Şimdi Ara

Eski Sevgilim Doğum Günümü kutladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızdan ben ayrılmıştım hiç bir sorun yoktu kendimi özgür hissetmiyordum çok ağladı üstüne 3 ay hergün yazdı ama takmadım , şuan 5. Ay ayrılık , doğum günümü kutladı tam 00.00 da bende onu özledim ve arkadaşa söledim takip ettirdim , eski sevgilisiyle arkadas olmuşlar aynı sınıftalar lise 4 , derste elini ısıtmak için eski sevgilisinin koluna sokuyormuş , bende yüzüne vurdum bunları ve bana ne dedi biliyor musunuz , sen sevgilim değilsin hesap sormaya hakkın yok ve %100 haklıydı bu olaydan sonra 3 gün sonra 00.00 da herkesten once o kutladı ve bende dedim seni seviyorum ama keske böyle seyler yapmasydın onun koluna gircegine benim koluma veya eski sevgilin dışında girseydin beni aldatılmış hissettirmeseydin , oda yarın buluşmaya cagırdı konuşmaya

Siz olsanız ne yapardınız troll olmasın 5 ay oldu ve çok özledim , sınıfındaki herkes bana bilgi veriyor o çocukla bida sohbet kurmucagına yemin ederse geri döneyim mi

• Hocam kimle sevgili olacağına biz mi karar verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Hocam kimle sevgili olacağına biz mi karar verelim

Ben öyle birsey demedim birader , bi karar konusunda belli bi karar veremedim fikir alışverişi yapmak istedim
  • Rafet Elmorad kullanıcısına yanıt
    Tamam birader ne kızıyorsun
  • Upppsaw
  • 25 yaşındaki senden tavsiye geliyormuş gibi düşün , kıza karşı herhangi bir duygu beslemeden gidebildiğin kadar git. ama kızla herhangi bi gelecek hayali kurma istediğin zaman geri çıkabilecek konumda ol , yardır
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum sanırım seınde başına geldi
  • Yppsş
  • 2000li velede bak millete birader diyor. ah şunları elime verecekler bayıltana kadar döverim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 11 Ekim 2020; 19:52:39 >
  • Kendini kaptırma, o kızdan şuanda bir cacık olmaz. Kendini üzecek şeylerden kaçın, kızın karşısına başkası çıkınca yine kafa başka yerlere gidecek.
  • yaş 15 galiba? hem kızı takmıyosun hem kız başkasının koluna girince hede hödö. sen o kızı sevmiyorsun kardeş, o kızın senden başkasını sevmesini istemiyorsun, bu kadar
  • kızı bu derece kendine nasıl bağladın onu anlat ilk baştadamı sana bağlıydı bu kadar
  • Keko 1 sene sınıfta kaldım bi sene gec yazıldım , aile bosanmaları falan 98 liyim 19 yasındayım yakalarsam muck muck
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rafet Elmorad

Keko 1 sene sınıfta kaldım bi sene gec yazıldım , aile bosanmaları falan 98 liyim 19 yasındayım yakalarsam muck muck

ankaradaysan bilkent station'a gel. dişlerini eline vermezsem adam değilim.
  • 2000 li veled-i zinai harami el malafatül yırtık takkedeni dinlediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi gel buluşalım

quote:

Keko 1 sene sınıfta kaldım bi sene gec yazıldım , aile bosanmaları falan 98 liyim 19 yasındayım yakalarsam muck muck

Hayatta bırakmam. Önce ben kafasını gözünü yarayım sonra senindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: hadi gel buluşalım

quote:

Hayatta bırakmam. Önce ben kafasını gözünü yarayım sonra senindir

sırayla döveriz hocam

• eski sevgilisini bul ve koluna gir kız sınıfa girdiğinde şok yaşasın
  • Kayra beni de döv
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.