Şimdi Ara

Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyi Esenyurt Belediyesinde işe aldığı ortaya çıktı

Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyi
    Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyix (formerly twitter)
    EHA MEDYA (@eha_medya) on X
    https://x.com/eha_medya/status/1855873263181648015

Ağustos 2024'te Kültür İşleri Müdürlüğünde Sosyolog olarak işe başlayan Engin E.D.'nin, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması ile iltisakının olduğu ve adli işlem kaydının bulunduğu, ortaya çıktı.

Temmuz 2024'te Temizlik İşleri Müdürlüğünde işe başlayan Barış C.'nin PKK/KCK terör örgütü ile iltisaklı olduğu ve silahlı terör örgütüne üye olmaktan adli işlem kaydının bulunduğu belirlendi.

Ekim 2024'te Temizlik İşleri Müdürlüğünde işe başlayan Gökhan B.'nin PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması ile iltisaklı olduğu ve silahlı terör örgütüne üye olmaktan adli işlem kaydı bulunuyor.

Ekim 2024'te Temizlik İşleri Müdürlüğünde işe başlayan Şenol K.'nın PKK/KCK'nın kırsal alan yapılanması ile iltisaklı olduğu ve bir kardeşinin PKK'dan arandığı belirtildi.

Ekim 2024'te Temizlik İşleri Müdürlüğünde işe başlayan Yavuz Y.'nin PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması ile iltisaklı olduğu tespit edildi.

Temmuz 2024'te işe başlayan Erdal K. hakkında ise silahlı terör örgütüne üye olmaktan adli işlem kaydının bulunduğu tespit edildi.

• Gelecek cevapları yazayım.

Ama abiiii AKP neden bunlar teroristse salıyor.

Ama abi belediye başkanı nerden bilsin Devlet takip edecek bunu.

Ama abii MHP Öcalan meclise gelsin derken ne olmuş yani 6 tane terör ile iltisaklıyı işe aldıysa !

Ama abi ne var yani temizlik işlerinde çalışıyorsa bu adam pişman olmuştur tarzı bla bla bla cümleler duyacağızdır ve bunuda savunacaktır sözde muhalifler.

Not: Bu arada Esenyurt belediyesi fazla işçi var diye işçi çıkarıyordu ne ara yeni işçi almış belediyeye !!!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyiensonhaber
    CHP'nin DEM'li Esenyurt adayı, belediye işçilerini mesajla işten kovdu
    https://www.ensonhaber.com/gundem/chpnin-demli-esenyurt-adayi-belediye-iscilerini-mesajla-isten-kovdu

• Troller yılsonuna doğru her forumda, sosyal medyada ve twitter da atağa kalktılar. Üstteki maaşlı çalışanları da görüyorsunuz. Tek amaçları düşünme yetisi olmayan, çoban peşinde giden koyunların sürü dışına çıkmasını engellemek sadece.

• Pkk elebaşısıyla beraber bunlara da mecliste konuşma yaptırsınlar pkkya silah bırakma çağrısında bulunsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 11 Kasım 2024; 16:57:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Siz öyle çapsız bir kişiliksizsiniz ki daha önceden teröristbaşı PKK'lı dediğiniz Öcalan'a ismiyle hitap ediyorsunuz.

Seyyar çadır mahkemelerinde PKK'lıları serbest bırakırken Oslo'da Dolmabahçe'de gizli gizli görüşme yaparken sesiniz çıkmıyordu. Kazılan hendeklerde vatan evlatları şehit düşerken davetlere katılarak düğün yaptınız.

Sizin mayanız geçmişinizden belli. İzin almadan tuvalete bile gidemezsiniz :) Yarın Netanyahu gelse kırmızı halı ile karşılansa sus pus oturursunuz. Öyle yurt dışından konuşmakla olmuyor tatlı su delikanlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 11 Kasım 2024; 16:56:26 >
  • Üşenenler için konu özeti.

• İbbde de pkk pyd bağlantılı 500 çalışan bulunmuştu noldu onlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Akpliler gibi GÜNCELİ konuşsana. Mesela onların hep yaptığı gibi 20, 50, hatta 100 yıl geriye gidip oralar üzerinden siyaset. Böyle yapmayınca SIĞ MUHALİF oluyorsun sonra.Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyi 

Trollüğü sen yapıyorsun. Günceli konuşuyorum zaten. Öcalan'ı Meclis'e davet edip DEM'in elini sıkıp birlikte dua edenlerde sizlersiniz.

Sığ iktidar yalakası olup senin gibi ruhumu 3 kuruşa pazarlamıyorum.

Ama sende akıl olmadığı için boş yapıyorsun. Zoruna gidiyor tabi ki

Her zaman ki gibi KONU HAKKINDA TEK KELİME EDEMEYİP BOŞ YAPIYORSUN.

Hiç şaşmaz...

Esenyurt belediyesi ve Ahmet Özer Hakkında da 2 kelime yazabilsen keşke.

Bu 6 kişi ne ayak bir açıklayabilsen keşke ? Ama senin derdi sığ trolük sadece.

Sen Öcalan'ı Meclis'e davet eden Bahçeli hakkında tek kelime edebildin mi?

Erdoğan bu konuda Bahçeli'yi desteklerken Öcalan'a terörist diyebildin mi?

CHP yapınca terörist ama AKP yapınca normal :)

Sen önce bunları açıkla ne ayak diye. Önce çuvaldızı kendine batır. Çık hadi Erdoğan ile Bahçeli PKK ile pazarlık masasına oturuyor de. Yerse tabi :)

Aa pardon unutmuşum. Sen izin almadan tuvalete bile gidemezsin ama ben senin gibi trollerin hakkından her türlü gelirim. Senin boynunda sahiplerinin ipi var ama ben özgürüm. Farkımız bu :))

O konuların altında SAYFALARCA ETTİM... Ama senin derdin başka

Ama bak bu konu Esenyurt belediyesi konuyu çarpıtma işte. Hep aynı trollüğü yapıyorsun.

Böyle sığ muhalifçilik ile nereye kadar ? Söylemleri konuları çarpıtınce ne oldu şimdi bu konuda haklı mı çıktın sanıyon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Kasım 2024; 18:31:53 >
  • yine saçma bir haber
    yine saçma bir üye...
    "
    Yargıtay 16. Ceza Dairesinin pek çok kararında, “iltisak” ibaresi kullanılmakla birlikte, bir şirketin, bir derneğin terör örgütü “ile iltisaklı” olduğu kabul edilmekle birlikte, bunun ne anlama geldiği hususunda hiçbir açıklamaya yer verilmemiştir.7 İlginçtir ki, söz konusu Dairenin bir kararında “terör örgütü ile iltisaklı okul” ifadesi kullanılmıştır.8 İlgili kamu otoritelerinin izniyle kurulmuş olan ve Devletin gözetim ve denetimi altında faaliyet icra eden okulun faaliyetleri çerçevesinde hangi suçların işlendiği, hangi terör faaliyetinin organize edildiği konularında hiçbir tespitte bulunulmamıştır."

"https://tr.euronews.com/2022/12/28/ibb-baskani-imamoglundan-teror-sorusturmasi-aciklamasi-heyetin-basina-militan-akpli-getiri"

ibb süreci buydu!
    sonra kel bakan
    " ben yalan söyledim, ifade özgürlüğü" dedi!
    ama utanmadınız!

• Sokakta selam versen, aynı kafede otursan iltisaklı olursun. Mesela bu konuyu açanı elli kere feto iltisaklı diye alırlardı ama kurallar kendilerine çalışıyor.

Benim derdim başka değil de senin ne olduğun belli değil. Seni ne tarafta sürerlerse o tarafa gidiyorsun. Kendi kafanın doğru yönüne gidemiyorsun. Çünkü kuklasın.

Ben sığ muhalif değilim ama sen paralı trolsün eleştiremiyorsun.

Konu Esenyurt Belediyesi ise çık Öcalan'ı Meclis'e çağıranlara öfke kus. Paralı ampüllük yapma patlarsın

• Belki böyle bir şeydir Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyi 

• demin pekeke ile bağlantısı yok diyenler dalgamı geçiyor verdikleri oyların bir dönüşü olmayacakmı babaların hayrına heryerde 6lı masaya destek verdi.Esenyurt eski Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, 31 Mart seçimlerinden sonra PKK/KCK iltisaklı 6 kişiyi 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.