Şimdi Ara

eski kız arkadaşımı ihbar edeceğim ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim bir kız arkdaşım vardı özet geçicem ve bunun 2 kankası hep beraber takılırlardı her neyse ben bundan ayrıldıktan sonra baska bir facebook twitter ask.fm tumblr flan ne var ne yoksa baska bir kızın fotoğraflarını kullanarak açmış ve bu açtıgı kızında normallikle kendi arkadasları var bu diğer 2 kızda bunun arkadaslarınınkini açmş ve milletle gönül eğlendiriyorlar falanda filan reel gerçek kızları ben buldum bide eski sevgilim oturdukları yerden taşındılar baska bir yere bilmiyorum neresi işte ben bunları ihbar etmek istiyorum baskalarının fotoğraflarını kullanarak hesap açmak onların adına birşeyler yapmak suç diye okumuştum bu yüzden nereye suç duyurusunda bulunabilirm ? ve ne ceza alırlar hadi ceza alabilirler bunların paylastıgı paylasımlardan ip yer tespit yapabilirler mi ? cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGYNERAL -- 26 Aralık 2012; 19:43:53 >

• Ne büyük sorunlar var Türkiye'de. Googleye bilişim suçları yazarsan her türlü bilgiyi elde edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlara baktımda sonra tanıdıgım bir polis var onla konustum pek bakmıyolar dikkate almıyorlar dedi sonra bide ünlülerin o kadar hesabı var onlarınkılerle ilgilenmiyorlar bunlarla mı ilgilenecekler dedi bişey bulamadım açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.