Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben 1 hafta once faturanin resmini gonderdim ama bana kampayaya kabul edildiğim vs hiç bir mail gelmedi.Sizce bir sorunmu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende urun alicam ama numarayi ariyorum internet uzerine yonlendiriyor. Hafta sonu mu diye acaba? Yoksa numara mi degisti

• surasyas S kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu diye olabilir sırasıyla 3 2 1 tuşluyorsunuz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surasyas

Bende urun alicam ama numarayi ariyorum internet uzerine yonlendiriyor. Hafta sonu mu diye acaba? Yoksa numara mi degisti

haftasonu olduğu içindir hocam,benim bildiğim hafta içleri 10-18 arası felan arayıp ulaşabilirsiniz.
  • madem herkes satıyor burada bende satıyorum isteyenler pm den ulasabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexcore

Ticari laptop dediğiniz ne oluyor acaba? Bende Elitebook var ticari olur herhalde onlar bu durumda?

kaca aldınız ve memnunmusunuz?

• Forumda 4 adet sattım, dün bir tane daha buldum isteyen olursa iletişime geçebilir .
  • Ben garantisi bitmiş bir hp laptobum var. Buna kayıt açtıracağım. Fakat yeni almak istediğim laptop u şirket üzerine fatura ettireceğim. Kampanyadan yararlandırıyorlarmı, yoksa yeni alınacak olanı şahısın kendisinemi fatura edilmesi gerekiyor. Gerekiyorsa eskisinide şirket üzerinden kaydettirebilirim.
    ??????????????????????????????????????????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockbase

Ben garantisi bitmiş bir hp laptobum var. Buna kayıt açtıracağım. Fakat yeni almak istediğim laptop u şirket üzerine fatura ettireceğim. Kampanyadan yararlandırıyorlarmı, yoksa yeni alınacak olanı şahısın kendisinemi fatura edilmesi gerekiyor. Gerekiyorsa eskisinide şirket üzerinden kaydettirebilirim.
    ??????????????????????????????????????????????????????????

bildiğim kadarı ile fatura ismi ile hesap ismi felan galiba aynı olmalı idi...bir arayıp sorun istersenizde yanlış hatırlamıyorum para iadesi alacak kişi ile fatura ismi aynı olmak zorundaydı.
  • hp seri no isteyene uygun fiyattan yardımcı olurum,
  • Arkadaşlar ucuz fiyattan seri numarası satıyorum.Refli arkadaslara ilk veririm.

callofkinq ve _rumuz nickli arkadaşa sattim sorun cikmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elixir481 -- 20 Nisan 2017; 14:46:26 >
  • arkadaşlar ihtiyacı olmayan birisi kod verebilir mi rica etsem
  • Eski bilgisayarı olup ihtiyacı olmayan varsa seri numarasını verebilirse sevinirim.
  • upgrade@hp.com cuma akşamı ödeme yapıldı tarzında bir mail atmış fakat hesabımda ödeme görünmüyor.EFT olmasından dolayımı bilmiyorum ama fikri olan varmı?
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    o mail geldikten sonra 2 hafta süre veriyorlar, ama bana 3 gün içinde gelmişti . Biraz bekleyin bir sıkıntı yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elixir481

Arkadaşlar ucuz fiyattan seri numarası satıyorum.Refli arkadaslara ilk veririm.

callofkinq ve _rumuz nickli arkadaşa sattim sorun cikmadi.

bende arkadaştan seri no aldım tavsiye ederim bir sıkıntı olursa ilgileniyor.
  • elixir481 isimli arkadaştan bir adet seri no aldım ve memnunum tavsiye ederim herkese
  • arkadaşlar para verip seri no alacak kadar zengin misiniz?sizce nasıl temin ediliyor,biraz iletişim yeterli :)
  • arkadaşlar para iadesi için (480 TL) eski ürünün serial nosunumu istiyorlar yoksa product noyumu # istiyorlar fark ediyor mu ?
  • Arkadaşlar para iadesi yapıldı diye mail geldi yaklaşık 3 iş günü sonrada para hesaba gönderildi. Laptop'u aldıktan yaklaşık 14 gün sonra iadesini aldım bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.