Şimdi Ara

Eski pc ile ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde eski bir pc var 512 ram 256 ekran kartı var yavaş bir pc boşta duruyor ne yapılabilir bu bilgisayar ile nasıl değerlendirebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10uR.

Merhaba arkadaşlar elimde eski bir pc var 512 ram 256 ekran kartı var yavaş bir pc boşta duruyor ne yapılabilir bu bilgisayar ile nasıl değerlendirebilirim ?

Birseyler yapsan olu yatirim olur.100 tl civarlarinda veya arastir satmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5748FE4

quote:

Merhaba arkadaşlar elimde eski bir pc var 512 ram 256 ekran kartı var yavaş bir pc boşta duruyor ne yapılabilir bu bilgisayar ile nasıl değerlendirebilirim ?

Mod Yapabilirsin. Özelliklerini Yükseltip Daha verimli Bir Pc yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

Kimsenin alcagını sanmıyorum eski içindeki parçalar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

Kimsenin alcagını sanmıyorum eski içindeki parçalar :)

Alıntıları Göster
    İçini aç bütün parçalarını sök yeniden tak her parçayla oyna teker teker tanı bozulma korkun olmaz nasılsa ilerde kasa toplarken yabancılık çekmezsin bilgisayar bilgin gelişir o kasayla ancak bunu yapabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: donhak

İçini aç bütün parçalarını sök yeniden tak her parçayla oyna teker teker tanı bozulma korkun olmaz nasılsa ilerde kasa toplarken yabancılık çekmezsin bilgisayar bilgin gelişir o kasayla ancak bunu yapabilirsin :)

Alıntıları Göster
    Eğer ilgileniyorsan ve internet paketin sınırsız ise , film veya oyun için harici disk al ve bilgisayar bağladıkdan sonra 7/24 download yapsın.. Benim düşüncem böyle aynı imkan bende olsa yapardım

• quote:

Orijinalden alıntı: sakatadam

Eğer ilgileniyorsan ve internet paketin sınırsız ise , film veya oyun için harici disk al ve bilgisayar bağladıkdan sonra 7/24 download yapsın.. Benim düşüncem böyle aynı imkan bende olsa yapardım

Alıntıları Göster
    Firewall yapabilirsin. Linux kurmayi deneyebilirsin. Download makinesi yapabilirsin.

Mod yapabilirsin kismina katiliyorum cunku gercekte modlar hic bir zaman yeni kasalara degilde eski ise yaramayacak durumda olan kasalara yapilirdi. Son yillarda olay degisti. Asıl amaci ise yaramayani yarar hale getirmek ise cok iyi calisma olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

Firewall yapabilirsin. Linux kurmayi deneyebilirsin. Download makinesi yapabilirsin.

Mod yapabilirsin kismina katiliyorum cunku gercekte modlar hic bir zaman yeni kasalara degilde eski ise yaramayacak durumda olan kasalara yapilirdi. Son yillarda olay degisti. Asıl amaci ise yaramayani yarar hale getirmek ise cok iyi calisma olabilir.

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa ya sat yada ihtiyacı olan birine ver.Eski bir makineyi download için kullanmak pek mantıklı olmuyor hem sesli çalışıyor hemde hatırı sayılır derecede enerj,i tüketiyor.İstediğini yap.Ben eski pcyi koydum salonun köşesine arada bir dh ye giriyorum mesela şu an bu mesajı yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bana kalırsa ya sat yada ihtiyacı olan birine ver.Eski bir makineyi download için kullanmak pek mantıklı olmuyor hem sesli çalışıyor hemde hatırı sayılır derecede enerj,i tüketiyor.İstediğini yap.Ben eski pcyi koydum salonun köşesine arada bir dh ye giriyorum mesela şu an bu mesajı yazıyorum

Alıntıları Göster
    Ben onarım makinem olarak kullanıyorum ne olur ne olmaz onemli driver ve bilgilerimi tutuyorum harddisk formatlamak için veya sadece basit bir stok fan oldugu ekran kartı vs sessizl oldugu için geceleri film indirip izlemek için kullanıyorum malesef fx6200'ün stok fanıyla gece bilgisayar kullanılmıyor evdekiler uyuyamıyor resmen :) Pentium 3 733mhz 1gb ram 128mb geforce 4 ti4600 ^^ undergraund 2 falan oynatıyo :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 7 Nisan 2013; 23:20:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Alıntıları Göster
    Çokta düşükmüş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Çokta düşükmüş..

Alıntıları Göster
    Download olarak kullanabilirim ama çok ses çıkartıyor aksam çekilmez o ses :)
  • speed fan ile fanların hızını düşür boşta ısınıp kapanmaz heralde ben böyle yapıyorum
  • benimde vardı dh ikinci elde parçalayıp sattım çok birşey etmedi ama hurdacıya vermekten iyidir.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: 07jamesbond07

quote:

Alıntıları Göster
    elimde olsa her ihtimale karşı yedek bir sistem olsun isterdim bilgisayarım arızalandığı zamanlarda eski parçalarımı mumla aradım hiç birşey yapmıyosanda dursun bir köşede elbet birgün lazım olur belki kullandığın pcde sorun çıkar tamir sürecinde pek bişey yapamasanda müzik dinlemek nete girmek için iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Modality

elimde olsa her ihtimale karşı yedek bir sistem olsun isterdim bilgisayarım arızalandığı zamanlarda eski parçalarımı mumla aradım hiç birşey yapmıyosanda dursun bir köşede elbet birgün lazım olur belki kullandığın pcde sorun çıkar tamir sürecinde pek bişey yapamasanda müzik dinlemek nete girmek için iyi olur.

Alıntıları Göster
    Puppy linux kurup ışık hızında kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aduket atan adam

Puppy linux kurup ışık hızında kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Linux kurmayı düşünüyorum :)
  • Depolama olarak kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Depolama olarak kullanabilirsin
    :)) bence fena değil.bizim okulun bilgisayarı gibi. format at. windows xp kullan soğutmasına dikkat et faceye felan kolaylıkla girer rahat rahat flash oyun oynarsın:)))
    resim depolarsın yani yaparsın bişiler ama sakın satma zarara düşersin :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

:)) bence fena değil.bizim okulun bilgisayarı gibi. format at. windows xp kullan soğutmasına dikkat et faceye felan kolaylıkla girer rahat rahat flash oyun oynarsın:)))
    resim depolarsın yani yaparsın bişiler ama sakın satma zarara düşersin :)))

Alıntıları Göster
    Satmayı düşünmüyorumda en kötü koycaz kutuya kenarda kalcak :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.