Şimdi Ara

Eski tweetleri ve retweetleri silememe sorunu (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2015 yılından önceki tweet ve retweetlerimi silemiyorum, tweetler görülüyor ama silinmiyor. Mesela eski rt yaptığım tweetler yine yeşile tıklıyorum ki rt iptal olsun ama retweetle önerisi çıkıyor.

Bu sorunu yaşayan var mı, varsa çözümü nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Tweetleri ve Retweetleri Silme Sorunu

Eski tweetlerini ve retweetlerini silmekte sorun mu yaşıyorsun? Bu yaygın bir sorundur ve burada bazı olası nedenleri ve çözümleri bulacaksın.

Nedenler:

• Hesap Askıya Alınması: Hesabın askıya alınırsa, tweetlerini ve retweetlerini silemeyebilirsin.
    • Silme Sınırı: Twitter, günde belirli sayıda tweet ve retweet silmene izin verir. Bu sınırı aşarsan, daha fazla tweet silemezsin.
    • Teknik Arızalar: Twitter sunucularında teknik arızalar meydana gelebilir ve bu da tweet silmeyi engelleyebilir.

• Hesabını Kontrol Et: Hesabının askıya alınıp alınmadığını kontrol et. Askıya alınmışsa, Twitter'ın yönergelerini takip ederek itiraz edebilirsin.
    • Silme Sınırına Dikkat Et: Bir günde silebileceğin tweet ve retweet sayısına dikkat et. Sınırı aştıysan, ertesi güne kadar beklemelisin.
    • Twitter'ın Destek Ekibine Ulaş: Teknik bir sorunla karşılaşıyorsan, Twitter'ın destek ekibiyle iletişime geçebilirsin. Sorununu bildir ve onlar sana yardımcı olacaktır.
    • Üçüncü Taraf Araçlarını Kullan: TweetDeck veya Hootsuite gibi üçüncü taraf araçlar, eski tweetleri ve retweetleri toplu olarak silmene olanak tanır. Bu araçlar, silme sınırını aşmana yardımcı olabilir.
    • Retweet Silme: Bir tweet'i retweet yapmışsan, onu silmeden önce retweet'i geri almalısın. Retweet'i geri aldıktan sonra, orijinal tweet'i silebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba bu uygulama ıle rahatlıkla ve cok hızlı bır sekılde sılebılırsınızhttps://www.tweetdelete.net
  • Tweetdelete.net sadece kendi yazdığımız tweetleri siliyor.

Retweet ve favorileri silmek için ne yapmak gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu konsola yapıstır
    unfavori = setInterval(function(){ 
    $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').each(function(){
    $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').find(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click();
    $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove();
    })
    },500)
    kontrol = setInterval(function(){
    var tweetsys = $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').length;
    if(tweetsys < 50 || tweetsys == 50){
    $(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom);
    setTimeout(function(){
    window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
    },200);
    }
    },555)
  • denedim ama olmadı win+R üzerinden yazdım ama olmadı. konsol dediğiniz yer neresi? nereye yazmalıyım bunu??

• BULDUM ÇÖZÜMÜNÜ!! TWEETİ EĞER BEĞENMEDİYSENİZ VE RETWEETLEMEMENİZE RAĞMEN RETWEETLEDİĞİNİZ GÖZÜKÜYORSA TWEETİ BEĞENİN, RETWEETLEYİN VE TEKRAR RETWEETİ KALDIRIN! BENDE İŞE YARADI!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.