Şimdi Ara

<< Eski BizMU 'cular toplanın >> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 6 için bir şeyler yapsak nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Sezon 6 için bir şeyler yapsak nasıl olur?

Hoş olur, hatta bug vs sorunu varsa(orj.files olmadığını düşünürsek) s2+CS ya da s4+CS yapılabilir.
  • quote:

Bugünden itibaren ufaktan bir çalışmaya başlayayım madem

Helal şimdiden
  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt

Çalışmalar başladıysa herşey iyiye gidiyor demektir :) 4 gözle bekliyoruz...
  • aynen iyi bir türk serveri olsun isterim yabancıları serverlerinde oynamaktan sıkıldım..
  • Arkadaşlar merhaba.Bugün alan adı tescilini yaptım.
    Ayrıca deneme amaçlı elimdeki sunuculardan bir tanesini topladım ve yine elimde boş duran lisanslı Server 2008 ile SQL 2008 standart kurulumlarına başladım.
    Haftasonu balıkta sakin sakin bir şeyler düşüneceğim
    Saygılar
  • Peki en çok istediğiniz Season hangisi türklerde bunu çok merak ediyorum.
    Bi Oylama yapalım.

http://strawpoll.me/1231165
  • Tabi çoğunluk ne derse o sürüm üzerine çalışırız :)
  • Oyuna ilk başladığım server hey gidi günler.. açın güzsel bi serverda keyiflice oynıyak.
  • S6 mantıklıdır bence. Helperli oyun oynuyor artık herkes
  • 97+ olsun max sezon2 :)
  • Dostlar, bu server ı dışarı açabilmek için gerekli olan işlemleri sormak istiyorum sizlere. Bu port ayırma olayını. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Server hazır herşey hazır sadece dışarı açılacak. Şimdiden teşekkürler.
  • her şeyin hazır olduğuna inanmıyorum. böyle basit bir işlemi bilmeyen birinin açtığı serverdan pek umudum olmaz :) biraz daha tecrübe edin, server açmak 5dk.
  • ? ne demek istediğinizi anlamadım ama konu hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

Dostlar, bu server ı dışarı açabilmek için gerekli olan işlemleri sormak istiyorum sizlere. Bu port ayırma olayını. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Server hazır herşey hazır sadece dışarı açılacak. Şimdiden teşekkürler.

Sene 2004'te nasıl açtınız peki?

Eski biz-mu kurucularından rica edip servera player çekmek amacıyla o ismi kullanıyormuşsunuz gibi geliyor bana.

Forumda server kurulumuyla ilgili paylaşımlar yasaktır. Kusura bakmayın.
  • Arkadaşlar selamlar,
    Alan adını da tescilledim , bu hızla gidersem 16 ay sonra server da test işlerine başlarız :)))

http://www.bizmuonline.com

açık, gedik bir şey olursa haber ederseniz sevinirim. Zira çok hamlamışım
  • quote:

Arkadaşlar selamlar,
    Alan adını da tescilledim , bu hızla gidersem 16 ay sonra server da test işlerine başlarız :)))

Uğur ve Erhan'dan yardım isteriz biz de

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

Orijinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

Dostlar, bu server ı dışarı açabilmek için gerekli olan işlemleri sormak istiyorum sizlere. Bu port ayırma olayını. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Server hazır herşey hazır sadece dışarı açılacak. Şimdiden teşekkürler.

Sene 2004'te nasıl açtınız peki?

Eski biz-mu kurucularından rica edip servera player çekmek amacıyla o ismi kullanıyormuşsunuz gibi geliyor bana.

Forumda server kurulumuyla ilgili paylaşımlar yasaktır. Kusura bakmayın.

Ya arkadaşlar siz ne anlatıyorsunuz ? Ne player çekmesi, isim kullanmak falan.? Ben BizMu cuyum ya siz neyin peşindesiniz anlamadım ki. BizMu da GM lik yaptım. Şu güzel Memlektimde iyi niyetli insanlar bu kadar azaldımı gerçekten.! Ben bir arkadaşıma yardımcı olabilmek adına fikirlerinizi öğrenmek istedim. Hiçbirşeyden haberiniz yok madem o zaman okuyup geçin. Boş yere post kastmanın anlamı nedir.! Allah kalpleriniİ ıslah etsin. Ayrıca böyle kişilerle beni muhattap olmak zorunda bırakan Mustafa ( angeLus ) alacağın olsun, kerata.

• quote:

Arkadaşlar selamlar,

Atakan inşallah bir an önce açarsın. Haberleri bekliyoruz aga.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.