Selam herkese. Öncelikle yks sınavından çıkmış herkese geçmiş olsun. İnşallah herkes hak ettiği/istediği bölümü, üniversiteyi tutturabilir. Ben bir ea öğrencisi olarak bu zamana kadar sadece hukuk f. yazmayı düşünmüştüm fakat şuan fikrim değişti. Hukuk gene yazıcam ama yanına farklı bölümler de yazmayı düşünüyorum. Ea olarak sizce seçebileceğim bölümler nelerdir? Bunların avantajları ve dezavantajları gibisinden bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Ben araştırma yapıyorum fakat bu forumda da araştırmalarıma göre çok iyi dereceler çıkaran, iyi üniversitelerden, iyi bölümlerden mezun arkadaşlar var. Onlar da dahil olmak üzere sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden. Bu arada tahmini olarak 8 ile 12k arası bi sıralama bekliyorum fakat bu sıralamarın çok çok altında işte 40 50 bindeki bir üniversiteyi yazmam demem. Kafama yatarsa ve imkanları güzel bir üniversiteyse yazarım. Yeter ki kendimi geliştirebileceğim, geliştirmeme imkan tanıyan bir üniversite ve bölüm olsun. Normalde sadece hukuk fakültesi yazmak istiyodum fakat hem istediğim üniversitelere sanırım yetecek derece yapamadım hem de hukuk sadece belirli bir alanda kapalı, tabi ki kendi içinde sürekli gelişme kaydetmen gereken bir bölüm ama örneğin yurt dışında mesleğimi yapmak istesem yapamıycam vb. olanakları kısıtlı. |
Bildirim