Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hp yeni notebook alımında para iadesi için gerekli olan seri numarası ihtiyacı olan arkadaşlar pm ile uygun yardımcı olunur,
  • Seri no konusunda yardımcı olacak arkadaş var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    mayfive kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yanlış anladınız asla böyle birşeye yönlendirmek yol göstermek istemem benim dememle de olmaz herkesin kendi vicdanıyla alakalı birşey kendim zaten böyle birisini arayıp durumu anlattım kendisine bir etkisi ve zararı olmayacağını rızası olursa kullanmak istediğimi söyledim oda benden cüzi bi miktar istedi anlaştık sadece seri no bulabilmek için bir fikir vermek istedim yanlış anlaşıldı ise kusura bakmayın

• Arkadaşlar tercihen ücretsiz, olmazsa uygun fiyata kod verebilecek var mıdır? Bütçem tam sınırda kaldığı için yardıma ihtiyacım var yeni öğrendim bu indirim meselesini
  • Bu kampanyanın son tarihi var mı is yerinde bi Pavilion v6 var onun seri nosunu kullanarak almayi düşünüyorum sizce nasıl olur

• Ben siparişi az önce verdim şimdi bu konuya denk geldim. Şimdi yararlanamayacak mıyım
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Hocam, eğer ebrar bilgisayar faturayı kesmediyse hp hemen arayıp kayıt ettirebilirsiniz.
  • robinex kullanıcısına yanıt
    İş yerindeki bilgisayar büyük ihtimalle ticaridir kabul edilmiyor, ama yine de arayıp sorun uygun değilse söylüyorlar zaten.
  • hasobilo H kullanıcısına yanıt
    SİPARİŞİ KESMİŞ LA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

SİPARİŞİ KESMİŞ LA

Arayın sorun bence faturayı yarına falan kesebilir mi diye,az buz para değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

SİPARİŞİ KESMİŞ LA

Arayın sorun bence faturayı yarına falan kesebilir mi diye,az buz para değil.

Ama hocam fatura ile nasıl ilgisi var ki. Yani ebrardan alırken kupon girin vb gibi bir sistemleri yok. Bilgisayar elime bile geçmedi nasıl bilecekler ki
    HP'de açtığınız bildirim, fatura tarihinden önce olmalıdır . Aynı gün bildirim açıp sonrasında aynı gün bilgisayarı alırsanız fatura saatine bakarlar .

Hemen ebrarı arayıp faturayı sonra kesmelerini rica edin . Seri Numaranız yok ise elimde 1 tane kalmış durumda 50 tl ye verebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

HP'de açtığınız bildirim, fatura tarihinden önce olmalıdır . Aynı gün bildirim açıp sonrasında aynı gün bilgisayarı alırsanız fatura saatine bakarlar .

Hemen ebrarı arayıp faturayı sonra kesmelerini rica edin . Seri Numaranız yok ise elimde 1 tane kalmış durumda 50 tl ye verebilirim .

Seri no var da durum şu

Tamam hocam siz sipariş verdiniz anladım sizi . kimden aldıysanız arayın söyleyin faturayı pazartesi akşamına kessin yoksa siparişi iptal etmek zorunda kalacağınızı belirtin . 480 tl az bir para değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Tamam hocam siz sipariş verdiniz anladım sizi . kimden aldıysanız arayın söyleyin faturayı pazartesi akşamına kessin yoksa siparişi iptal etmek zorunda kalacağınızı belirtin . 480 tl az bir para değil .

Hemen iletişime geçtim, faturayı kesmişler fakat iptal edip pazartesi günü tekrar çıkarmalarını rica ettim. Mail adresi verdiler. Mail attım az önce pazartesi çıkartın diye. Teşekkür ederim
  • Hemen dönüş yaptılar. Fatura Pazartesi günü kesilecek
    Halletmenize çok sevindim, hayırlı olsun

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Hallettim gibi. SSD siparişi de verdim 525GB Crucial MX300 model. Montajı da yaptım mı tamamdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bugün kaydımı yaptım. Bilgisayarım hp Pavillion g6 idi. Gelen maildeki linki tıkladıktan sonra 20 dakika vaktim olduğunu söyledi müşteri temsilcisi. Gayet ilgili biriydi, bilgisayar almadan önce danışmak için tekrar arayabilecegimi söyledi, bazı hp modelleri ticari olarak geçtiği için indirimden faydalanamayabilecegimi bu nedenle öncesinde danışmanın faydalı olacağını belirtti.

Hafta sonu tatili girdi araya şimdi kayıt açamazsınız HP'de. Pazartesi sabah arayıp kaydınızı oluşturun ondan sonrada arayın faturanızı kesebileceklerini söyleyin sorun kalmaz . Faturayı kayıt açtığınız saatten sonra kesmelerini rica edin sorununuz çözülmüş olur .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.