Şimdi Ara

eski işlemci 8 gb ram kaldırırımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e7200 2.53 dual core işlemci var 4gb ddr3 1600 takdım ileri dönük olarak çalıstırma konusunda sıkıntı yok 1066 goruyor bana sımdılık yeter artar kurlar düşükken bir 4 daha aynı ramden almak istiyorum fakat rami işlemci desteklerimi bu konuda bir bilgim yok çogu ıslemcılere artık max ram durumu var eski ''e'' serılerınde bu tur bılgı paylasılmamıs.

• anakart nedir?
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    MSİ G41M-P33 COMBO
  • sitesinde en fazla ddr2 8gb ya da ddr3 4 gb takılabilir aynı anda 2 ve 3 leri yan yana takamazsınız yazıyor
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    yooo aynı anda takmıcam zaten mantıksız olur 800 mhz la 1066 mhz aynı calısma için voltajlarda farklı o imkansız sayılan bir şey fakat 8 gb ddr3 tapabılırmıyım bıraz dolastım yapanlar var fakat benım işlemci desteklermi derdim o :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combatant1942 -- 5 Eylül 2015; 8:49:43 >
  • combatant1942 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim anakartın desteklemesi yeterli olur.
  • Lga 775 islemcilrr dahili bellek kontrolcusu icermez o yuzden anakartlarin destegine gore ram takilir
    Intel i serisi islemciler ile dahili bellek kontrolcusune gecmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 5 Eylül 2015; 9:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *666* kullanıcısına yanıt
    cok iyi bilgilendirmissin cok tessekkur ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: combatant1942

yooo aynı anda takmıcam zaten mantıksız olur 800 mhz la 1066 mhz aynı calısma için voltajlarda farklı o imkansız sayılan bir şey fakat 8 gb ddr3 tapabılırmıyım bıraz dolastım yapanlar var fakat benım işlemci desteklermi derdim o :)

sitesinde en fazla 4 gb ddr3 takılabilir yazıyor takamazsın yani
  • Sadece anakartın desteklemesi yetmiyor. Anakart atıyorum 16 desteklese bile işlemciye bakılmalı.
    Mesela ben Q9550 kullanıyorum, en fazla 8 GB RAM destekliyor.. DDRII platformda bu işlemciyi en iyi anakarta taksam bile sonuç bu olur yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://bilendenal.com/kingston-konfigurator bu siteden anakart modelini giriyorsun uyumlu ramleri gösteriyor önce anakartına bak okadar ram destekliyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.