Şimdi Ara

Eski Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi [Sistem Fiyat Bilgisi Konu içinde]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 4.5 sene önce kurduğum sistemime tavsiye istiyorum. PES 2011'i rahat oynarken daha fazla ekran kartı isteyen oyunları oynayamıyorum. Misal Call of Duty Black Ops'u minimum şartlarda dahi titreyek oynadım. Sizce 200TL bütçe ile ekran kartımı değiştirip verim elde edebilir miyim?
    Sistemim

Gigabyte GA-P35C-DS3R Anakart
    INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz İşlemci
    DDR2-800 Mhz 3(1+2) GB Ram
    Palit 8600GT Sonic+ 256Mb/128bit DDR3 Ekran Kartı
    Ayrıca güç kaynağım da 400W

Sizce bu sisteme monte edeceğim 200TL'lik ekran kartı ile günce oyunları ortalama grafiklerle oynayabilir miyim? Yoksa işlemci, RAM ya da güç kaynağım mı yetersiz kalır? Bu arada 19" Geniş Ekran LCD Monitörüm var ve 1400*900 çözünürlükte kullanıyorum bilgisayarımı. Tavsiye, yorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• bütçenizi biraz daha arttırıp inno3d gts 450 alabilirsiniz. veyahut hd5750 - gts 250 gibi kartlara bakabilirsin.
  • İkinci el 5770, temizinden, üstüne para bile kalır, yada özel soğutmalı alırsın ama referans tasarımdan pek bir farkı olmaz...
  • evet 5770 yada gts250 cuk olacaktır
  • Öneriler için çok teşekkürler. Misal GTS250 alırsam güç kaynağım sorun yaşar mı? Gözle görülür bir performans artışı elde edebilir miyim?
  • Marka model tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sistemim hakkında da yorum yaparsanız çok sevinirim. O sistemde ekran kartı büyük değişiklik yapmaz ya da güç kaynağın yetersiz olur diyen var mı? Bir de eski ekran kartımı d aynı anda kullanabilecek miyim?
  • sisteminde gerçek değerli 400w poer var ise gts250 de dahil, 5750 ile beraber çalışacaktır.
    400w gerçek değerli değil ise 5750 büyük ihtimal çalışacaktır. 5750 205 tl fiyatı ile bence tercih edilmeli..
    8600 e.kartından sonra bayağı performans artışı olacaktır..
    sistemin ram, işlemci ve anakart olarak yeterli.
  • Sistemi İnventus'ta kurdurmuştum 2004 Eylül'de ve 400W FSB marka güç kaynağı var. Kafamdaki sorular bitti gibi tek bir soru kaldı yardımlarınız sayesinde. Acaba eski ekran kartımı ne yapmalıyım? Bilgisayarın üzerine kalması bir işe yarar mı yoksa elden çıkarmayı mı düşünmeliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.