Şimdi Ara

<< Eski BizMU 'cular toplanın >> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Değerli arkadaşlar,
    Serverin inşaatı sırasında çalışmak isteyenler beni bulsun
    Saygılar,
    Atakan

Ati ne ediyon loooooo
    la kendine kalıcı bir isim bul be
    server i senmi kuruyorsun ??

Evet Bozkurt Abey :))
    Var mı bir tavsiyen?
  • La ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem yok destek var:-)
  • BeyazMu kullanıcısına yanıt
    LoRdEx burda yaşladık beyler yaş oldu 35 5 yaşında bir oğlum var hala burda ne işim var bende anlamış deilim :D
  • "KARTAL"

2005 yılında yaklaşık 3 ay oynamıştım ilk göz ağrım sabahtan akşama kadar gır gır şamata zamanında kimlerin emeği geçtiyse teşekkür ederim. mudan sonra başka oyunlarda oynadım online olsun tekli olsun bizmu zamanında aldığım zevki başka hiçbirinden alamadım
  • Son durum nedir acaba.Bir bilgilendirme yazısı iyi olurdu :)
  • ada internet cafe vardi eskilerden az kasmadik az delirmedik bi barimiz vardi lorenciada bize ait mekan :) anarcy abimiz fln :) erdal abi cafe sahibi teoman abi doktor :)..az zamnımız gecmedi mu bi yönde güzel anilar bi yönde :) kayiplar :D....
  • sa cumleten
  • atakan bende yardımcı olurum istanbulmu kurucusu olarak:):) cocuklugumuzun oyunu, bu oyunu sen sevdirdin ben devam ettirdim...saglam bi oyun acta devam edek eski gunlerdeki gibi
  • arkadaşlar selam,
    herşey hazır aslında altyapı olarak.
    şu işlere pek vakit ayıramıyorum sadece işin ehli bir iki kişi el atarsa çok makbule geçer
  • Zamanın yoksa bu işlere el atma insanların hevesini kırma bence. Kendin yapacaksan emek harcayacaksan oyunla ilgileneceksen gelir kasarız oynarız. Ama balığı en başından kokutma derim. Zamanım yok gibi sözler ile gerçekten benim oynayacak hevesim kalmadı yani. Açsanız gelir bakar giderim okadar. Çünkü ilgisiz admin olan bir oyunda oynamak ne kadar dogru orası bilinmez.
  • SilverLady

Sanane isteyen istedigini açar 30 yas ustune gectin bir baltaya sap olamadin omrun hayatin insanlari yalan dolan ilen set satarak geciririyorsun ve burda gelmis insanlari kotuluyor vb vb sebepler ile taşliyorsun isteyen istedigini acar ciddi sorunlu bir insansin sen

BizMu ne olursa olsun bir efsanedir, afk olmak yasakti bir ara muhappet sahane idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverLady

Zamanın yoksa bu işlere el atma insanların hevesini kırma bence. Kendin yapacaksan emek harcayacaksan oyunla ilgileneceksen gelir kasarız oynarız. Ama balığı en başından kokutma derim. Zamanım yok gibi sözler ile gerçekten benim oynayacak hevesim kalmadı yani. Açsanız gelir bakar giderim okadar. Çünkü ilgisiz admin olan bir oyunda oynamak ne kadar dogru orası bilinmez.

Eh ne diyeyim

Sunucu hazır, hangi sürümü kuralım, tavsiye edeceğiniz mod nedir, piyasada talep ne yöndedir diye sordum defalarca farklı farklı mecralarda.. Tek cevap şu "kur oynarız" ya kuralım da neyi kuralım? Nerden kuralım? Trend ne? Kimseden ses çıkmıyor. E şimdi kalkıp A sürümünü kurarım birisi çıkar niye B kurmadın der. Ortalamayı tutturmaya çalışıyorum ama kimseden ses yok

Server konusunda danışmanlık yaparım diyene "harbi mi la" gibisinden mesaj atıyorum. "Şurdan şu paketi bilmemkaç dolara al kur" diye cevap alıyorum.

Bir kaç eski toprak ile görüştüm onlar da anladığım kadarı ile bu işten bezmiş, hayat mücadelesinde mu online işini geri plana atmışlar. (bir çoğunun oyunla alakası bile kalmamış)

Herşey hazır ama çevrede tembeller,bezginler ve bu işten para kazanma kaygısı içinde olan tipler var.

BizMu'yu Mustafa abi kurdu, sonra ben devraldım. Verdiğimiz emeğin, harcadığımız maddi - manevi şeylerin karşılığını hiç istemedik. Kimseden maddi bir beklentimiz olmadı. Oyunda da bu hususta herhangi bir talep yaratmadık. Ticari düşünmedik yani anlatabiliyor muyum. İyi kötü dönemin şartlarında oyunu ayakta tutmaya çalıştık. Sonra ben askere gittim ve bum.. Server kapandı

Şu an bir toplantıdan çıktım, birazdan bir başka toplantıya gireceğim. Kafam allak bullak ve karnım da aç üstelik Yukarda derdimi tam olarak anlatamamış olabilirim ama özetle istediğim şu : BizMu 'yu insanların eğlenebileceği, eski ruhuna yakın, ticari-maddi kaygılardan uzak bir şekilde amatör bir ruh ile tekrar ayağa kaldırmak. 8-10 kişi oynasa bile yeter. Maksat muhabbet olsun.

Bunun yolunu bulduğum an server i açacağım zaten hiç şüpheniz olmasın.

• İnspiremu seni anlamakda bazen güçlük çekiyorum. Sen cidden anlaşılması güç birisisin. Adanamu oynuyorum diye beni Lee sanıyorsun ve mesajların söylevlerin bu yönde. Ayrıca ben Bozo luluk isimli arkadasa mesaj yazmısım sen 3. kişi oluyorsun burada seni adam yerine koyup kimseler cevap yazmazken gelip burada mesaj atıyorsun. Bozo luluk isimli arkadas inan hayat şartları söylediğin gibi doğru evet bende bu sene zihinsel engelliler ögretmenliğinden mezun oldum özel sektörde iş bakıyorum kendime fakat söylediğiniz gibi o iş görüşmesinden cık bir baskasına gir ve insan haliyle yıpranıyor sonuc olarak yapacagınız ve vereceginiz emeklere saygımız sonsuzdur. Ama muonline artık eskisi gibi degil. İlgi ve alaka göstermediğin zaman nekadar efsane olursan ol insanlar nankördür bırakır giderler. Beni Bozo Luluk isimli arkadasımız anlamıstır emeklerinde ve harcadıkları zaman için onlara basarılar diliyorum. Amacım burada yıkıcı olmak degil yapıcı bir eleştiride bulunmakdı. Bazı kendini bilmez kör cahiller gelipde konunuzu kirletmesine izin vermeyin derim.

inspiremu isimli arkadasıma bir çift sözüm var. " Eğitim şart" Eğitim almadığın ve cahil kaldığın ap acık ortada. Konuşmasını öğren üslubunu takın saygı göster ki seni Adam sanıp saygı gösterip cevap verelim.

Herkese iyi forumlar.

RazoR

• Birçok konuda haklısın.Eski oyuncuların çoğu hayat şartları dolasıyla oyunu bırakmak zorunda kaldı.Benim tavsiyem 97d'dir.Ben diğer sezonlardan pek anlamıyorum.Bir sürü set,silah var.Karmakarışık oluyor oyun.97d forever diyorum

Oyun açılırsa yaklaşık 10 player ben getiricem.Daha doğrusu 10 player,BizMu nun açılmasını bekliyoruz.Bulgar serverde oynayacağımıza gelir Türk serverde oynarız.

Oyunun tutacağını düşünüyorum ama emek vermek lazım.Bol bol reklam ve serverle ilgilenmek lazım.Zırt pırt serverin kapanmaması ve hack,bug olaylarının tamamen oyun açılmadan halledilmesi de oyuncalara serverin devamlılığı açısından güven verir.

Forumda bu işlerden anlayan arkadaşlar var.Sizden yardımlarını esirgeyeceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert De Salvo -- 5 Eylül 2014; 23:07:09 >
  • bence bugsuz sezon 2 idealdir çok kişi için. klasik olur. daha fazla özellik eklenince oyunun boku çıkıyor resmen.
  • Direk eski bizmu sunucusunu kurun elfle koxpa bırakıp dungeon towerda köşede kasmayı özledim :D
  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt
    Size saglam sunucularin yedek dosyalarini temin edebilirim.

kurulumlarini karişmam.
  • arkadaşlar selamlar,
    mesajlarınızı şimdi gördüm.
    97D için patlatılmaya müsait diyorlar Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
  • atakan acicağin servarda darklord olsunda ne aciliosa acilsin:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.