Şimdi Ara

Eski laptobu canlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde eski bir laptop var markası xps m140
    Ekranı yok kasa çalışıyor.Ben bunu TV ye bağlayıp film dizi izleme amaçlı kullanmak istiyorum.evde internetim mevcut.fakat TV ye bağlandığında masaüstünde sorun yok fakat heralde biraz eski olmasından internette videolar falan donarak takılarak ilerliyor(internet kaynakli değil). 2x 512mb ram 40gb ide harddisk var format atıp temiz kurulum yaptım yine aynıydı.neler yapabilirim düzgün çalışması için bir öneride bulunsaniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1231 -- 30 Temmuz 2019; 11:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40gb hdd varsa baya baya eski olmali. O alet tahmin ettigim yastaysa o zamanlar cevirmeli internet vardi. Simdi 1080p ler 4k lar mevcut.
    Malesef turkiye de leptop modifikasyonu mevcut degil. Neredeyse hicbir leptop parcasi bulamazsiniz. Zaten islemci ram belki ekrankarti degisebilir bunlarida bulmaniz cok cok zor. Elimde toahiba a300 leptop var ekran karti yandi sahibindende ilanlara mesaj atiyorum cevap vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeden konuşanlar olmuş ekran kartı ve işlemci haricinde bütün bileşenleri değişebilir aslında işlemciler ve ekran kartları da değişebilir ama profesyonel yardımla yaparsın 120 gb ssdye geçip ramini yükseltirsen rahatça video izlersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ethernet kartı 100 mbit olabilir. TV nin çözünürlüğü laptop a fazla geliyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.