Şimdi Ara

<< Eski BizMU 'cular toplanın >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu serverda özellikle 2004-2006 yılları arası oynamış kimseler var mı buralarda? Şimdi neler yaparsınız anlatın bakalım
    Kim olduğumu söylesem kimse inanmayacağı için beni boşverin.
    h4pp3 burda mı

• Sananetr
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

Sananetr

SananeTr yok artik Nbr bea
  • Herkes dağılmış yahu
    Ben Bizmu 'yu uzun süre çalıştığım yerde host etmiş ve bizzat yönetmiş olan Atakan (HolyAty)'yim.
    2006 'da askere gittikten sonra bu işlerden tamamen koptum. Öyle ki sağda solda yazdığım makalelere bile yabancı kaldım denilebilir.
    Eski Bizmu'cular şimdi neler yapar eder bir dürteyim istedim

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Herkes dağılmış yahu
    Ben Bizmu 'yu uzun süre çalıştığım yerde host etmiş ve bizzat yönetmiş olan Atakan (HolyAty)'yim.
    2006 'da askere gittikten sonra bu işlerden tamamen koptum. Öyle ki sağda solda yazdığım makalelere bile yabancı kaldım denilebilir.

Saygılar.

sanane ne yapıyorsa yapıyordur :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Herkes dağılmış yahu

Saygılar.

sanane ne yapıyorsa yapıyordur :-)

hahaha BOZKURT emmi nasılsın? Mustafa ağabeyden haber var mıdır?

• he benim iyiyim tşk ederim sen nasılsın benim adaş dan var haber çalışıyor işte iş güç sen nasılsın muya devammı :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    PLAYSTATİON 5 Diskli sürüm
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

he benim iyiyim tşk ederim sen nasılsın benim adaş dan var haber çalışıyor işte iş güç sen nasılsın muya devammı :-)

Ahaha yok ya araya kaç sene girdi inan bugün önüme oyunu koysalar o neydi bu neydi der dolaşırım. Hele server kavramı tamamen patatese bağladı benim için
    Şimdi bir server için çok çok daha iyi imkanların olduğu bir yerde çalışmama rağmen camiadan uzak duruyorum
  • Abi uzak durmayın o zaman camiadan açın böyle güzel bir ortam var galiba bende dahil olayım :)
  • Vay Vay atakan abi hosgeldin buralara :) uzun zamandır yoksun buralarda buralarıda geçtim ortalıkta bile yoksun yıllar oldu görüşmeyeli :) kafanda kurduğun düşünceler varsa paylaş bizimlede yapalım bi açık oturum :)
    Saygılar Kaan Turhan.
  • Hahaha Kaan hoşbulduk

Yok düşünce falan eskiden burada güncellemeleri vs. duyururduk. Dizimin dibinde server olduğu için her an her saniye her türlü zorluğa rağmen ilgilenebilme imkanım vardı.

Şimdi büyüdük koca adam olduk serverlar konusunda farklı platformlarda kendimizi aştık. Ama mu piyasasında durum nedir inan hiç bilmiyorum. Boru değil 7 senedir mu kısayoluna tıklamışlığım bile yok
  • biri h4pp3 mi dedi
  • www.DragonMu.Biz Bütün Türkler Burada !
  • CoNsTaNTiN is HeRe!! :)
  • Cybord - Chatlak ben bu iki carıda kasmıştım.Cybord arkadaşımındı bi hafta bana bıraktı zaten öylede başlamıştım muya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı görünce duygulandım bir hortlatayım dedim

Ne yaparsın ahali ses ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruli

Başlığı görünce duygulandım bir hortlatayım dedim

Ne yaparsın ahali ses ver

Hortlat bakalım belki hortlar çıkar :-) nasılsın kardeş
  • kobe
  • FeNiX BK ;)
  • Herkes kalksın bakalım mezarından

Piyasa ne alemde? Türkiye'de bu oyunun oynanınırlığı ne durumda?

Elde bilgisayar var , sunucu var , metro ethernet bile var. Oldschool bir şeyler yapsak nolur?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.