Şimdi Ara

Eset Smart Security 5 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığından gördüğünüz gibi kuzenim askere gitti gitmeden önce de pc'ye Eset Smart Security 5.2.15.1 kurmuş çoğu sitelere girmiyo desem yeri geçici olarak devre dışı bırak dediğim de ise parola soruyo ne yaptıysam olmadı kaldırmak istediğimiz zamanda yine parola istiyo.Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 4 Tane konu açmanın ne yararı olacak güvenli modda kaldırmayı deneyebilirsin. yada cd yada usb den çalışan işletim sistemlerinden birini kullanarak kaldırabilirsin. yada kuzeninden şifreyi isteyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

4 Tane konu açmanın ne yararı olacak güvenli modda kaldırmayı deneyebilirsin. yada cd yada usb den çalışan işletim sistemlerinden birini kullanarak kaldırabilirsin. yada kuzeninden şifreyi isteyebilirsin.

İnternet de sorun olduğu için şimdi farkına vardım 4 konu açılmış olduğunu. Her defasında parolayı istiyor.Yeni gittiği için telefon almadı yanına ulaşmıyorum onun için
  • Çözüm Yollarını Deneyip Sonucu Yazarsan Ona Göre Hareket Ederiz.
  • Korumayı geçici olarak devre dışı bırak dediğimde , denetim masasından silmeye çalıştığımda da parola istiyor . Pc geri yükleme yapamıyorum , Ebeveyn kontrolü etkin seçeneğini kaldırmak için tıkladığımda yine aynı şekilde parolayı giriniz çıkıyo :(
  • Lütfen daha fazla aynı konuyu açmayın ...
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

DH Yönetimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

DH Yönetimi

teşekkür ederim daha dikkatli olurum nette sorun olduğu için konunun açıldığını göremedim 3 4 denemeden sonra hepsinin geldiğini gördüm o yüzden çok fazla konu açıldı.
    Bu sorun çözümü yok sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: My:xClub

quote:

DH Yönetimi

teşekkür ederim daha dikkatli olurum nette sorun olduğu için konunun açıldığını göremedim 3 4 denemeden sonra hepsinin geldiğini gördüm o yüzden çok fazla konu açıldı.

yukarda yazdıklarımı uyguladınmı?

• quote:

quote:

quote:

DH Yönetimi

yukarda yazdıklarımı uyguladınmı?

Dediğim gibi her defasında güvenli modda dahi şifreyi soruyor

• O Zaman cd den çalışan işletim sistemi bulup cdden boot edip pcyi çalıştırıp öyle kaldıracaksın. yada format atacaksın. başka çözüm yolu aklıma gelmiyor.
  • quote:

O Zaman cd den çalışan işletim sistemi bulup cdden boot edip pcyi çalıştırıp öyle kaldıracaksın. yada format atacaksın. başka çözüm yolu aklıma gelmiyor.

teşekkür ederim bilgin için
  • Çözümü yok sanırım :(
  • quote:

Çözümü yok sanırım :(

Herşeyin çözümü vardır, yeterki sorunlara araştırmacı gözüyle bakalım.

Your unistaller indir ve Eset'i zorla kaldır seçeneğiyle kaldırç
    Sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_69068650/tm.htm > Bu konudaki arkadaşa yardım ettiğim Eset Registry Cleaner adlı proğramcık ile Esetin kayıt defterindeki tüm verilerini/girdilerini sil.
  • @S.A Arkadaşlar
    Uzun araştırmalarımın sonunda nihayet bu eset smart security 5 den kurtuldum. Sizlerde faydalanın diye burda yazma hissi duydum.

# Vereceğim linkten ESETUninstaller adlı programı indirin.
    # Daha sonra güvenli modda bilgisayarımızı açıyoruz.
    # Programa çift tıklıyoruz ve gelen ekranda sorular soruyor bizde klavyemizdn ' y ' tuşuna basıyoruz(bikaç sefer soru soruyor ve aynı şekilde y basıyoruz ve kapanıyor)
    # Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

Bende bu işlemlerden sonra eset kalkmadı bende denetim masası programlar ve özelliklerden kaldırdım(daha önce burdan kalkmıyor hata veriyordu.)

Bulduğum bu programı daha önce paylaşıp bizlere fayda sağlayanlara teşekkürler :)

Link: http://hotfile.com/dl/136827201/1c242f5
    /ESETUninstaller.rar.html

• Revo Unistailler Programını Denedin Mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servet2009 -- 21 Ağustos 2013; 12:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_69068650/tm.htm > Bu konudaki arkadaşa yardım ettiğim Eset Registry Cleaner adlı proğramcık ile Esetin kayıt defterindeki tüm verilerini/girdilerini sil.

HORT YAPIYORUM AMA , BANADA LAZIM OLDU , LİNK BULAMIYORUM , VERDİĞİNİZ LİNK KIRILMIŞ , ACABA YARDIM Edebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglet

quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

HORT YAPIYORUM AMA , BANADA LAZIM OLDU , LİNK BULAMIYORUM , VERDİĞİNİZ LİNK KIRILMIŞ , ACABA YARDIM Edebilir misiniz ?

BUYRUN http://indirfiles.com/download20.php

ŞİFRE İSTERSE: crayz

Programın çalışabilmesi için sisteminizde .Net Framework 4 kurulu olması gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.