Şimdi Ara

eşit ağırlıkçılar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sıralamalarla tercih yapmak istiyorum ilk senem ama mezuna kalmayı kesinlikle düşünmüyorum önerebileceğiniz üniversiteler nelerdir. tutan hukukları mı yazmalıyım yoksa daha iyi üni.lerde psikoloji falan mı yazmalıyım. açıkcası hukuk pek gözüme kestiremiyorum psikoloji imkanı açısından nasıl bir bölüm aydınlatabilirmisiniz

• Senin hangisini istediğine bağlı biraz bende siyasal hukuk psikoloji arasındayım dersleri araştırınca siyasal ve hukuk bana daha uygun geldi psikolojiye göre bi göz at derim bölümlerin derslerine hamgisi daha çok ilgini çeker bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozzzyurt60

tm2 26k tm3 23k
    bu sıralamalarla tercih yapmak istiyorum ilk senem ama mezuna kalmayı kesinlikle düşünmüyorum önerebileceğiniz üniversiteler nelerdir. tutan hukukları mı yazmalıyım yoksa daha iyi üni.lerde psikoloji falan mı yazmalıyım. açıkcası hukuk pek gözüme kestiremiyorum psikoloji iş imkanı açısından nasıl bir bölüm aydınlatabilirmisiniz

Hocam benim tm2 tm3 seninkiyle aynı zahmet olmazsa küsüratını da söyler misin merak ettim :)
  • YUKARI!!
  • Fenerperest1881 F kullanıcısına yanıt
    tm2 26480 tm3 23225
    sen ne yapacaksın hocam seneye mi yoksa tercih yapcak mısın hangi ünileri düşünüyosun konuşalım bi fikir alışverişi yapalım :)
  • quote:

tm2 26480 tm3 23225
    sen ne yapacaksın hocam seneye mi yoksa tercih yapcak mısın hangi ünileri düşünüyosun konuşalım bi fikir alışverişi yapalım :)

yapma be,ikisinde de geçmişsin beni :) Ben 4-5 tane geçen senenin sıralaması tutan hukukları yazmayı düşünüyorum(devlet).Arkasından da pdr-psikoloji Allah ne verdiyse :)
  • Dex. D kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu senenin ikinci döneminde tmye geçerek yaptım bu sıralamayı coğrafyadan hatta 12 yanlışım var :D açıkcası ilgi çekme bi yana ben iş imkanı açısından soruyorum yoksa ben ayak uydururum bi şekilde hangisine gitsem de hukuk biraz gözümde büyüyo sadece. öte yandan erzincan hukukda dayım var doçent sizce erzincan ve konya arasında çok büyük bi fark var mı hangisi gidilmeye değer hukuk yazarsam erzincana en dandik hukuk diyenler var kafam karışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim tm3 20k psikoloji istiyorum ama adam gibi bir üniversite olmuyor maalesef.. Tam burslu özeller var işte 2 3 tane. Yani iyi bir hukuk geliyorsa yaz gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaffrane -- 30 Haziran 2014; 1:40:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben de seninle aynı durumdayım.Hukuk ve psikoloji arasında kaldım.Psikolojiyi okumayı ve bunun sonucunda para harcamayı göze alıyorsan ve istiyorsan oku derim.Çünkü psikoloji için 4 yıl yetmiyor nerede okursan oku yüksek lisans yapmak zorundasın ayrıca belirli terapi sertifikaları almak lazım.Göze alıyorsan okuyabilirsin.Hukukta yüksek yapma zorunluluğu yok bildiğin gibi. Kendini geliştirirsen çook iyi paralar kazanabilirsin.Ama ne yazık ki psikolojide bunun hukuk kadar garantisi yok gibi.İnşallah hayırlısı olur diyelim iyi düşün :)
  • quote:

hocam ben bu senenin ikinci döneminde tmye geçerek yaptım bu sıralamayı coğrafyadan hatta 12 yanlışım var :D açıkcası ilgi çekme bi yana ben iş imkanı açısından soruyorum yoksa ben ayak uydururum bi şekilde hangisine gitsem de hukuk biraz gözümde büyüyo sadece. öte yandan erzincan hukukda dayım var doçent sizce erzincan ve konya arasında çok büyük bi fark var mı hangisi gidilmeye değer hukuk yazarsam erzincana en dandik hukuk diyenler var kafam karışıyor

Konya hukuk iyi diye biliyorum erzincan hakkında pek bilgim yok açıkcası.Hukuk yaz o zaman kendini geliştirdiğin sürece önü çok daha açık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitty_ K kullanıcısına yanıt
    psikoloinin böyle olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim cidden ozaman hukuktan şaşmayalım :) erzincan konya yalova bi ihtimal sakarya bunlar gelebilir sanırım kırıkkale v.s de geliyo sizce hangisi dediğim gibi erzincan hukuk daha ağır basıyo şimdilik. benim için önemli olan tek şey okulu bitirince açıkta kalmamak. malum erzincan pek iyi bi üniversite sayılmaz sizce bu risk olabilir mi ?
  • bozzzyurt60 B kullanıcısına yanıt
    İnanın benim de pek bir bilgim yok.Ama Konya'da Selçuk hukuk iyi diye duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.