Bir zamanlar bu forumun hararetli bir üyesi vardı, aslında o kadar da hararetli değildi, kendisine ya da bir başkasına haksızlık olduğunda sinirlenir di. Ama o kadar güzel bir ortamı vardı ki, İnternette kaybetmek isteyeceği en son şeydi. Bir gün Yine kendisine haksızlık edildiğini düşündü, bir kaç kişi kendisi hakkında bazı topiclerde alaylı konuşmalar yaptı ve sinirlerine hakim olamadan Yine ister istemez ortalığı karıştırdı. Aslıda foruma verdiği zarar rahatsızlıktan ibaretti. Ama kendine...
Şimdi bakıyor da, eskiden haksızlık yapanların bir çoğu otalıktlarda gözükmüyor, ama tongaya düşmüştü bir kere...
Bu üye kendine bir sürü forum buldu, girdiği her forumda da sevildi, burdaki eski zamanlarındaki gibi. Ama bişeylerin eksik olduğunu düşünüyordu, sanki kendisi internet aleminin hapisanesinde müebbet hapis cezasına çarptırılmış gibiydi. Bişeyler eksikti, neydi o eksik olan?
Bir gün o eski ve sevdiği ortamına uzaktan da olsa bakmak istedi, gerçi eski üyelerden pek azını görmüştü, ama bu ona yetmişti...
Ve şimdi o üye sizleri özlüyor, hatalarını bir bir kabul etmiş ama geri dönüşü belki hiç olmayan hatalar yapmıştı. Biliyorum belki bir kısmınız buna alaylı bir yaklaşım getireceksiniz ama, dediğim gibi o hataları onu yakmıştı ve üzgündü...
Bu yazıyı yazıyorum çünkü yüzümü görenler beni tanıyanlardır, görmeyenler için ise burdaki yazılardan ibarettir. Ama şunu bilin ki bu eski dostunuz sizi özledi. O eski güzel ortamını, her ne kadar sanal alem de olsa dostlukları, dostlarını özledi.
Biz de özledik kim olduğunu tahmin edebiliyorum, dokunaklı bir yazı
tahmin ettiğim kişi olabilirim ya da olmayabilirim, ama bende sizleri özledim kardeş.
GEL, KİM OLURSAN OLSUN YİNE GEL..
DERSEK GELİR Mİ ACABA..
cok dokunakli bir yazi. ben mutemelen sizi tanimiyorum ama sizi bir insan olarak degerlendiriyorum. kendimi sizin yerinize koydum ve üzüldüm. hangi hata affedilemeyecek kadar büyük olabilirki?? insan oldugumuzu düsünün ve kendinizi affedin...
bu kadar çok özlediysen gel yaws.zaten gelmişsin de.ben kim olduğunu biliyorum sanırım.şimdiden hoşgeldin
quote:
Orjinalden alıntı: nil ay
cok dokunakli bir yazi. ben mutemelen sizi tanimiyorum ama sizi bir insan olarak degerlendiriyorum. kendimi sizin yerinize koydum ve üzüldüm. hangi hata affedilemeyecek kadar büyük olabilirki?? insan oldugumuzu düsünün ve kendinizi affedin...
Önemli olan benim değil, Donanım Haber'in beni Affetmesi
herkım olursan ol.bır anlık hataya dustuysen affedılır.bende bı anlık hata sonucu cok agır konustum.ama sımdı halen burdayım.benı sevenler sagolsun arkamdalar.ama ben senı buyuk bı ıhtımal tanıyorumdur.pm den kım oldugunu soylermısın lutfen..
ben affedeceklerine inaniyorum
Eski yârem, eski yârem.
Süzülür eski yarem...
Deme yâr benden küsmüş;
Yine ben eski yârem.
Sen dene yine...
sağolun arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme