< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (129. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mila12Ticari seriler bu kampanya ya dahil değiller.
Ticari Seriler
Probook
Elitebook
Zbook
HP 250 Serisi
HP 340 Serisi
HP 350 Serisi
Alıntıları GösterHocam Rebak serisi uygun fiyatlı bir seri. 4300u işlemcisi nedeniyle almak istiyorum. Bu seride kampanya geçerli midir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iade kodu alınacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowmexoHocam Rebak serisi uygun fiyatlı bir seri. 4300u işlemcisi nedeniyle almak istiyorum. Bu seride kampanya geçerli midir acaba?
Alıntıları GösterRebak ticari seri değil. Giriyor olması lazım. Yine de HP den bilgi alınız
-
Üstad hp ye yazdım cuma dan beri yanıt vermediler. Dün de pazartesi dolar artacak dedikleri için ve ips ekranlı, 11. nesil i3 işlemci olması nedeniyle hp 15s-fq2045nt modelini aldım. İnşallah bu modelde de geçerlidir.
Ürün linki aşağıdadır. Ram takviyesi ile alınabilecek güzel bir bilgisayar 3599 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 21 Mart 2021; 11:26:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowmexoÜstad hp ye yazdım cuma dan beri yanıt vermediler. Dün de pazartesi dolar artacak dedikleri için ve ips ekranlı, 11. nesil i3 işlemci olması nedeniyle hp 15s-fq2045nt modelini aldım. İnşallah bu modelde de geçerlidir.
Ürün linki aşağıdadır. Ram takviyesi ile alınabilecek güzel bir bilgisayar 3599 TL
Ürünü almadan önce kayıt yaptırmanız gerekiyordu. Aldıktan sonra kampanyadan yararlanamazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mila12Ürünü almadan önce kayıt yaptırmanız gerekiyordu. Aldıktan sonra kampanyadan yararlanamazsınız.
Alıntıları GösterAynen üstad bilmiyordum bunu. Bugün kayıt işlerini yaptım ama bilgisayarı cumartesi sipariş vermiştim. Bu nedenle şuan elime ulaşmış olan bilgisayarı açmadan iade edeceğim. Tekrar satın alma yapacağım iade onay maili geldiğinde.
-
www.n11.com
HP 340S G7 9HR36ES i5-1035G1 8 GB RAM 256 GB SSD 14" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/hp-340s-g7-9hr36es-i5-1035g1-8-gb-ram-256-gb-ssd-14-free-dos-dizustu-bilgisayar-1635517
Bu laptop iade kampanyasına dahil olur mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kod satan varmı -
Satılık kod vardır. 58 gün süresi var.
-
Nasil yapiyoruz bu isi kaç güne sonuçlanıyor minimum fiyat var mi alcamiz laptop için, hala ilk sayfadakiler mi geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 24 Mart 2021; 11:4:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden HP laptop alıp ürün faturasında zorunlu olarak verdikleri eğitim seti gözüken ve ücret iadesini sıkıntısız olarak alan var mı? Hb, laptop un yanında ücretsiz ve zorunlu olarak(ürünü satın almama seçeneği yok) online bir eğitim seti yollamış ve faturaya da eğitim setinin fiyatını yazış, faturanın altında ise indirim olarak eğitim setinin ücretini düşmüş fakat ben bunu HP ye nasıl açıklayacağım. HP müşteri hizmetleri bu durumun sıkıntı olabileceğini söyledi, daha önce böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
-
bir hp notebook buldum şimdi ama sabaha anca kayıt oluşturabileceğim. gece 12'den sonra alsam yarın gün içinde kayıt oluştursam sorun olur mu? sonuçta aynı gün içerisinde kod kaydedilmiş olacak.
-
Kod alınır arkadaşlar
Edit: Gerek kalmadı arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali46 -- 25 Mart 2021; 14:55:5 > -
Bu modelde iade geçerli mi hocam ? Bende bu modelden sipariş etmek istiyorum.
-
Hp Destek hattına sordum. HP 15s serisinde geçerliymiş.
-
Bende hepsiburada üzerinden laptop almıştım yolladım faturayı herhangi bir sorun olmadı paramı yatırmışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetgec -- 25 Mart 2021; 14:30:30 > -
Maalesef G serileri ticari kapmasına girdiği için geri ödeme yapmıyorlar.
-
Youtubede garantili cihazların dahil olmadığıyla ilgili bir yazı görmüştüm. Elimdeki 1 sene kalmış garantili cihazımla başvuru yaptım, kabul ettiler. Garantili cihazlarla da denemekten çekinmeyin arkadaşlar.
-
Arkadaşlar Facebook üzerinden talep oluşturduk mail gelecek bekleyin dediler ama sabahtan beri gelen giden yok sorduğumda en kısa sürede haber vereceğiz diyorlar, size ne sürede mail geldi acaba? Amazon'da kampanya bitmeden sipariş vermek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X