Üzerinde ciddi ciddi konuşulması gereken bir durumdur. Biri diğerinin 2 katı hızında, çok daha yeni. |
Eski GTX 1660 ti ile en yeni RTX 4060 ti'nin neredeyse aynı fiyata satılması.
-
-
Verim sana fotodaki 1660ti yi 4e
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunun sebebi birinin üretimi yapılırken diğerinin üretiminin bitmiş olması
-
Klasik vatan. İnternette 12 bin TL civarı fiyatı.
Bu vatan zamanında dolar 1.18 falanken "Dolar Türk lirası karşısında çok düşük" moduyla hareket edip direk Euro ile ürün satmış firmadır.O sıralar Euro 2 TL civarındaydı.
Hala buradan alışveriş yapanlara şaşırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Mayıs 2024; 14:39:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ara mahallelerde durum daha da vahim. Bilgisiz kullanıcıya otomatik kazık.
Kanser ilacı, tomoğrafi cihazı gibi ürünlerde kim bilir kaç kat fiyat artışı oluyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Mayıs 2024; 14:52:29 > -
Aynı durum modası geçmeye yüz tutmuş veya geçmiş birçok IT ürün grubunda görülebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem elektriğe hem de ekran kartlarına öyle bir fiyat çekiyorlar ki tüm dünyanın en kötü fiyat/performans oranına sahip oluyoruz. Neyseki açığı oyun kürekleyerek kapatabiliyoruz.
-
Tr de Nvidia olunca fiyat algısı gitti , özellikle ikinci elde misal ben 6900xt aldım tertemiz, 11500₺. Bunun rakibi 3090 normal şartlarda , fiyata bakıyorsun 17-18 hatta 20 yazan var
Halbuki 3090=4070s ti 25 e bulunuyor sıfırı
Örnek 7900xtx 4080 den hızlı 4080 50 bin bandında bu 38 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kör tuttuğunu, topal yakaladığını piyasası bu şekilde.
-
mesela bunu buldum 3070'i bu fiyatlara alabilirsiniz hemde laptop. yerinizde olsam hiç kasa felan uğraşmam bağla monitöre devam..
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-omen-rtx-3070-gaming-laptop-1173777933/detay -
1660 ti dediğin kartın ederi en fazla 6-7 bin oradaki fiyat placeholder yani
-
O ürünü satmak için değil, "bizim websitemizde birçok farklı ürün satılmaktadır" algısı yaratarak göz boyama amacıyla orada. Zaten muhtemelen ellerinde sadece 1 2 tane stok var onlarıda bu amaçla listeliyorlar. Maksat dostlar rafları dolu görsün.
-
Sepete ekle butonu yoksa bil ki fahiş fiyat ve satılmaması için vitrin dolu gözüksün diye fahiş fiyatta etiketliyorlar. Ha olur da bir cahil gelip satın alırsa ohh 3-4x fiyata sattık artık ne kadar katına sattıysa cebine kar kalıyor şirketlerin satıcıların. Bu durum bu şekilde açıklanır.
-
3200 e bırakırım, temiz kutulu, yukselttigim için satıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X