ESET NOD32 gibi arka planda sistemi yormayacak ve tabi koruması da çok bariz kötü olmayan bir antivirüs önerisi arıyorum. İnternetteki AV-Comparaties ve AV-Test gibi siteler ne kadar güvenilir bilmiyorum. |
ESET gibi performanslı antivirüs önerisi
-
-
Sistemi yormayan, olur olmadık her şeyi düşman zannedip alarm vererek ortalığı ayağa kaldıran, kafasına göre exe silen/bloke eden antivirüs varm'ola ki?
Antivirüssüz kullanmaya bi alışsanız bi daha bırakamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 15 Nisan 2023; 0:6:36 > -
Bi zamanlar virüs korkusundan norton, eset nod32, avira, avast, kaspersky ile az içli dışlı olmadık...
Hey gidi günler 52k fax modemle bağlantı ile norton güncellemesi yapardık, o 5-6 mb güncelleme paketini illa indirip sistemimizi güncel tutardık
Ne korkutmuşlardı be, şimdi en az 15 yıldır rahatım.
-
ESET Gibi arıyorsan ESET’e bakacaksın
-
Ben yıllardan ber, Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Bu zamana kadar performans anlamında da hiç problem yaşamadım.
-
Performans tecrübem yıllar öncesine dayanıyor.
1 ESET
2 KASPERSKY
3 BİTDEFENDER
EMSİSOFT ANTİ MALWARE, GÜVENLİK KONUSUNDA MASTER YAPMIŞ ÜRÜNLERDENDİR.
-
Konuya gelen cevapları yeni görmüyorum, bildirim gelmemiş sanırım veya ben görmedim.
ESET'in kernel düzeyinde çalışıyor olup görev yöneticisinden dahi komple kapatılamama huyunu sevmiyorum, o yüzden aslında ona alternatif aramıştım. Yani istediğim zaman komple sistemden devre dışı bırakabileyim ama ESET gibi de rahat olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 18 Mayıs 2023; 0:33:52 > -
Ortaklaşa alalım mı Kaspersky ?
Bende almayı düşünüyorum hazır fiyatlar Uygunken
Başka almayı düşünenler var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X