Selamünaleyküm arkadaşlar, Bir yarış oyunu vardı PC'de oynadığım ilk oyunlardan. Eski bir oyundu yani. Oyunla ilgili hatırldığım, arabanın tekeri yoktu yani yerden yüksekte gidiyordu. Uzay arabası gibi bir şeydi yani. Ve bir bölümü mars gibi bir yüzeydi, çöl gibi. Küçük olduğum için hatırladıklarım bu kadar. İnternetten çok baktım, yabancı siteler dahil ama ipucu az olduğu için bulamadım. Belki burdan oynayan olmuştur diye yazıyorum. Şimdiden teşekkür eder, hayırlı ramazanlar dilerim... |
Eski Bir Yarış Oyunu Vardı(meraktan ölcem bilen yazsın pls)
-
-
"No Whell Racing - Space Car" olabilir mi ismi?
-
baktım hocam ama değil. Oyundaki arabalar gerçek değildi diye hatırlıyorum. Böyle uzay arabası gibi ama gerçek arabayada benziyordu. Ve yerden yüksekte gidiyorduk. Bu oyunda arabalar gitmiyormuş bile :D
-
-
maalesef hocam bu da değil. Dediğim gibi arabaların şekilleri gerçek arabalara benziyordu ama teker yoktu ve yerden yüksekte gidiyorlardı.
-
Lucas Arts Pc Star Wars Racer
diyeceğim ama, pek arabaya benzemiyor bu oyundakiler..
-
aynn reis, maalesef bu da değilmiş:'(
-
Yanlış hatırlıyor muhtemelen. Al bak şunlardan biri zaar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Futuristic_racing_games
-
wipeout oyunlarından biri olabilir mi
-
maalesef reis hepsine tek tek baktım değillerdi
-
bakıcam reis, eyvallah
-
F1 face diye bir oyun vardı buna benzer bişey olabilir mi Hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çarpışma oyunu muydu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok hocam çarpışma değildi, arabalar gerçek arabalar gibiydi ama tekersiz ve yerden yüksekte gidiyorlardı diye hatırlıyorum
-
Beam Breakers olabilir mi?
Değilse de anti gravity racing games diye arayabilirsiniz.
-
Megarace olabilir. O zamanlar o vardı. Hatta bir spiker vardı konuşuyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X