Şimdi Ara

<< Eski BizMU 'cular toplanın >> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Sabırlı olun

Çatlayacaz az kaldı.
  • hahaha 97tr ciler toplanmış selam herkese arkadaşlar :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

biri h4pp3 mi dedi

biri traktorlerdecandır dedi ve o indexi hatırlattı sana
  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt
    1 sene oldu lo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King

quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

biri h4pp3 mi dedi

biri traktorlerdecandır dedi ve o indexi hatırlattı sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

1 sene oldu lo

Sunucu var, 50 mbit fiber var, lakin evde sunucuyu koyacak yer yok
  • toplan
  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt
    balkon iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AdReNaLin

Bizmu ,Server gidince serverin gelmesi icin saatlerce bekledigimiz ama bikmadigimiz o ilk goz agrimiz server .. Acin OynayaLim bulgar serverlerinden biktim ... Klasik Eski mu tadinda Saglam Bi server patlama yapar diye dusunuyorum ...

Good player

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizmu97d

http://bizmuonline.com/

İsim benzerliği, bizim oluşum ile alakası bile yok arkadaşlar bilginiz olsun. Sonra oo görmeyeli çok değişmişsiniz demeyin bana hahah.
  • gorende derk,i adam nasaya ucak gondermis soleyecek soz yok :D
  • quote:

gorende derk,i adam nasaya ucak gondermis soleyecek soz yok :D

Güzel kardeşim, Nasa'ya uçak göndermiş derken ne demek istediğini anlamadım.
    Uzaya uydu diyecektin herhalde.
    Belli ki pek heyecanlı ve bizmu üzerinden prim yapmaya çalışan birisin.

Seninle polemiğe girecek değilim.
    Bizmu, yine donanım haber aracılığı ile tanıştığım pek muhterem Mustafa ağabey'den devraldığım serverda 1-2 sene yayın yapmış bir oluşumdu. 2006 yılının ağustos ayında, önce ufak çaplı bir sağlık sorunum oldu, hemen ardından askere gittim. Böylece bizmu macerası son buldu.

Yayınlandığı dönemde tek rakibi Mu-Türkiye idi, iki server her ne kadar birbirine rakip olsa da sahipleri olarak bizler çok iyi anlaşır, birbirimize destek olurduk.

Belli ki kocadık diye size eğlence malzemesi olmuşuz Ne diyeyim. Bu ismin bir yerlerde yaşaması, hatırlanması güzel.

Kimseyle kontağa geçmeden, kafanıza göre, meydanı boş bulup bizmu ismini kullanırsanız elbet tepki göstereceğim. Ha sen Bozkurt isen hiç bir şey demem

Oldu olacak adminin nickini de HolyAty yapın hatta size o dönem insanlarla deli gibi yazıştığım mailimi de vereyim?

Özet: Özgün olaydınız, olamıyorsanız rıza alaydınız iyiydi.

• guzel dileklerin icicn tex + ben muturk kuruculuraindan hakan abinin arkadasiyim ilk server acan bizdik zaten sonra yavas yavas cogalmaya basladi ama turkiyede gercektende kaliteli bi isi yapan sensozmu du ve suan iletisimdeyim serveri ilerletmeyi dusunuoruz bi kac eklenti yapilacak olurda bi bilmedigimiz sizden yardim aliriz ama bizizm taklit yaptigimiz yok arkadaslar cok beyenmis sizin yapmiş oldugunuz işi ve bizede su sekilde ve eski anılarimizi yasatalim dediler ben bizmuda oynamadım ama taktire deyer guzel iş yaptiginiz supesiz ortada

• Eğer BizMu nun adı şu an başka bir server üzerinden başka kişiler tarafından yapılıyorsa...
    Atakan zamanında iyi bir şey yapmış demektir.

Biz eskiler biraz eski kafalıyız ama emeğe saygımız var.
    Atakan bu işi yaptıktan sonra ister adı BizMu olsun ister başka bir şey geçmişte kurduğumuz ilişkiler,muhabbetler,arkadaşlıklar bellidir.

Bekliyoruz Atakan.

Bozkurt pek bi suskun

• Ruli ne haber ruli :D
  • Sabırlı,heyecanlı ve biraz da yaşlanmış

Haberlerini bekliyoruz ille de İMac a windows kurdurucaksınız bana

• quote:

guzel dileklerin icicn tex + ben muturk kuruculuraindan hakan abinin arkadasiyim ilk server acan bizdik zaten sonra yavas yavas cogalmaya basladi ama turkiyede gercektende kaliteli bi isi yapan sensozmu du ve suan iletisimdeyim serveri ilerletmeyi dusunuoruz bi kac eklenti yapilacak olurda bi bilmedigimiz sizden yardim aliriz ama bizizm taklit yaptigimiz yok arkadaslar cok beyenmis sizin yapmiş oldugunuz işi ve bizede su sekilde ve eski anılarimizi yasatalim dediler ben bizmuda oynamadım ama taktire deyer guzel iş yaptiginiz supesiz ortada

Gerçekten çok olgun ve samimi bir cevap vermiş.. Ne yazıkki karşısındaki insan sadece Bizmu dan rant peşinde, şuan BozoLuluk yerinde başkası olsaydı eminim ağzına geleni sayardı
    Fakat gerçekten çok geniş gönüllü biriymiş. Takdir ettim. O fake arkadaş da keşke açık açık söyleseydi yaptığı çok ayıp bir şey bence.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.