Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
169
Favori
127.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seri numara lazım arkadaşlar satanlar iletişime geçebilir mi?

• Arkadaşlar kampanyaya katıldıktan sonra HP Probook 13,3 inç boyutlu bir bilgisayar aldım. Müşteri hizmetleri yeni satın aldığınız ürün ticari, kampanyaya girmez diyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

• bende sadece alt kapak var kabul ederlermi acaba böyle iade alan oldu mu? seri no yazıyor ama sadece kapak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: erenrenn

bende sadece alt kapak var kabul ederlermi acaba böyle iade alan oldu mu? seri no yazıyor ama sadece kapak yani

Kabul edilebilir. Müşteri hizmetlerinin tutumuna bağlı bence. Detaylı video istemezse sadece bilgilerin bulunduğu bölge yeterli gelirse olur.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben wp üzerinden iletişime geçtim. Bana mail de attılar "HP Out of warranty voucher Program" başlığıyla. Şuan kayıt olmuş oldum mu? Yani bundan sonrası yeni ürünü alıp maildeki linkten devam mı etmek? Bir de aldığım notebookun probook olması iadeye engel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Maxy_ kullanıcısına yanıt

Ben de bunu merak ediyorum. Probook serisi iş bilgisayarı olduğu için dahil olmayabilir. Siz gelen linki doldururken mi sorun yaşadınız? Hata mı verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt olmuş oldun.
    Evet mail altında ki linkten faturanı yükleyeceksin.
    Notebook probook fark etmez.

• 60 gun icinde bilgisayar alamazsak tekrar kayit olusturabilir miyiz?

• Merhabalar. Bu kampanyayı görmeden HP bilgisayar aldım. Elimde bir HP seri numarası var ve satın aldıktan sonra kampanyadan faydalanamıyormuşuz. Elinizde 23 Şubat veya öncesine ait kayıtlı seri numarası var mı? Varsa takas yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco00 -- 26 Şubat 2021; 10:50:52 >
  • Kod lazım acil olarak

• Arkadaşlar banada kod lazım.Yardımcı olabilecekler pm atsın lütfen.

• DIGIL D kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Mart 2021; 22:8:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar kampanyaya katıldıktan sonra HP Probook 13,3 inç boyutlu bir bilgisayar aldım. Müşteri hizmetleri yeni satın aldığınız ürün ticari, kampanyaya girmez diyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Ticari seriler bu kampanya ya dahil değiller.

Ticari Seriler

Probook

Elitebook

Zbook

HP 250 Serisi

HP 340 Serisi

HP 350 Serisi

• 50 tl ye seri numara alınacaktır.
  • Elimde g6 pavilion serisi kod mevcut, fotoğraf ve video. İsteyenler iletişime geçebilir.

• Whatsapp dan kayıt olurken yapılması gereken önemli bir nokta var mı?

• elinde seri numarası bulananlar pm.

• Eski laptop modeli probook, yenisi ise ev için üretilen modellerden olacak. Kampanyadan yararlanabilir miyim bu şekilde?

Edit: Probook olduğu için kabul etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 11 Mart 2021; 11:50:55 >
  • İade kodu alınacaktır, pm

• Seri no alınacaktır, pm

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.