Benim eşim yok ama önümde annem ve babam gibi bir örnek var. Normalde bir sıkıntıları yok ama şimdi babam Bankkartıyla kendisine spor paketi almış. İlk üyeliklere baya uyguna gelen bir kampanyaymış. Sezon da yavaş yavaş başladı, maçlar arka arkaya kendi göstermeye de başladı. Babam maçların başından kalkmadığı ve başka bir yeri de açtırmadığı için evde Televizyon krizi var. Bende annem akşamları üzülerek de olsa tabletimiz veriyorum izlesin diye ama televizyonun yerini tutmuyor tabi. İnternet daha geriden geliyor. Kriz tam anlamıyla çözülmedi yani. Tek çare mutfağa da bir televizyon almak oldu. Başka türlü bu problem hal olmayacak. Hem bende tabletime tekrar kavuşmuş olurum. |
Eşimle yaşadığım sıkıntılar ? (2. sayfa)
-
-
2 televizyon şart görünüyor. Erkek de kadının saçma sapan dizilerini izlemek zorunda değil. Babanızı ikna edip mutfağa televizyon aldırın elektrik faturasına çok fazla etki etmez.
-
İş yerindeki olayları niye gelip evde karına anlatıyorsun. İşten çıktın mı iş bitmiştir. İş eve, ev işe götürülmez. Amatör hareketler.
-
Evlenmeden önce değil miydi onlar.
2 çocuktan sonra neyin testi.
Ancak rahatlık batıyor denir.
Meriç in biri de her şeyi sen sunuyorsun özgürlüğü yoka getirmiş.
Adam kırsala taşınsın o da ırgat gibi çalışsın o zaman.
Bazı kadınlar üst seviye beyaz yaka yaşam hayali taşıyor. Gerçek dünyaya dönmeleri gerekir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır, bunlar ömür boyu sürer maalesef. kadın sürekli "elde edebileceğim en iyi erkek bu mu?!" diye sorgular, doğası budur.
kadına rahat her zaman batar, onu istiyor görünsede asıl istediği heyecan - iyi kötü fark etmez.
gerçek dünya onları ilgilendirmiyor çünkü onlar akılla mantıkla işlemiyor.
onlar duygu, hayal ve masal diyarında yaşar - durumun özeti bu...
-
Sen isyerinde sosyallesiyorsun. Esin 2 cocuga bakiyor cocuga bakmakta zor hic durmak yok. Ve ailenle yasiyor. O psikolojide 4 sene nasil.iadare etmis.sasirdim
Kadin zaten evde durmaktan bikmis evde is yapsin diyorsun . Ev islerini yapsin bide extradan evde is yapsin
Ikinci çocuğu yapmayıp işe girecekti o zaman ama olmuş artık şuan ne yapılabilir kreş veya anne babaya bırakacak işe gitcek
bence bir aile terapistine gidebilirsiniz, daha profesyonel olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zor durum hocam, peki bu durum hep onda mevcut muydu yoksa sonradan mı ortaya çıktı?
çocuklara bakıcı bulmak en iyi çözüm.
bedava çocuk bakıcısı anneniz veya eşinizin annesidir. eşinizi annesinin yanına götürün bırakın orada tatil yapsın rahatlar.
-
kadın karşısındaki erkeğin moralini bozabildiğini görürse, kadının kendi siniri bozulur ve kadın o erkeğin üzerine daha da fazla gitmeye çalışır. bunu bilinçsizce yapar.
sen karının çıkışı ile ona itimat edip karalar bağlamışsın. evin içindeki atmosfer kadın tarafından belirlenmiş. halbuki senin umursamaz olman gerekirdi. kadının iki isteği ile senin tüm ruh halin değişmiyor olması gerekirdi yani kadına bunu göstermeliydin. mesela karın sana şiddetle SIKILIYORUM diye uzattığında esprili ve umursamaz cevaplarla ona takılabilirdin. yani hem "bak kadın sen beyin öpmeye çalışıyon diye ben hemen baskı altına girmiyorum" mesajı vermiş olurdun hem de espri ile lafı çakardın. kadın ne dediğine değil nasıl dediğine bakar. esprili şekilde lafı çakıp geçecektin "tamam artık sen çalış ben çocuğa bakarım, ne güzel hem evde takılırım hem de akşam sen gelince başının etini yerim" diyecektin en basitinden, ve bunu da elinde kumanda varken televizyona bakarak söyleyeceksin.
ama şu aşamadan sonra bunları yapmaya kalksan da hiçbir işe yaramaz. kadın kendisinin seni yönlendirebiliyor olduğunu görmüş artık. ve senin zihinsel olarak etki altında kalan biri olduğunu görmesi kadının öfkesini kalıcı kılacak. şu noktadan sonra istediğin kadar esprili laf sok istediğin kadar umursamaz davran hiçbir şekilde olumlu etki yaratmaz, hatta sonradan tavrını gevşettiğin için kadın seni daha da fazla suçlar, daha da fazla tepene çıkar.
kadın ilk günden beri hiçbir şekilde etki altına alamadığı erkeği bırakmaz, hatta erkek yeter lan derse susmasını da bilir. ama kadın erkeğini etki altına alabiliyor olduğunu bir kez görürse artık o kadın susmaz ve öfkesi kolay kolay baskılanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Ağustos 2023; 22:33:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hastanede çalışıyorum ben bi hastam vardı adam 2 kez Türk kadınıyla evlenmiş , 3 . Evliliği Rusla olmuş vallahi. Adam yeniden doğdum diyodu.
Kadının doğası diyosunuzda yahu bu Allahın rusu, allahın Almanında neden bu kadının doğası olmuyosa bi bizim kadınlarda oluyo. :)
Dostum bak çocukları bi yere bırakın eşine güzel bi hediye al, güzel bi kıtafet al, bi kadına. Söylenecek en güzel sözleri söyle ve dans edin güzel bi gece geçirin sabah pamuk gibi olursunuz buda bi yöntem. Şuda var kadın çalışmıyosa cidden erkeğe sarıyo çalışsada ayrı bi dert aga.
Böyle bi evliliği olan bi arkadaşım vardı çok yaşamam ben dedi helalleştik :)
Bana hep evlen diyolar bakıyorum etrafıma evli insanlar hep bağrış çağrış ben eve gidiyorum yapıyorum kahvemi filmimi izliyorum, kanepede Uzanıyorum sorumluluk yok bu hayatı bozmak istemiyorum ben ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cem yılmazın bi skeçi var muhteşem yaf adam diyoki kadın var 700 kişilik airbusa indiriyor 700 kişinin canı emanet, kadın var sırtında 4 çocuk hasat topluyo.
Bizimkiler gri eşofmanı çekmiş netflix açıı elinde kumanda, kocasına dönüp beni anla diyiyo 😁😁😁😁 şaka gibi ya cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdikçe ister.Katlanacaksın.Çekeceksin malesef.
-
Eşinizin eğitim durumu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X