Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ticari pc lerde geri iade başvurusu kabul etmiyorlar.
  • Elimde 1 adet kod var uygun fiyata vereceğim .
  • Benim dün itibariyle yattı param. 3 hafta kadar sürdü onaydan sonra yatış işlemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Ben dün başvurdum ama mail hala gelmedi.Ne zaman gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hp seri no lazımsa uygun fiyattan yardımcı olunur
  • Bu arada geri ödemem yatmış, 480TL. Tam 22 günde hesabıma yattı .

1 adet seri no uygun fiyata vereceğim elimde kalmasın iş görsün .
  • Fatura bilgilerini girdikten sonra geri ödemenin onaylanması kaç gün sürüyor?
  • Pazartesi muhasebe fişi Mail'i geldi bazı arkadaşların bugün yatmış bana yatmadı iş bankasına geç mi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasobilo H kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra param yattı .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onay süresini sordum, yani bir mail geliyor mu ödeme onaylandığına dair?

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladım ben en son aşamada bir fatura gönderiyorlar ödemeniz havale edildi diye ondan sonra 2 gün içinde yattı param.

Sorunuza gelince toplamda 22 günde param yattı . Ödeme onaylandığına dair bir mail alacaksınız ondada 25 gün içinde ödemeniz hesabınıza geçecek diye bir mail . Toplamda 6 mail geliyor, ödemenizin onaylandığı mail, 5. mail oluyor . Kayıt açtıktsan sonra gelen ilk mail 21 mart, ödeme onaylandığına dair gelen mesaj 24 mart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 12 Nisan 2017; 16:59:16 >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabımı aldım.

• Arkadaşlar illaki arada sorulmuştur ama 26 sayga okuyamadım. 8. Saygada pes ettim. bende eski bir amerikadan aldığım hp laptop bulunmakta bunun seri numarası yeterli olur mu yoksa eski pc'ninde mi yurt içi olması gerekiyor.

Ayrıca arkadaşım 2 ay önce hp laptop aldı ve henüz kayıt yapmadı onunda bu kampanyadan yararlanma şansı bulunmakta mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Arkadaşlar illaki arada sorulmuştur ama 26 sayga okuyamadım. 8. Saygada pes ettim. bende eski bir amerikadan aldığım hp laptop bulunmakta bunun seri numarası yeterli olur mu yoksa eski pc'ninde mi yurt içi olması gerekiyor.

Ayrıca arkadaşım 2 ay önce hp laptop aldı ve henüz kayıt yapmadı onunda bu kampanyadan yararlanma şansı bulunmakta mıdır?

Yurtdışı laptopları olmuyor. Türkiyeden alınmış olması gerekiyor. Ayrıca laptopların ticari kategoride de olmaması gerekiyor.
    2 ay önca faturası kesilmiştir muhtemelen kampanyadan yararlanamaz.
    Daha doğru ve net bilgiler için hp müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim.
  • Ticari laptop dediğiniz ne oluyor acaba? Bende Elitebook var ticari olur herhalde onlar bu durumda?

• nexcore N kullanıcısına yanıt
    Ticari olanlar kişinin adına alınmış değil de şirket için, sektör, kurum için alınmış cihazlar oluyor. Adınıza alınmış ise marka model fark etmez.

En azından ben öyle anlıyorum.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    farkediyo hocam.pro booklar g serisi falan sayılmıyo mesela.
  • Elimde bir kod var daha önce bir arkadaşa satmıştım.Referanslı üyelere ilk kodu verebilirim.Fiyat 30 tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Ticari olanlar kişinin adına alınmış değil de şirket için, sektör, kurum için alınmış cihazlar oluyor. Adınıza alınmış ise marka model fark etmez.

En azından ben öyle anlıyorum.

HP bunu üretirken ayırıyor. Probook, Elitebook, Zbook, 250 (g1,g2,g3,g4,g5), 350 (g1,g2) serisi kurumsal ürünler olduduğu için bu kampanyadan yararlanamıyor.

Bu arada müşteri hizmetlerinden garantili ürüne garanti uzatması ve sigortada yaptırılabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 16 Nisan 2017; 9:3:1 >
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Alırken 5000 lira para istemesini biliyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.