Bildirim
Eski okula nakil yapsammi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Pişman olursun yapma. Ben 380 puanlık liseden 450 puanlığa nakil oldum. Ortamı biraz kötü olsada ders konusunda on numara lise. Zaten lise bitince tanıdığın insanlar yüzüne bile bakmaz. Sen derse bak. Çevreye değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dersine bak sen yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0611
Pişman olursun yapma. Ben 380 puanlık liseden 450 puanlığa nakil oldum. Ortamı biraz kötü olsada ders konusunda on numara lise. Zaten lise bitince tanıdığın insanlar yüzüne bile bakmaz. Sen derse bak. Çevreye değil.
aynen ben 2012 de liseye başladığımda okulun ortamı kötüydü para istiyen çok kişi vardı hele çok bıçaklanma olmuştu hatta geçen sene bile bizim matematik hocasını bıçakladılar 2 ay ders işleyemedik derslerden geri kalmıştık sınava bile girmedik bir hoca geldi hepimizi 50 verdi sözlülerede 55 55 yapmıştı birde okulda çok kavga olurdu
2013 de lise 2 ye geçtiğimde okulun ortamı çok iyi olmuştu herkes kavga felan etmiyordu para istiyolarda borçunu veriyolardı şimdi lise 4 deyim ama 2012 de erkekler tuvaletinde herkesi kapatıyolardı parayı ver bırakcaz diyolardı banada dediler bende vermemiştim ama çıkma yöntemi buldum çıkıp kaçtım beni yakalamaya çalıştılar öğretmenler odasına kadar gittim yakaladılar müdür onları okuldan atmıştı sonra 2013 senesinde onları gördüm korkudan montumun şapkasıın kapatıp gittim eve sonra 1-2 ay boyunca görünmediler bende özlemiştim bile mayıs ayında gördüm onlar benle arkadaş oldular onlarda sınıfı geçmişler atılmıştılar müdür geri almıştı onları şimdide onlarla arkadaşız lise 4 de onlarda
umarım okursun bunları ha bide derslerimede baktıydım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesYLDRM55 -- 8 Kasım 2015; 19:01:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnesYLDRM55
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0611
aynen ben 2012 de liseye başladığımda okulun ortamı kötüydü para istiyen çok kişi vardı hele çok bıçaklanma olmuştu hatta geçen sene bile bizim matematik hocasını bıçakladılar 2 ay ders işleyemedik derslerden geri kalmıştık sınava bile girmedik bir hoca geldi hepimizi 50 verdi sözlülerede 55 55 yapmıştı birde okulda çok kavga olurdu
2013 de lise 2 ye geçtiğimde okulun ortamı çok iyi olmuştu herkes kavga felan etmiyordu para istiyolarda borçunu veriyolardı şimdi lise 4 deyim ama 2012 de erkekler tuvaletinde herkesi kapatıyolardı parayı ver bırakcaz diyolardı banada dediler bende vermemiştim ama çıkma yöntemi buldum çıkıp kaçtım beni yakalamaya çalıştılar öğretmenler odasına kadar gittim yakaladılar müdür onları okuldan atmıştı sonra 2013 senesinde onları gördüm korkudan montumun şapkasıın kapatıp gittim eve sonra 1-2 ay boyunca görünmediler bende özlemiştim bile mayıs ayında gördüm onlar benle arkadaş oldular onlarda sınıfı geçmişler atılmıştılar müdür geri almıştı onları şimdide onlarla arkadaşız lise 4 de onlarda
umarım okursun bunları ha bide derslerimede baktıydım
Meslek liseli ya da duz liseli bir Ergenin kaleminden..,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
meslek lisesindeyim ama lise anadolu lisesi oldu ve kimya teknoloji de okuyorum 12.sınıf öğrencisiyim staj yapıyorum 400 tl alıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesYLDRM55
meslek lisesindeyim ama lise anadolu lisesi oldu ve kimya teknoloji de okuyorum 12.sınıf öğrencisiyim staj yapıyorum 400 tl alıyorum
Kardes ben calismadan harclik olarak aylik 500 aliyorum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben günde 2 kez çalışıyorum çünkü belediyede çalışıyorum kimya ile alakası yok babam verdi beni oraya sadece evrakları götürüyorum başka bişe yapmıyorum günün yarısı öyle geçiyo -
arkadaşalr banada bi akıl verin bende 300 taban puanlı anadolu lisesinden 469 taban puanlı anadolu lisesine akil oldum sizce naabyım -
quote:
Orijinalden alıntı: isyanlarda 16
arkadaşalr banada bi akıl verin bende 300 taban puanlı anadolu lisesinden 469 taban puanlı anadolu lisesine akil oldum sizce naabyım
Çalış kardeşim. Başka yapacağın bişey yok. Kimse senden başka bişey istemiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen calisiyorum ama ben 1 yili bos gecmisim okulun egitimi cok agir oxford gibi insaalah arayi kapatirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isyanlarda 16
Aynen calisiyorum ama ben 1 yili bos gecmisim okulun egitimi cok agir oxford gibi insaalah arayi kapatirim
Benim eski okul 380 puandı şimdiki 450 eğitim olarak fizikd ersi dışında fark görmdim. Hatta matematik hocamız eski okulda daha iyiydi. Fizik konusunda şöyle eski okuldaki hocamız yaşlı başlı 1 soruyu yarım saatte anlatıp çözen türdendi. Kimsede bişey anlamıyordu zaten. Burada gerçek fiziği görünce ne kadar geride olduğumu anladım. Şimdi harıl harıl fizik kasıyorum. Diğer derslerde sınıftaki herkesi gömüyorum zaten.fiziğide yaparsam avatarımdaki durum olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ferrarisatan
Beyler 6 gun once nakil oldum 410 puanliya
Eski okulum 360 puandi.Simdi ben eski okula geri nakil istiyorum.1 ay daha beklicen dediler dogrumu ?
Yapma nedenim.Eski okul daha yakindi.birde bu okul cevresinde eylemler vs var
bende senin gibi puana aldanıp nakil verdim pişmanım eski okuluma tekrar dönücem evet 1 ay beklemen gerek nakiller aylık işliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: psyke86
quote:
Orijinalden alıntı: Ferrarisatan
Beyler 6 gun once nakil oldum 410 puanliya
Eski okulum 360 puandi.Simdi ben eski okula geri nakil istiyorum.1 ay daha beklicen dediler dogrumu ?
Yapma nedenim.Eski okul daha yakindi.birde bu okul cevresinde eylemler vs var
bende senin gibi puana aldanıp nakil verdim pişmanım eski okuluma tekrar dönücem evet 1 ay beklemen gerek nakiller aylık işliyor
Cabuk gecer ins
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X