirsiniz diyor. Bunun çözümü var mı anlamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphception -- 5 Şubat 2019; 16:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphception

ESEA kesinlikle oynanmaz. Yani inanın 2 kişi de girseniz 5 kişi de maçı o kadar uzun süre sonra buluyor ki insan kanser oluyor.
    Faceit'te premium aldık ama 5 kişi pre giremiyorum max 3 kişi girebilirsiniz diyor. Bunun çözümü var mı anlamadım ben

Alıntıları Göster
    5v5 team olarak gireceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

5v5 team olarak gireceksiniz.

Alıntıları Göster
    Peki 5v5 team olarak girerken premium hesaptakilerle mi eşleşiyoruz yoksa free hesaplı kişilerle mi oynuyoruz? Eğer freeyse premium almanın hiçbir mantığı kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.