Şimdi Ara

...........................

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowYouAreFree -- 31 Mayıs 2024; 10:4:16 >

• Vallahi ben de bilmiyorum nasıl olcak... Kız düşürmek pek mesele değil, zaten tipimiz var şükür, ağzımız laf da yapıyor, sorun şurada; kızları elde etmenin yöntemleri çok aqtalca maalesef, 40 takla atıyorsun. İnstagramda tik mi alayım para verip, tindera mı para verelim İlla kılaplara gidip içki mi ısmarlayalım ben içki içmem klapları da sevmem.

Sanki hayatım çok iyiymiş gibi her anım mutluymuş gibi gerçek olmayan fotolar mı atayım instaya? Direkt bir kıza yazsak sosyal medyadan zaten kızın mesaj kutusunda 500 tane erkek var nasıl olcak o iş? Hadi diyelim 500 kişinin arasından sıyrıldın kız seni seçti, valla ben kendimi kötü hissederim, takılmam o kızla yani ne kadar güzel olursa olsun. Bu şekilde olacaksa hiç olmasın daha iyi. En azından aklı başında birini bulma ihtimalin yine var sonuçta...

Ben zaten instadan bir kızla hayatta tanışmam bir daha, ne bir donanım edinmiş, ne iki cümleyi bir araya getirip cümle kurabiliyor, ne de herhangi bir konu hakkında fikri var. Bu kadar ilgi görürse olacağı bu.

İnsanlar çok stresli, rahat değiller. Her çeşit insan var, yabancı ülkelerdeki gibi insanlar belli bir kültüre otursa, dediğiniz gibi kompleks yapmasalar biraz nazik olsalar sorun olmayacak aslında.

• Objeleri elde etmek kolay. Sadece yöntemi aqtalca... Bir instagram kızı bildiğin ücretsiz eskorttur. Zor olan şey şansının olması, yani kıza senin gibi birçok kişi yazıyor, zorluğu o yani. Seks yapmak istiyorsan seç beğen al ama eğer adanmış bir ilişki istiyorsan zamana bırak nasıl oluyorsa olur sadece sosyal medyada falan arama...

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157815127

Böyle bir mesaj atmıştım başka bir konuya. Burada da geçerli, hem kendini daha iyi hissetmen için, hem de yeni insanlarla, doğal yollardan tanışman için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.