Şimdi Ara

eski biosa nasıl dönülür? winphlash programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lenovo y550 laptobuma bios güncellemesi yaptıktan sonra oyunlarda sıcaklıktan ötürü olduğunu düşündüğüm kapanma problemi ile karşılaştım ve fanın eskisi kadar hızlı dönmediğini düşünüyorum. bunun için eski bios a dönmek istiyorum fakat internette bulamadım eski bios dosyasını. eski dediğim fabrika çıkışı olan bios sanırım bu yüzden kurum dosyası yok.
    bios.bak dosyası oluişturdu winplash dosyası ilk biosu yaparken sanırım bu eski biosun yedeği, bunu kullanarak nasıl geri yükleme yapabilirim, yada yapabilir miyim?

fan hızını ayarlayan programları denedim fakat fanı görmüyor bunlar, everesttede diğer laptoplarda fan hızını gösterirken benim lenovoda göremiyorum yani tek seçenek bios gibi gözüküyor?

• Biosta fan hızı ile ilgili ayar olması lazım.Onu kapatırsanız düzelecektir.
    Biosun kitapçığı nın linkini verebilir veya resimlerini çekip siteye koyabilirsiniz.
  • http://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers_show_2577.html#

bios bu, acaba bu fan hızı ile ilgili dediğiniz ayar nereden yapılıyor?
    bilgisayarda bulamadım, bios yüklerken de ayarlarını değiştiremiyorum. fan ile alakalı çeşitli programları da denedim nhc, speed fan vs... hiçbiri fanı görmüyor, everestte de gözükmüyor fan.
  • Sitesinde bios ayarları yok. Benim anakartta "CPU smart fan control" olarak geçiyor,varsa buna benzer bir adı olmalı. Disabled yaparsanız fan son hızda dönmeye başlamalı. Yalnız laptoplarla fazla deneyimim yok,eğer windows üzerinden güç seçeneklerinden yavaşlatılıyorsa ordan ayarlamanız gerekebilir.
  • yok saçma bir iş yapmış e yinede burada. neyse yinede teşekkür ederim lenovoya mail attım bakalım ne diyecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.