Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Hafta sonu tatili girdi araya şimdi kayıt açamazsınız HP'de. Pazartesi sabah arayıp kaydınızı oluşturun ondan sonrada arayın faturanızı kesebileceklerini söyleyin sorun kalmaz . Faturayı kayıt açtığınız saatten sonra kesmelerini rica edin sorununuz çözülmüş olur .

Faturayı iptal edip pazartesi günü tekrar kesecekler. Fakat HP kaydını çoktan açtırdım ben mail geldi bana yani
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Nereden aldınız paylaşır mısınız?

İnternette bulamadım, tanıdığımız bir distributör vardı envanterlerinde de varmış oradan satın aldım ben
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Eğer mahsuru yoksa ne kadara aldınız?

• 2 tane seri numarası satılır.
    Referanslı arkadaşlara ilk kodu verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elixir481 -- 8 Nisan 2017; 22:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Eğer mahsuru yoksa ne kadara aldınız?

600 TL ye satın aldım
  • Beyler ben bilgisayarı 6nisan da aldım ama garantisi 15 şubatta başlamış.integradan aldım.
  • gittigidiyor hesabıma %5 tanımlamış , yüksek tutarlı laptop alacaklar varsa pm atsın konuşalım
  • Benimde elimde 3 adet hp bilgisayar var. 1 tanesini kendime yeni bilgisayar alımında kullandım. Geriye kalanları makul bir fiyata verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nowo

Beyler ben bilgisayarı 6nisan da aldım ama garantisi 15 şubatta başlamış.integradan aldım.

Nasıl oluyor hocam o, fatura tarihinde başlar garanti?

• adam94 kullanıcısına yanıt
    hp supporttan itiraz ettim.Yarında hpyi ve integrayı arıyacam.
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen birisi alıp açıp azıcık kullanıp o esnada doğal olarak pc yi hp ye kaydetmiş olup sonra da iade etmiştir.. Sonrada siz satın alınca aynı modelden sizede onu göndermiş olabilirler, aklıma başka birşey gelmedi.
    Felaket senaryosu yazdım resmen..
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Bilgisayari ayni gun aldigimiz bi arkadasda da aynisi var.on gun once bi bilgisayar daha almis o .ayni ptoblem varmis 10 gun sonra duzelmis.Ama her ihtimale karsi hpyi aricam yarın

• nowo kullanıcısına yanıt
    hocam çok geçmiş olsun. yeni gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. başımıza böyle bir şey gelebilir bizim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowo

Beyler ben bilgisayarı 6nisan da aldım ama garantisi 15 şubatta başlamış.integradan aldım.

HP internden baktıysanız bu şekilde görünmesi normal. Çünkü o garanti tarihi ülkeye giriş tarihi olarak görünüyor.
  • mayfive kullanıcısına yanıt
    Galiba herkeste var.ülkeye giris tarihini yada tedarikciye verilis tarihi oldugunu soyluyorlar

• Yeni laptop alacağım elinde fazladan seri numarası olan varsa paylaşabilirmi çok sevinirim
  • Bu kampanya devam ediyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Bu kampanya devam ediyormu?

Kampanya devam ediyor. Bu arada p/n kodunun sonunda AB8 yazması gerekiyormuş. Yani yurtiçi cihazı olması gerekiyor. Ben istanbul bilişimden aldığımı söyledim ama cihaz yine de yurtdışı olarak görünüyormuş bilginize(p/n'nin son kısmında ABA yazıyordu)... Elinde fazladan kodu olan varsa çok makbule geçer
  • Hp pavilion dv6 seri no kampanyaya dahil mi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.