Şimdi Ara

Eski gmail hesabının tamamını yeni gmail hesabına aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, halihazırda kullandığım gmail adresimin ismi biraz tuhaf. İnsanlara tarif etmekte zorlanıyorum. Farklı bir mail adresim de var yine gmail. Artık eskisini kullanmayayım diyorum. Oraya gelen tüm mailleri yeni gmail hesabına aktarabilir miyim? Ayrıca eskisine atılan mailleri yenisine yönlendirme gibi bir şey yapabilir miyiz?

• Aktarma olup olmadığını bilmiyorum ancak yönlendirme hizmeti mevcuttur, gmail ayarlar menüsünden ilgili bölümü rahatlıkla bulaiblirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Aktarma olup olmadığını bilmiyorum ancak yönlendirme hizmeti mevcuttur, gmail ayarlar menüsünden ilgili bölümü rahatlıkla bulaiblirsiniz.

Cevap için teşekkürler. Yönlendirme de yapıyorum fakat gelen mail yeni hesapta görünmüyor. Yönlendirme sadece atılacak mail hangi hesaptan yapılacak şeklinde bi değişik. Çözemedim o kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Aktarma olup olmadığını bilmiyorum ancak yönlendirme hizmeti mevcuttur, gmail ayarlar menüsünden ilgili bölümü rahatlıkla bulaiblirsiniz.

Cevap için teşekkürler. Yönlendirme de yapıyorum fakat gelen mail yeni hesapta görünmüyor. Yönlendirme sadece atılacak mail hangi hesaptan yapılacak şeklinde bi değişik. Çözemedim o kısmı.

Ayarları doğru yaptığınızdan emin misiniz?
    support.google.com
    Gmail iletilerini otomatik olarak başka bir hesaba yönlendirme - Gmail Yardım
    https://support.google.com/mail/answer/10957?hl=tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.