Şimdi Ara

Eski sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cyberpunk 2077 için upgrade yapmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ? Kullandığım sistem aşağıda yazdığım şekilde. Şu an için max. 4000TL bütçem var bu sebeple yavaş yavaş almayı düşünüyorum. İkinci el ekran kartı da bakıyorum fakat fiyatları çok şişiriyorlar. Her türlü tavsiyenize açığım

AMD Ryzen 5 1500X

Asrock AB350M

Palit GTX 1060 6GB Super Jetstream

Corsair 2x8gb 3200 mhz ram + T-Force 8gb 2666 mhz ram

HighPower 600W 80+

Aerocool CyberX Advance Midtower Kasa

• Cyberpunk'ın sistem gereksinimlerine baktınız mı? Mevcut sisteminizle 1080P'de sorunsuz oynayabileceksiniz gibi duruyor.
    Bence oyun çıksın, fps testleri yaygınlaşsın ona göre karar verin.
    Ama 2K monitörde oynamak istiyorum, 144 hz'de oynamak istiyorum ya da Ray Tracing açmak istiyorum diyorsanız başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci ve anakart değişikliği ile başlayın işe

10400f Z490 a pro 2 lisini 2800 tl civarlarında halledersiniz.

T force size performans getirisi yerine götürü yapar.
    1060 6gb ile o oyunu oynarsınız.

Tabi herşey ultra olacak basacam ayarı gibi dertleriniz yoksa.

İlerde daha fazla bütçeniz olursa daha iyi ekran kartına geçersiniz. sizi üzmeyecek komple sisteminiz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @evlbleef Öncelikle yanıtın için teşekkürler. Bende incelediğimde 1080p sorunsuz oynayabileceğimi gördüm fakat oyunun reklamlarından dolayı bir RTX ekran kartı alma gazı var üzerimde. Bu sebeple 2070S bakıyorum fakat işlemcim zayıf kalacağı için cesaret edemiyorum. Altında ki yorumda yazılan önerileri biraz araştıracağım.

@acura07 Size de yanıtınız için teşekkür ederim. Yukarıda da belirttiğim üzere RTX ekran kartı almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz anakart-işlemci ikilisini araştıracağım. Ben anakartı sabit bırakıp 2.400-2700 arasına Ryzen r7 3700x geçmeyi ardından ekran kartı güncellemeyi düşünüyorum. Sizce dediğim şekilde yapmak daha iyi olmaz mı ?

• Blackdik kullanıcısına yanıt

Amaç oyunsa daha iyi olmaZ

• Sadece oyun için

Anakart sabit

r5 3600 işlemci

Team t force bellekleri sat gitsin sistemde tutma o kararsızlıkla olmaz o iş

m2 ssd yoksa 500gb m2 ssd

3060ti ekran kartı

Bu haliyle eski sistemi güncel hale getirebilirsiniz.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz sistemi araştıracağım. Piyasa biraz oturursa ekran kartını alabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle T force 8gb 2666mhz ram elden çıkarın. Daha sonra r5 3600 alabilirsiniz. Ekran kartı olarak ikinci el rtx 2060 yada rx5600xt kartlara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 6 Aralık 2020; 11:56:55 >
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. İkinci el piyasası hakkında pek fikrim yok. Ram ne kadar eder ve ekran kartının piyasası nedir bilmiyorum yardımcı olabilir misin ? Ayrıca ikinci el alım-satım yapmaya güvenemiyorum. Dolandırılmaktan korkuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.