internet oncesi ve sonrasi internetten once insanlar dogru bilgiye tarihe dogrudan ulasiyordu simdi bilgi bol ama cogu yalan uydurma abartma yani insanlar her seyi bildigini sanip yolda hava basarak yuruyor ama aslinda hicbir sey bildikleri yok ic guduleri kaybolmus eskiden birini asla kandiramazdiniz sen benim gozume baksana yigenim derdi simdi kimse kimseyi karsida gormeden konustugundan nereden sokuldugunu da goremiyor ari misali milletin bildikleri asirmak goturmek yurutmek cebe indirmek lupletmek eskiden ne oldu kim dost kim dusman gercek bilgiyi bilen yok insanlar ben her seyi biliyorum diye gezse de adlarini unutuyorlar sorunca nette ne okudularsa gercek o saniyorlar var bir robotluk insanlara birileri yular takmis uyanin herkes birbirine agzi acik gulerek kedi resmi gosteriyor ama sokakta kedilere bir dilim ekmek veren yok. insanlara cevremiz amerika tarafindan sarilmis her yere silah yigmislar diyorsunuz cevap cok guzel film yapiyorlar evet star wars i gordun mu..jef bezos ta mali goturmus. isimiz zor. zombi filmi gibi tarih ogrenin biraz gelecegi gorursunuz. ama dogru yerden internetten degil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Haziran 2022; 12:59:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim