Şimdi Ara

eski müşterilere hiçbir şeyin olmaması 35 tlye 2 gb internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 35 tl yükledim 4-5 yıllık turkcell hattıma bir tek lifecell 2 gb tarifesini yapabildim başka tarife yokmuş hepsi pahalı millet bu paraya en az 5gb+ internet alırken bize 2 gb düşüyor

yapacak bir şey yok zırt pırt hat değiştirmemiz gerekiyor 3 ayda bir bi turkcell bi vodofone dolaşıp durucaz demekki

• Turkcell'de eski müşteri olmak, hele ki faturasızsan çok daha kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni faturalı hat alsam çok ucuz oluyor. Eski numaramı yeni numarama yönlendirme gibi bir şey olur mu? Biliyor musunuz böyle bir şey? Eski numaramı arayanları yeni numaraya yönlendirecek.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Numara yönlendirme servisi var Turkcell"'de şahsen kullanıyorum. Numaraya ulaşılamıyorsa farklı bir numaraya yönlendirecek şekilde ayarlattım ama ücretli 7.90 TL.

Tabi bunumu demek istedin?

• faturalı yenı nır hat alma bence. yılda 1 kez diğer operatore gidip 30 gun durur geri turkcell e gelır numara tasıma kampanyasından faydalanırsın.

yılda 1 kere tasımak sıkıntı olmaz sanırım

ayrıca kampanyaları takıp edersen ozellıkle de ınternet ıhtıyacın varsa turkcell hedıyeler konusunda cok bonkor davranıyor.

hedıyelr nedır dıye sorarsan yardımcı olurum
  • Telekom ve Vodafoneda arama yönlendirme normal dakika haklarından düşerken turkcellde bu iş 6.99 a paket alarak oluyor, bu paketi aldıktan sonra yönlendirme yapılınca yine dakika haklarından mı düşüyor bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Ekim 2019; 18:39:50 >
  • Faturalı ya geçersen güzel teklifler alırsın. 3 ay cayma bedelsiz veya taahhütsüz tarife vardı sanırım. Onlara geç. Faturalı kullanırım dersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de faturalı deneyin isterseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.