Şimdi Ara

<< Eski BizMU 'cular toplanın >> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

Orijinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

Dostlar, bu server ı dışarı açabilmek için gerekli olan işlemleri sormak istiyorum sizlere. Bu port ayırma olayını. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Server hazır herşey hazır sadece dışarı açılacak. Şimdiden teşekkürler.

Sene 2004'te nasıl açtınız peki?

Eski biz-mu kurucularından rica edip servera player çekmek amacıyla o ismi kullanıyormuşsunuz gibi geliyor bana.

Forumda server kurulumuyla ilgili paylaşımlar yasaktır. Kusura bakmayın.

Ya arkadaşlar siz ne anlatıyorsunuz ? Ne player çekmesi, isim kullanmak falan.? Ben BizMu cuyum ya siz neyin peşindesiniz anlamadım ki. BizMu da GM lik yaptım. Şu güzel Memlektimde iyi niyetli insanlar bu kadar azaldımı gerçekten.! Ben bir arkadaşıma yardımcı olabilmek adına fikirlerinizi öğrenmek istedim. Hiçbirşeyden haberiniz yok madem o zaman okuyup geçin. Boş yere post kastmanın anlamı nedir.! Allah kalpleriniİ ıslah etsin. Ayrıca böyle kişilerle beni muhattap olmak zorunda bırakan Mustafa ( angeLus ) alacağın olsun, kerata.

Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Ben gördüğümü söylüyorum. Server hep sizinmiş, daha önce de şimdi de serverı siz kurup siz yönetiyormuşsunuz gibi konuşmuşsunuz fakat port açmayı bize soruyorsunuz... Siz olsanız ne düşünürdünüz?

@Tyler Durden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• herkese selamlar.yaş 32

gercekten server kurmaya nıyetlı arkadaslar var ise 97 versiyonları için yardım ederim.

bende bu işleri ogrenmeden once serveri nasıl dısarı verecegım dıe bırıne sormak zorunda kalmıstım adamın verdıgı cevabı hıc unutamıyorum.

simdi onlara inat herseyi onlardan daha ii yapıyorum.

o yuzden düşene tekme deil el uzatırım.Yeterki niyeti ciddi olsun...

herkese saygılar sevgiler....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraliyilmaz

herkese selamlar.yaş 32

gercekten server kurmaya nıyetlı arkadaslar var ise 97 versiyonları için yardım ederim.

bende bu işleri ogrenmeden once serveri nasıl dısarı verecegım dıe bırıne sormak zorunda kalmıstım adamın verdıgı cevabı hıc unutamıyorum.

simdi onlara inat herseyi onlardan daha ii yapıyorum.

o yuzden düşene tekme deil el uzatırım.Yeterki niyeti ciddi olsun...

herkese saygılar sevgiler....

+
  • mıtırk inferno israel saysam bitez thegame:D
  • Calismalar ne durumda varmi biseyler
  • Bizmunun tadı hic bir muda alınmadı bence abilerimiz kardeslerimizi hepimiz ozledik oyun kavgaları ozlenmıstır. ComaXx lar hacii ler bursalı__ lar ozledik esat kardesimi kaybettik ama cogu arkadasla beraberiz tunc abide kayip =))) bu arada benım adım barıs oyundaki ismim baska karakter oynamayan Energy :) herkesi cok ozledik oyun olursa oynanacagını dusunuyorum herkese selamlar...
  • Haha Evrenle Atakan aynı konu altına toplanmışsa sağlam bir sunucu geliyor demektir
  • BizMU Serveri Büyükçekmecedmıydı? Ati Abiyi hatırlıyor gibiyim yazlıgım orda ılk mu 'yu orda oynamıstım sanırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blessedevil

BizMU Serveri Büyükçekmecedmıydı? Ati Abiyi hatırlıyor gibiyim yazlıgım orda ılk mu 'yu orda oynamıstım sanırm.

Evet, çekmece Arslan internet cafe
  • Arkadaşlar selamlar,
    Sunucu er ya da geç açılacak bu konuda herkes rahat olsun
    DH forumlarına pek sık giremiyorum. Geçen ay da medeni halimi değiştirdim düğün hazırlığıydı balayı falandı derken baya koptum ortalıktan.
    Elimdeki sunucunun yeterli olmayacağını düşündüğüm için paraya kıydım canavar gibi bir sunucu aldım. Umarım buna değer.
    Dinozorları hortlatacağız emin olun, bizi izlemeye devam edin

h4pp3 evreeeeeeen evrennnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: Blessedevil

BizMU Serveri Büyükçekmecedmıydı? Ati Abiyi hatırlıyor gibiyim yazlıgım orda ılk mu 'yu orda oynamıstım sanırm.

Evet, server Mustafa Ağabey'den sonra benim yanıma taşınmıştı.
    Geceleri o dönem eski sunucu aşırı ses yaptığı ve deli gibi elektrik harcadığından kapatıyorduk. Ayrıca 1 tane 4 mbit dsl bağlantımız vardı. Server 60-70 online oyuncuyu görünce internet cortluyordu
  • Beklemedeyiz
  • Beklemedeyiz yazlik sw ciksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleyin ve görün bu arada atakan bi kaç bişey buldum yarın sana göstericem hadi öptüm kib by asggafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

bekleyin ve görün bu arada atakan bi kaç bişey buldum yarın sana göstericem hadi öptüm kib by asggafa

göster göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Arkadaşlar selamlar,
    Sunucu er ya da geç açılacak bu konuda herkes rahat olsun
    DH forumlarına pek sık giremiyorum. Geçen ay da medeni halimi değiştirdim düğün hazırlığıydı balayı falandı derken baya koptum ortalıktan.
    Elimdeki sunucunun yeterli olmayacağını düşündüğüm için paraya kıydım canavar gibi bir sunucu aldım. Umarım buna değer.
    Dinozorları hortlatacağız emin olun, bizi izlemeye devam edin

h4pp3 evreeeeeeen evrennnnnn

Allah mesut etsin Atakan. Sunucuyu eskilerin buluşması ümidiyle bekliyoruz

• SALAMAYIN YA SERVER İLK ÖNCE BENİM EVDE İDİ SONRA ARSLAN İNTERNET CAFEYE GİTTİ :-)
    BİZMU İSİM PATENTİ TAMAMEN BANA AİTTİR SERVERİ BENDEN BAŞKA HERKES SAHİPLENMİŞ :-) ŞAKA
    SERVER İ KİM AÇACAK ÇOK MERAK EDİYORUM :-)
  • Değerli arkadaşlar,
    Serverin inşaatı sırasında çalışmak isteyenler beni bulsun
    Saygılar,
    Atakan
  • Seneye açılır galiba server
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Değerli arkadaşlar,
    Serverin inşaatı sırasında çalışmak isteyenler beni bulsun
    Saygılar,
    Atakan

Ati ne ediyon loooooo
    la kendine kalıcı bir isim bul be
    server i senmi kuruyorsun ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.